Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Sista chansen: Dublin & Belfast

Rundresa 4 nätter Storbritannien, Irland

pris per person från 6.699 kr
baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upptäck två fantastiska städer! Rundresa med 4 nätter på 2 olika hotell, daglig frukost, flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn.

En unik resa ligger framför dina fötter - på endast 5 dagar bockar du av kärleksfulla Dublin & medeltida Belfast. Dyk in i den irländska historian fylld med medeltida riddarborgar, Titanic-berättelser, romantiska pubar och ett mysigt stadsbrus.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Kastrup eller Arlanda till Dublin
 • 4 nätter på 2 olika hotell i Dublin och Belfast (se resplan för mer information)
 • Frukost varje morgon
Tillval
 • Lägg till privat transfer t/r från flygplatsen till hotellet i Dublin för 800 SEK per bil
Dublin & Belfast

Erbjudandet tar dig på en spännande upptäcktsresa från pulserande, gemytliga Dublin till outforskade Belfast.

Båda städerna är fortfarande för många, väldigt outforskade vilket gör resan unik - allt från pittoreska, välkomnande pubkultur i Dublin till medeltida slott och mytiska Titanic-historier i Belfast.

Läs vidare och låt dig inspireras av Dublin & Belfast!

 1. Dag 1: Dublin

  Du anländer i gemytliga Dublin där du spenderar den första natten, men även sista natten under resan. Dublin är ett spindelnät med spår av literära konstnärer - gå i fotspåren av Oscar Wilde och George Bernard Shaw, smyg in på gemytliga pubar med den välkomnande, varma känslan som Dublin gjort sig världsberömt för och sippra på en kall, lokalbrygd öl. Förutom antika, literära landmärken väntar flaggskepp som heliga katedraler, färgglada hus och pittoreska smågator med hemligheter bakom varje hörn.

  Ett hett tips är att besöka stadens författarmuseum och fynda i boklådorna på helgens marknader, den på Tempel Bar är specialiserad på antika böcker.

  Staden är lika inspirerande att leva såväl som att upptäcka som besökare, oroa dig inte - du avslutar även resan med en sista natt i Dublin!

  Efter två nätter på trevliga Regency Hotel bär resan vidare mot Belfast - TravelBird rekommenderar dig att ta tåget som avgår flera gånger om dagen från centralstationen. Smidigt, billigt och enkelt!

  swimming pool

  Regency Hotel Dublin

  Hotel Dublin, Irland

  I promenadstaden Dublin är det aldrig långt till någonting! Ditt hotell ligger ca 30 minuter från stadskärnan och erbjuder ett bekvämt boende med pool, gym och bastu, samt behandlingar som kan köpas till plats. I restaurangen serveras rustika irländska maträtter och i baren finns allt från Guinness till vin. På hela hotellet finns gratis Wi-Fi så att du kan dela dina semesterbilder med nära och kära. Från flygplatsen kan du ta taxi (ca 10 min) eller ta buss 41 från Swords Road (Griffith Downs), vilket tar ca 30 min.

  Läs mer
 2. Dag 2 & 3: Upptäck Belfast

  Efter mysiga Dublin väntar Nordirlands välkomnande huvudstad Belfast.
  Staden hamnar ofta i skymundan av London, Edinburgh och andra brittiska giganter men står nu redo att utforskas. Historieätaren har definitivt hamnat rätt - lyssna till historien om mytomspunna Titanic som byggdes i Belfast, känn pulsen i hamnen och promenera över de karaktäristiska broarna.

  Lokalbefolkningen är speciellt stolta över det stora slottet 'Belfast Castle' som är väl bevarat och en av stadens allra mest berömda flaggskepp. Ett besök i SS Nomadic Museum ger dig en större inblick i Belfast den internationella varv-kulturen med verk som Titanic och många fler, samtidigt som Belfast Botaniska trädgård är ett måste med hela 28 hektar av blomstrande promenadstråk.

  Belfast är ditt att utforska i två dagar innan resan styrs tillbaka mot Dublin och en sista övernattning.

  Hotel

  Botanic Rest

  Hotel Belfast, Storbritannien

  Botanic Rest charmerar med sin historiska, viktorianska byggnad beläget i centrala Belfast, perfekt för dig som anländer från centralstationen. Hotellet är genomgående fräscht med stilren inredning och erbjuder bekvämligheter som en trevlig lounge där du kan njuta av kaffe och andra smarrigheter, gångavstånd till populära restauranggator såväl som berömda landmärken.

  • +1
  Läs mer
 3. Dag 4: Sista natten i Dublin

  Resan tar dig tillbaka till Dublin för en sista övernattning - passa på att utforska allt du inte hann med under första besöket i Dublin! Njut av Irish coffee, strosa över de karaktäristiska broarna och förförs av den literära känslan. Varför inte ett besök i en medeltid borg?

  Efter sista natten i Dublin är det dags att flyga tillbaka till Sverige igen - med en väska fylld med nya minnen!

  swimming pool

  Regency Hotel Dublin

  Hotel Dublin, Irland

  I promenadstaden Dublin är det aldrig långt till någonting! Ditt hotell ligger ca 30 minuter från stadskärnan och erbjuder ett bekvämt boende med pool, gym och bastu, samt behandlingar som kan köpas till plats. I restaurangen serveras rustika irländska maträtter och i baren finns allt från Guinness till vin. På hela hotellet finns gratis Wi-Fi så att du kan dela dina semesterbilder med nära och kära. Från flygplatsen kan du ta taxi (ca 10 min) eller ta buss 41 från Swords Road (Griffith Downs), vilket tar ca 30 min.

  Läs mer
Missa inte!

 • I Dublin:
 • Sväng förbi Trinity College och se var de flesta av Irlands författare bildats.
 • Wicklow Street och Exchequer Street är perfekt för lite lyxigare shopping.
 • Lunchtips - dagens soppa för ca 5-6 € serveras på nästan alla pubar.
 • I Belfast:
 • Besök Belfast Botaniska trädgård - hela 28 hektar blommiga, lummiga buskage. Ljuvligt!
 • SS Nomadic Museum - få en djupare inblick kring skapandet av Titanic. Belfast är födelseplatsen för världens mest berömda skepp, här får du den sanna historien!
 • Belfast Castle är såklart värt ett besök - slottet berättar en spännande historia om den tidlösa staden.
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transport mellan Dublin - Belfast
 • Flygplatstransfer (kan väljas som tillval)
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 20-30 kr per person och natt i Irland och Nordirland, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer per sällskap

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Ingen barnrabatt att tillgå

Internet

Gratis Wi-Fi på båda hotellen

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Botanic Rest Belfast är tyvärr inte rullstolsanpassat (Regency Hotel Dublin erbjuder däremot rullstolsanpassade rum)

Mat & dryck

Frukost varje morgon samtidigt som det är möjligt att beställa middagar på båda hotellen

Wellness

Regency Hotel i Dublin har ett wellnessområde med massagemöjligheter, jacuzzi, gym samt en bastu

Transfer

Det går att lägga till privat transfer t/r från flygplatsen till hotellet för 800 SEK per bil.

Vänligen observera att det även går att ta buss från flygplatsen till hotellet - för mer info se www.rome2rio.com/s/Dublin-Airport-DUB/Regency-Hotel-Leisure-Club-Dublin

Vänligen observera att du enkelt ta tåget mellan Dublin - Belfast för 20-30 €. Det går flera tåg om dagen

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser: