Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Taxi ingår

Sista chansen: Prag, kryssning & museum

 • Cityresor
 • Prag
4 omdömen
från 2.649 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Övernattning i deluxerum på 4* hotell inkl. frukost, båttur längs Vltava-floden och inträde till Karlsbro-museet, flyg samt transfer.

Njut av härliga dagar fyllda av kultur, shopping, god mat och gammaldags romantik i Prag! Glid fram längs den pittoreska Vltava-floden under din inkluderade båttur och lär dig mer om stadens historia på Karlsbro-museet. På ditt charmiga 4-stjärniga boutiquehotell med enastående utsikt upplever du Prags sevärdheter på bästa sätt!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Prag
 • Privat transfer t/r mellan flygplats och hotell
 • 2, 3 eller 4 nätter i deluxerum på Hotel Klarov****
 • Frukost
 • Båttur längs Vltava-floden inkl. förfriskningar
 • Inträde till Karlsbro-museet
Vackra Prag

Den gyllene staden, Europas hjärta, de hundra spirornas stad... kärt barn har många namn! Förtrollande Prag lämpar sig utmärkt för mysiga stadsresor året om – sommarsolen som fyller alla uteserveringar med soltörstande människor, höstfärgerna som speglar sig framför Karlsbron, vintersnön som glittrar framför alla kyrkor och värmande ölhallar och rustika restauranger. Kulturupplevelser, romantiska vistelser eller kulinariska äventyr - här kan du uppleva staden på ditt favoritsätt!

Hotel Klarov

 • Hotel
 • Prag, Tjeckien
Boutique Hotel Klarov

Detta boutiquehotell erbjuder en bra romantisk storstadssemester. Varje morgon serveras en frukostbuffé med lokala råvaror. Hotellet har även en Club Lounge där du kan runda av en händelserik dag på stan, samtidigt som en utomhusterrass finns till förfogande.

 • +2
Läs mer
Rom

Deluxerum

De moderna och rymliga deluxerummen har högt i tak och erbjuder alla bekvämligheter för en härlig stadsvistelse. Deluxerummen är dedikerade till olika artister och band som uppträtt i Prag. Alla rum erbjuder en fantastisk utsikt över Pragborgen, Vltava-floden och Malá Strana-områdets historiska byggnader. Rummen är utrustade med gratis Wi-Fi, TV, kaffe- och tekokare samt stiligt badrum med badartiklar från L'Occitane.

Båttur längs Vltava-floden & inträde till Karlsbro-museet

 • I erbjudandet ingår en 45 minuters båttur längs den vackra Vltava-floden som rinner genom Prags hjärta. Under båtturen får du bl.a. beundra den ståtliga Pragborgen och den lilla bron full av kärlekshänglås.
 • Båten avgår dagligen var 15:e minut mellan kl. 10:30 och 17:00 från kajen precis under Karlsbron, ungefär 1 kilometer från ditt hotell. Under turen bjuds det på läskedrycker.
 • Under din vistelse får du även inträdesbiljett till det intressanta Karlsbro-museet, inhyst i en barockbyggnad med anor från 1200-talet. Här får du veta allt om hur bron byggdes samt om hur Prags gamla stad såg ut under medeltiden.
 • Du får biljetter och all praktisk information på hotellet efter ankomst. Ifall du har frågor kring båtturen eller museumbesöket kan du vända dig till hotellets reception som gärna hjälper dig.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatter på ca 9 kr per person per natt som betalas på plats
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 2 vuxna + 1 barn (0-17 år)

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år bor gratis och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-6 år bor gratis och betalar fullt pris på flyget
Barn 7-11 år betalar ca 350 kr per natt på hotellet och fullt pris på flyget
Barn 12-17 år betalar ca 550 kr per natt på hotellet och fullt pris på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Mat & dryck

Hotellet har en Club Lounge

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter