Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Aktivitet inkluderad

Rom med guidad tur i Vatikanen & skippa-kö-biljetter

Cityresor 2, 3 eller 4 nätter Rom

pris per person från 5.179 kr
baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Roms bästa läge, Vatikanen! Spendera 2, 3 eller 4 nätter i dubbelrum med frukost, guidad vandringstur i Vatikanen inkl. skippa-kö-biljetter och flyg t/r från Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg.

Italiens fornromerska huvudstad kryllar av ovärderliga kulturskatter, rustika restauranger och en härlig livsstil! Din vistelse i Rom förgylls med boende 400 meter från Vatikanmuseerna och en guidad vandringstur längs Vatikanens mäktiga sevärdheter med skippa-kö-biljetter. Bienvenuti!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter, Kastrup eller Skavsta till Rom
 • 2, 3 eller 4 nätter i dubbelrum på 207 Inn Hotel
 • Frukost
 • Guidad vandringstur i Vatikanen inkl. besök till Peterskyrkan, Sixtinska kapellet och Vatikanmuseerna (dag 2)
Världsarvsstaden Rom

Rom, världsarvens och livsglädjens stad! Under denna resa har du en unik chans att lära dig mer om världsarvet Vatikanen under en guidad vandringstur med professionell guide. I turen ingår givetvis besök till den majestätiska Peterskyrkan, Sixtinska kapellet samt Vatikanmuseerna med skippa-kö-biljetter.

Varva besöken på världsarven med rykande pasta amatriciana, uppfriskande spritz, iskalla glas av limoncello, långdragna flerrättersmiddagar och shopping av italiensk design. Vardagen känns långt borta i denna ljuvliga stad!

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

207 Inn

(116 recensioner)
Hotel Rom, Italien
207 Inn Rome

207 Inn erbjuder boende i en historisk byggnad utrustad med moderna faciliteter, precis vid Vatikanen. Ungefär 400 meter ifrån ligger Vatikanmuseerna och St. Peterskyrkan hittar du ca 900 meter ifrån. Hotellet är genomgående inspirerat av italienska konstverk och personalen svarar gärna på frågor och ger tips om stadens alla smultronställen.

Från flygplatsen Ciampino reser du till hotellet med tåg och tunnelbana på ca 50 minuter eller med taxi på ca 30 minuter (35-45€ enkelväg). Från flygplatsen Fiumicino reser du till hotellet med buss eller med tåg och tunnelbana på ca 1 timme. Taxi tar ca 25 minuter (kostar ca 50-65€ enkelväg).

Läs mer
207 Inn Rome Room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Rummen är utrustade med TV, dubbelsäng samt privat badrum med dusch och toalett.

Guidad tur i Vatikanen med skippa-kö-biljetter

 • Besök enastående sevärdheter: Vatikanmuseerna, Sixtinska kapellet och Peterskyrkan
 • Ingen tid går till spillo eftersom du kan susa förbi köerna med dina inkluderade skippa-kö-biljetter (du skippar till och med priority-köerna!)
 • Beundra fängslande mästerverk på Vatikanmuseerna såsom Rafaels stanzer, för att sedan givetvis se Michelangelos världsberömda fresk "Adams skapelse" i det Sixtinska kapellet. Avsluta turen med en guidad tur genom St. Peterskyrkan, en av världens största kyrkor, där ännu fler konstnärliga mästerverk väntar, inklusive Michelangelos skulptur La Pieta
 • Grupperna består av max 20 personer
 • Turen äger rum kl. 10:00 under resans 2:a dag och varar i ca 3 timmar. Mötesplatsen ligger nära Vatikanmuseernas entré
 • I turen ingår professionell guide, inträdesavgifter, skippa-kö-entré, hörlurar för att kunna lyssna ostört på guiden
 • Du får biljetter, all praktisk information och starttid via e-post efter slutförd bokning
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatter på ca 3,50€ per person och natt i Rom, som betalas på plats
 • Transfer
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 12:00 - 20:30

Utcheckning

Fram till kl. 10:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Check-in

Det är möjligt att check in till kl. 20.30. Anländer man senare kostar det € 30. Om ditt flyg ankommer senare vänligen kontakta vår kundtjänst.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 2 vuxna + 1 baby (0-2 år) per rum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka fler rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller med två fullt betalande gäster:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn från 3 år räknas som vuxna och betalar fullt pris

Internet

Gratis Wi-Fi på hotellet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler. Vi försöker alltid att boka de bästa flygtiderna åt dig. Det kan dock hända att en tid ej längre är tillgänglig. I sådana fall erbjuder vi ett alternativt flyg, vilket kan påverka din vistelse (till exempel sen ankomst till destinationen och tidig ankomst tillbaka till Sverige)

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor

Plats

Hotellet är beläget med 5 minuter promenad från populära Vatikanen samt med gångavstånd till tunnelbanestationen Ottaviano (250 meter från hotellet) som tar dig runt om i hela staden. Du kan ta tåg från både Ciampino och Fiumicino till tågstationen Termini i centrala Rom och sedan byta till tunnelbanan som stannar vid stationen Ottaviano. Härifrån avgår även bussar som tar dig till gamla stan i Rom på ca 5 minuter.