Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår

Reykjavik & Gyllene cirkeln

 • Cityresor
 • 3 nätter
 • Reykjavik
från 10.779 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Välj mellan 3, 4 eller 5 nätter på CenterHotels inkl. frukost, utflykt till Gyllene cirkeln, flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn och transfer t/r mellan flygplats och hotell.

Glödande vulkaner, fräsande gejsrar och klara sjöar glittrandes under norrskenet - på Island väntar oförglömliga naturupplevelser, folklore och mystik. Under denna resa hinner du uppleva de främsta sevärdheterna, från trendiga Reykjavik till Gyllene cirkeln.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Reykjavik
 • Transferbuss t/r mellan flygplats och hotell
 • 3, 4 eller 5 nätter på CenterHotels (exakt vilket konfirmeras efter bokningen)
 • Frukost
 • Utflykt till Gyllene cirkeln (dag 2)
Island, ett land av is & eld

Gästvänliga byar och ett övermäktigt landskap med karga klippor, vulkaner och vattenfall - Island är en speciell ö mitt ute i Atlanten som garanterat kommer ta dig med storm! Trendiga Reykjavik är världens nordligaste huvudstad och har en pittoresk träbebyggelse med flaskgröna fasader och röda hustoppar. Det finns många butiker och restauranger räknat till en sådan liten yta, och utanför hamnen flyter fiskebåtar och isberg förbi. Både i Reykjavik och runt om hela Island kan du värma dig i varma källor och på vulkaniska stenar, omgärdade av istäckta glaciärer.

Under resans andra dag bär det av till den Gyllene cirkeln: nationalparken Thingvellir, vattenfallet Gullfoss och gejsrarna i Haukadalur. Turen startar kl. 8:30, då du hämtas upp vid hotellet, och pågår i ca 8,5 timmar.

CenterHotels (Miðgarður/Skjaldbreið/Klöpp)

59 omdömen
 • Hotel
 • Reykjavik, Island
Hotel

Under vistelsen bor du på ett av CenterHotels 3 centrala hotell: Miðgarður, Skjaldbreið eller Klöpp. Vilket det bli bekräftas efter bokning då det beror på tillgängligheten för den period du vill resa. Samtliga hotell har likvärdig standard och ligger i Reykjaviks centrum, nära hamnen och 750 meter från Hallgrimskirkja. Inredningen går i klassisk skandinavisk stil med rena linjer och ljusa färger.

Läs mer
Room 2

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Det smakfullt inredda dubbelrummet har TV, minibar, gratis Wi-Fi och dubbelsäng. I det privata badrummet återfinns dusch, toalett och hårtork.

Valbara utflykter

Välj till en spännande utflykt under resan. Max 1 extra utflykt per dag, vilket innebär att du kan boka 2 extra för 4 nätter och 3 extra för 5 nätter. Priserna varierar från 699 - 2279 kr per person

 • Relax på Blå lagunen: Koppla av på detta berömda geotermiska bad beläget i ett lavafält på västra Island. Utflykten inkluderar transfer, inträde och badavgift.
 • Norrskenets mysterium (december 2016 - april 2017): Förundras av det mystiska norrskenet under en spännande utflykt med guide och transfer.
 • Reykjavik med omnejd: Guidad tur genom världens nordligaste huvudstad, med en vinterdag som endast varar i 4-5 timmar och sommardagar som varar i princip dygnet runt. Under turen får ni även se området omkring Reykjavik, den vackra naturen och spännande sevärdheter.
 • Valskådning från Reykjavik (maj 2017 - september 2017) eller skådning av vintervalar (december 2016 - april 2017): Gör dig redo för ett oförglömligt möte med havets mäktigaste varelser. Island är ett av de få länder som fortfarande jagar och äter valar och under denna utflykt får du tillfälle att smaka! Valskådning i Reykjavik inkluderar guidad båttur och entré till valcenter (ej transfer till hamnen). Valskådning vinter inkluderar guidad båttur (ej transfer till hamnen).
 • Vikingatur: Kliv ombord på ett autentiskt vikingaskepp och lär dig den sanna historien om dessa mytomspunna sjöfarare. Upplev platser och föremål som en gång tillhört vikingarna. Transfer till hamnen ingår ej.
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Per person

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Ingen barnrabatt finns att tillgå

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna på resan

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr inte rullstolsanpassad

Mat & dryck

Frukostservering och bar

Transfer

När ni kommer till ankomsthallen vid flygplatsen ska ni gå utomhus och åt höger där bussarna står. The Flybus är tydligt markerat och det är dessa bussar ni ska med. The Flybus går i samband med alla flyg vid Keflavík flygplats och avgår ca 35-40 min efter ankomst av varje flyg. Ni behöver uppvisa en Iceland Travel Voucher som kommer skickas till er emailadress innan avfärd

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina passuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Notera att de passuppgifter ni uppger vid bokningstillfället måste vara giltigt vid både av- och hemresa. Om du inte har fyllt i dina korrekta personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enighet med våra allmänna villkor. Vi ansvarar inte för ansökan om visum eller liknande

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter