Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Taxi ingår
 • Aktivitet inkluderad

Massagebehandling i färgsprakande Gdansk

 • Cityresor
 • 2, 3 eller 4 nätter
 • Gdańsk
från 1.239 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

2, 3 eller 4 nätter i hälsans tecken vid Östersjöns kust inkl. lyxig massage, frukost, flyg samt privat transfer.

Förkorta jobbveckan med en minisemester med massagebehandling till Gdansk! Det polska flaggskeppet charmar de flesta med havet utanför dörren, lyxkänsla för en billig peng tillsammans med en härlig massagebehandling. En kort flygresa följs av en privat transfer till hotellet - dags för avkoppling!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta, Landvetter eller Sturup till Gdansk
 • Privat transfer t/r från flygplatsen till hotellet
 • 2, 3 eller 4 nätter i dubbelrum på Hotel Beethoven
 • Frukost
 • Massagebehandling (dag 2)
Gdansk

Välkommen till Polens pärla vid Östersjön. Förutom alla gemytliga torg, smarriga lokala rätter och prisvärda shoppingstråk väntar lyxkänsla med en utomordentligt avkopplande massagebehandling som grädden på moset. Lägg till en plats med tusen år av historia, starka traditioner i form av handelsflottan och en mötespunkt för olika kulturer - Gdansk har mycket att bjuda på!

Beethoven Gdansk

 • Hotel
 • Gdańsk, Polen
Hotel Beethoven Breakfast area

Hotel Beethoven ligger ca 2,5 km från Gdansks historiska centrum och du kan promenera in till stan eller ta en taxi. Från hotellets takterrass har du utsikt över den pittoreska gamla stan. Hotellet riktar sig till livsnjutare som uppskattar mat, musik och sena kvällar - vilket innefattar alla gäster från ung till gammal.

 • +7
Läs mer
Hotel Beethoven Room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Hotellet har 12 rum och dubbelrummen på 15 m² är inrett med 2 sängar, platt-TV, telefon, Wi-Fi och ett privat badrum med dusch och toalett.

Massage, välmående & prisvärd lyx...

 • Massagebehandling inkluderat! Väl framme på hotellet erhåller du en biljett till ett närliggande spa där en massagebehandling väntar. Massagebehandlingar äger rum på dag 2. Avkoppling är en aktivitet många glömmer bort under semestern - inte den här gången!
 • Lyx för billig peng! I Gdansk har du möjlighet att njuta av flådiga 3-rättersmiddagar för svenska priset av en. En god drink får du för cirka 30:- samtidigt som du får en lokalbrygd pilsner för cirka 20:-. Unna dig lite extra guldkant!
 • Stadens färggranna hus lämnar ingen oberörd men för att lära känna historien som döljer sig bakom de vackra fasaderna är en guidad stadsvandring att rekommendera. Detta kan hotellet fixa åt er på plats.
 • Tillfredsställ din hunger för konst på ett av stadens många museer och kanske ett besök på restaurang Brovarnia kan smaka, de brygger nämligen sitt eget öl.
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 5-10 kr per person och natt i Gdansk, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 15:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 3 år per rum

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-3 år: Bor gratis
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Mat & Dryck

Snacks och dryck går att köpa i receptionen

Wellness

Erbjudandet inkluderar en massagebehandling på närliggande spa, du erhåller biljetter hos hotellreceptionen. Hotellet hjälper gärna att beställa en taxi som transportmedel

Transfer

Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning. Detta så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor

Plats

Hotel Beethoven ligger i stadsdelen Gdansk-Suchanino, ca 2,5 km från järnvägsstationen och centrum PKP. Från hamnen i Gdansk tar det ca 15 min med bil till hotellet. Med lokaltrafik tar det ca 45 min. Flygplatsen ligger ca 11 km bort och hotellet går att nå med kollektivtrafik på ca 1 h och 15 min.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter