från
1.759 kr
 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Transfer inkluderad
 • Aktivitet inkluderad

Massage i Krakow

Stadsresa 2, 3 eller 4 nätter Kraków

pris per person från 1.759 kr
baserat på 2 personer

2, 3 eller 4 nätter på Metropolis Design Hotel i Krakow med frukost och besök med skönhetsbehandling på hammam, flyg t/r från Köpenhamn eller Stockholm och transfer.

Krakow är vackert, inspirerande och prisvärt! Kombinera shopping och goda middagar med ett avkopplande besök på hammam. Unna dig själv en lyxig semester!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta eller Kastrup till Krakow
 • Transfer t/r från flygplatsen till hotellet
 • 2, 3 eller 4 nätter på Metropolis Design Hotel
 • Frukost
 • Besök och 1x 60 minutersmassage på Hammam Zeherezada (5 minuters promenad från hotellet)
Hammam i Krakow

Krakow är en otroligt stämningsfull stad med ett enhetligt gammalt centrum som charmar många. Strosa längs de gemytliga gatorna och slå dig ner på ett ölkafé för rutsik polsk mat och dryck till trevliga priser.

På Hammam Zeherezada, som är beläget endast 5 minuters promenad från hotellet, kan du koppla av med olika slags bastubad, duschritualer och en massage. Hammam är den arabiska varianten av ett romerskt bad och sägs hjälpa vid förkylning, viktminskning, allergier, neurologisk smärta och mycket mer.

Metropolis Design Hotel
Restaurant

Detta eleganta designhotell har inrett sina våningar var och en med sin egen färg och stil. Du hittar en reception öppen dygnet runt, en trädgård med terrass, ett modernt vardagsrum och Three Elements Restaurant, där man sitter ner varje morgon för frukost. Den mysiga baren Negresco har ett akvarium och där kan du ta en paus med en välsmakande drink efter en tur på stadens gator.

Dubbelrum
Room

Den moderna designen följer med in i de luftkonditionerade rummen och har sex olika färgteman, en stor platt-TV och spel. Badrummet är utrustat med golvvärme, en upplyst regndusch, handdukar och toalettartiklar.

Hammam Zeherezada

 • Hämta ut värdebeviset till Hammam Zeherezada i Hotel Metropolis reception.
 • Hammam Zeherezada ligger 5 minuters promenad från hotellet, ca 300 meter från Krakows stora torg.
 • Värdebeviset gäller för 1x 60 minuter lång hammambehandling med kroppsskrubb, massage och tvättning av hår.
 • Hammam Zeherezada öppettider: Söndag - torsdag kl. 11:00-22:00, fredag - lördag kl. 11:00-23:00.
 • Vi råder dig att boka tid för hammambehandlingen i förväg via hotellet.

Välj ett avgångsdatum

Exklusive
 • Bokningskostnad 99 kr

Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 15:00 - 22:00

Utcheckning

Fram till kl. 06:00 - 12:00

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka fler rum

Barnrabatt

Det finns ingen barnrabatt att tillgå

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Plats

Ditt hotell ligger i hjärtat av Krakow, ca 10 minuter från The Market Square. På 15 minuter tar du dig till Wawel-borgen och Kazimierz är bara 1,6 km bort.

Metropolis Design Hotel
ul. Wygoda 8
31-106 Kraków
Polen