• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Transfer inkluderad
 • Aktivitet inkluderad

Vinresa till Porto & Dourodalen

Stadsresa 3, 4 eller 5 nätter Porto

pris per person från 4.599 kr
baserat på 2 personer

Bo 3 eller 4 nätter på Tryp Porto Centro Hotel inkl. frukost, utflykt till UNESCO-listade Dourodalen med vinprovning, flyg t/r från Köpenhamn och transfer t/r mellan flygplatsen och hotellet.

Gör dig redo för en vidunderlig smakresa till Dourodalens sluttande vinodlingar. Under din utflykt i den UNESCO-listade dalen ingår vinprovning hos två vinproducenter, lunch och en båttur på floden Pinhão. Så har du förstås hela underbara Porto att upptäcka också!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Kastrup till Porto
 • Transfer t/r mellan flygplats och hotell
 • 3 eller 4 nätter i dubbelrum på Tryp Porto Centro Hotel
 • Frukost
 • Besök hos portvinsproducent inkl. provsmakning
Vinprovning i Dourodalen

Dourodalens sluttningar har de perfekta omständigheterna för att odla portvin. I den vackra dalen, som sedan 2001 är listad som ett världsarv av UNESCO, hittar du flera rustika vingårdar som bjuder in till provsmakningar. Under utflykten besöker ni två producenter och får chansen att lära er mer om portvinets framställning och smakegenheter. Ni får även åka med på en båtkryssning över floden Pinhão och avnjuta en lunch med lokala läckerheter. Detta är den perfekta resan för dig som är intresserad av vin, natur och färgstark portugisisk kultur.

Tryp Porto Centro Hotel

Hotel Porto, Portugal
Hotel

När du verkligen vill lära känna Porto är detta hotell en utmärkt utgångspunkt. Hotellet är centralt beläget nära stadens mest populära shoppinggata, Rua de Santa Catarina, och på mindre än 10 minuter tar du dig med tunnelbanan till stadens historiska centrum. Varje morgon serveras du en riklig frukostbuffé och på kvällen kan du njuta av en drink i hotellets bar som erbjuder allt från exotiska cocktails till ett imponerande urval av tesorter.

Läs mer
Room

Dubbelrum

De modernt inredda dubbelrummen har satellit-TV, luftkonditionering, värdeskåp, minibar och telefon. I de privata badrummen finns dusch och hårtork.

Portvinstur i Dourodalen

 • Utflykten äger rum på dag 3
 • Tid: ca 10 timmar
 • Upphämtning vid hotellet ca . 8:30
 • Ni körs i luftkonditionerad minibuss
 • Privat engelsktalande guide
 • Lunch på restaurang
 • Båttur på Pinhão (beroende på väder)
 • Besök och provning hos 2 vinproducenter
 • Avlämning vid hotellet ca kl. 18:30
Exklusive
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 2 personer per dubbelrum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Ingen barnrabatt finns att tillgå

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Internet

Gratis Wi-Fi i allmänna utrymmen

Mat & dryck

Frukost och bar

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler.

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Plats

Tryp Porto Centro ligger i centrala Porto, ca 7 minuters promenad från närmaste tunnelbanestation Marquês. Med din inkluderade shuttletransfer tar du dig smidigt mellan flygplatsen och hotellet (en sträcka på ca 18 km).

Hotel Tryp Porto Centro
Rua da Alegria, 685 - 689
4000-046 Porto
Portugal