Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår

På ölspaning i Krakow

 • Cityresor
 • 2 eller 4 nätter
 • Kraków
från 1.429 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Stilrena Krakow! Spendera 2, 3 eller 4 nätter i ett superiorrum med frukost, stadskarta samt ett glas vin eller öl på charmiga Café Oranzeria. Erbjudandet inkluderar även flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn.

Välkommen till ett boende i Old town med mysiga kullerstensgator, otaliga charmiga barer tillsammans med andra gömda godbitar. Krakows Old Town har det högsta antalet barer per kvadratmeter i världen - strosa runt och njuta av en spontan kall öl, genuin polsk smaksatt vodka eller sörpla i dig en rustik rödbetssoppa!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta eller Kastrup till Krakow
 • 2, 3 eller 4 nätter på Hotel Senacki****
 • Frukost
 • 1x glas vin eller öl på Café Oranzeria (mer info vid ankomst på hotellet)
 • Gratis stadskarta
Krakow

Oavsett om du spankulerar på europeiska kontinentens största torg, provsmakar några läckra polska piroger eller sticker runt ett gatuhörn och in på en av de många, många barer som den historiska Old Town är känd för - så kommer din resa till Krakow vara precis lika underhållande som oförglömlig!

Hotel Senacki Krakow

 • Hotel
 • Kraków, Polen
Hotel Senacki****

Det 4-stjärniga hotellet är beläget i Krakows charmiga "old town" bland mysiga kvarterskrogar. Hotellet har en personlig och varm design och serverar frukost varje morgon. Här har ni även gångavstånd till klassiska kyrkan St Peter & Paul och flera andra sevärdheter staden har att erbjuda.

Läs mer

Rum

Ni bor i elegant inredda rum utrustade med bekväma sängar, minibar, telefon samt privat badrum med dusch och toalett.

Krakow, prisvärt och bubblande

Det utan tvekan bästa sättet att uppleva stadens lokalkultur är så klart på en marknad. Old Town bjuder på Stary Kleparz-marknad där man kan smaka på lokala matprodukter som korv och ost eller gå till Hala Targowa loppmarknad för ta med en annorlunda souvenir hem.

Erbjudandet inkluderar ett besök på Café Oranzeria med fritt val mellan ett glas öl eller vin. En genuin upplevelse av den sanna cafékulturen i Polen - kliv in och njut av den mysiga atmosfären!

Wawel Hill ligger precis söder om Old Town och är en grupp historiskt viktiga byggnader som huserat polska kungliga familjen under århundraden och här finns byggnader ända från 1500-talet att beskåda, i synnerhet slottet och katedralen är värda ett besök.

 • Mysiga marknader - passa på att fynda!
 • Polska delikatesser - har du smakat påskfavoriten "pascha"?
 • Boende i Old Town - sug in den autentiska vibben av den historiska stadsdelen.
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt i Krakow, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster:
Barn 0-1 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-11 år betalar 979kr per person på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn 12-17 år räknas som vuxna och betalar fullt pris

Internet

Gratis Wi-Fi på hotellet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Mat & dryck

Hotellet serverar frukost på rummet och är utrustat med en restaurang

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler.

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Plats

4-stjärniga Hotell Senacki är beläget i historiska Old town med gångavstånd till Kyrkan St Peter & Paul såväl som till Krakows kungliga gågata.

Hotel Senacki**** Grodzka 51
Old Town, 31-001 Kraków
Polen

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter