Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Decemberromantik i kärlekens stad

 • Cityresor
 • 2, 3 eller 4 nätter
 • Paris
14 omdömen
från 4.289 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Bo 2, 3 eller 4 nätter på Villa Royale Pigalle**** inkl. frukost, kryssning på Seine och flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

En romantisk weekend i Paris kan inte slå fel - framförallt inte med detta hotell som utgångspunkt! På Villa Royale bor du i eldig rokokomiljö med utsikt över Sacré Coeur och Moulin Rouge runt hörnet, dessutom väntar en romantisk kryssning på Seine. Vi har dessutom lediga rum över Alla hjärtans dag!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta, Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Paris
 • 2, 3 eller 4 nätter på Villa Royale Pigalle****
 • Frukost
 • Kryssning på Seine
Paris - kärlekens huvudstad

Långa boulevarder, vackra byggnader, uråldriga statyer och krokiga gränder - allt i Paris bjuder upp till romantik! Kluckande kanaler, en kryssning på Seine, pampiga Notre Dame och sjungande dragspel, för att inte tala om maten, vinet och kulturen! Ta med någon du tycker om på en romantisk weekend till Paris, och förförs av en värld där passion, vin och god mat står på agendan. Förälskad dig i konst, musik och kultur i livsnjutarens paradis - Paris.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Villa Royale****

 • Hotel
 • Paris, Frankrike
Hotel

Villa Royale ligger vid foten av ståtliga Sacré Coeur, precis vid Montmartres romantiska konstnärskvarter - det ideala läget för en romantisk weekend i Paris! Hotellet är inrett i klassisk rokokostil, tydligt inspirerad av närliggande Moulin Rouge. Här finns frukostrum, bar, gratis tidningar och gratis Wi-Fi. Tunnelbanan ligger precis i närheten så du tar dig enkelt runt till Paris klassiska sevärdheter som Champs-Elysées, Triumfbågen, Louvren och operan. Du kan också stanna i närområdet och upptäcka Montmartres underbara originalbutiker, marknader, kaféer och restauranger.

Läs mer
Room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Dubbelrummet är inrett i varma juvelfärgade toner i klassisk rokokostil och har gratis Wi-Fi, dubbelsäng samt eget badrum med dusch och toalett.

Superiorrum

Superiorrum

2 vuxna per rum

Detta luftkonditionerade rum har privat badrum med badkar, dusch, toalett, hårtork och gratis toalettprodukter. Varje rum är utrustat med TV, skrivbord, gratis Wi-Fi och minibar samt har utsikt över Place Pigalle och Rue Duperré.

Romantisk kryssning på Seine

 • En romantisk weekend i Paris måste innehålla en kryssning på Seine! Följ med på en tur förbi Notre Dame, Eiffeltornet, Musée d'Orsay och Louvren. Från vattnet ser allting annorlunda ut, och du kan passa på att vila dina promenadtrötta ben en stund.
 • Biljetten får du på hotellet, där du även väljer tid och dag för din kryssning.
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 20-30 kr per person och natt i Paris, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Per person

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 bebis under 2 år per rum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Husjdur

Husdjur är inte tillåtna på resan

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & dryck

Frukostservering och bar

Wellness

Massage finns att köpa till på plats

Transfer

Transfer ingår inte men du tar dig enkelt med lokaltrafik från samtliga flygplatser till stationen Pigalle, varifrån det är knappt 5 minuters promenad till hotellet

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter