Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår
 • Aktivitet inkluderad

Barcelona, Tarragona & Sitges

 • Cityresor
 • 4 nätter
 • Barcelona
från 4.769 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Minisemester till Barcelona med utflykt! Resan inkluderar 3 eller 4 nätter med frukost, utflykt till Tarragona & Sitges, sen utcheckning, flyg t/r från Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg, handbagage samt transfer t/r.

Färgstarka, konstnärliga och soldränkta Barcelona kombineras med romerska kvarlämningar i Tarragona och strandliv i Sitges. Medta kamera, solglasögon och badkläder!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Kastrup, Skavsta eller Landvetter till Barcelona
 • Transfer t/r mellan flygplatsen och hotellet
 • 3 eller 4 nätter på Hotel Evenia Rocafort
 • Frukost
 • Utflykt till Tarragona & Sitges (dag 3)
Barcelona med dagsutflykt

I denna resa till Barcelona väntar även en 10h spännande utflykt till den forna romerska staden Tarragona, följt av solklara Sitges - här väntar sol, bad och en avkopplande avslutning på dagsutflykten.

Samtidigt som fotspår av Picasso, stadsarkitektur från Gaudi och många andra flaggskepp väntar i Barcelona har du en utflykt framför dina fötter. Först ut är Tarragona som vilar vid kustkanten, med en mäktig amfiteater som en gåva av romarna, som länge karaktäriserade staden vilket ger den en mytiskt atmosfär. Din engelsktalande guide tar dig igenom platsens romerska, spanska, kulinariska och kulturella historia och gör dig till en sylvass Tarragona-expert.

Efter Tarragona rullar utflykten vidare mot soldränkta Sitges som är en populär semesterort för spanjorer som vill ha en paus från storstäderna. Här njuter ni av sol och bad på den långa stranden, och varför inte en god middag? Ta med solglasögon, badhandduk och givetvis kameran.

Hotel Evenia Rocafort

 • Hotel
 • Barcelona, Spanien
Hotel

Om du letar efter ett hotell i Barcelona är Evenia Rocafort ett bra val med tanke på hotellets utmärkta läge vid Eixample Izquierda. Hotellet ligger på gränsen av flera olika stadsdelar och nära ett flertal sevärdheter. I närheten hittar du exempelvis Plaça Espanya, berget Montjuic och den berömda avenyn Parallel där du finner staden bästa teatrar och trendiga restauranger. Eixample är en av de mer moderna och avantgarde-kvarteren i Barcelona. Området anses vara födelseplatsen av den katalanska modernismerörelsen och har några av de mest hektiska gatorna såsom Passeig de Gracia och Rambla Catalunya. Evenia Rocafort är verkligen ett utmärkt hotel; perfekt läge, elegant design och stort utbud av bekvämligheter för din komfort.

 • +4
Läs mer
Room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Du bor i ett rymligt och elegant dubbelrum utrustat med bekväma sängar, sittgrupp för sociala tillfällen såväl som ett privat badrum med dusch, toalett samt en hårtork.

Utflykt & mycket mer!

Utflykten tar fart 8:30 på morgonen och sätter omedelbart kurs mot den forna Romerska storstaden, Tarragona. Här höll romarna emot katalanerna under en lång tid i striden om det romerska imperiet. Se viktiga platser som Djävulsbron och Les Ferreres-viadukten som är förvånansvärt väl bevarade än idag.

Du fortsätter sedan genom Gamla stan, vidare mot gamla romerska cirkusen och till slut fram till den klassiska amfiteatern, med utsikt över det lugnande medelhavet - en minst sagt bedårande plats som få turister får uppleva!

Vid lunchtid lämnar ni Tarragona med första mellanstop vid 'Roc de Sant Gaieta', en charmig liten medeltida by vid klipporna som vilar mot havet. Under resan mot Sitges stannar ni för billig, rolig shopping innan det är dags att njuta av sol och bad i Sitges.

Runt 14:00 anländer ni i den forna, fortfarande autentiska fiskebyn Sitges som idag kantas av en lång sandstrand och delikata skaldjursrestauranger, samtidigt som fiskebåtarna puttrar in på morgonen - precis som förr. Strosa bland de gemytliga, smala gatorna, smyg in och utforska små rustika butiker, njut av ett glas vin i skuggan men framförallt - ta chansen att njut av den fantastiska stranden och badvänliga havet!

 • I Barcelona:
 • Ta spårvagnen upp på berget med utsikt över hela staden, längst upp hittar ni ett gammalt nöjesfält!
 • Els Quatre Gats: Här satt Picasso i sina unga år under tidigt 1900-tal och samlade inspiration till konstverk som kom att inspirera hela världen, och inte minst sagt Barcelona som stad.
 • Barceloneta: Den lokala stranden är utmärkt för lata dagar i solen, med frekventa dopp i havet.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Praktiskt information om utflykten

- Utflykten startar 8:30
- Utflykten varar i cirka 11h
- Engelsktalande guide inkluderat
- Transfer (luftkonditionerad mini-van)
- Upphämtningsplats specificeras på biljetten (centrala Barcelona, vid Via Laietana)
- Liten resegrupp på 15 personer
- Medta oömma kläder för vandring, sol & bad (badhandduk för stranden etc.)
- Du erhåller biljett efter bokning via mail - skriv ut och ta med denna biljett
- Vänligen observera att utflykten inte inkluderar entréavgifter till monument och museum i Tarragona
- Vänligen observera att utflykten inte lämpar sig för barn under 4 år

Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-30 kr per person och natt i Barcelona, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 13:00

Utcheckning

Fram till kl. 16:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum (sällskap med 3 personer väljer dubbelrum med extrasäng)

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Vänligen observera att resan ej lämpar sig för barn 0-3 år.
Barn 4-12 år betalar 300-400 SEK per person per natt för hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 13-17 år räknas som vuxen och betalar fullt pris på hotell och flyg

3:e person betalar 400 SEK per natt för hotellvistelsen

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtet under resan

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & dryck

Frukost varje morgon

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotel Evenia Rocafort ligger i området Eixample. Här finns massvis av gourmet restauranger, sevärdheter och underhållning t. ex. teater och shoppinggallerior. Metrostationen Poble Sec ligger bara 2 hållplatser from Ramblas. Tåg- och busstation ligger bara 3 hållplatser bort.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter