Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Lägenhet i fantastiska Cannes

 • Solsemester
 • Mandelieu-la-Napoule
från 6.639 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Franska solkusten: 7 nätter i egen lägenhet på Mimozas Resort Cannes inkl. frukost, flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn och egen hyrbil.

Välkommen till den franska rivieran! Ett 4-stjärnigt boende vid havet nära brusande Cannes väntar med spa, cykeluthyrning och en flådig restaurang. Lägg till egen hyrbil, sol, bad och kristallklart vatten.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Nice
 • 7 nätter på Mimozas Resort Cannes****
 • Frukost varje morgon
 • Hyrbil (Peugeot 208 eller liknande)

Mimozas Resort Cannes

 • Hotell
 • Mandelieu-la-Napoule, Frankrike
Terrace and tables

Välkommen till ett 4-stjärnigt boende precis vid havet! På Mimozas Resort Cannes bor du flott med lyxiga faciliteter som hammam-bad, bastu, jacuzzi, swimmingpool, tennisbana. Låt barnen ha roligt på Kids Club eller hyr en cykel och njut av bedårande vyer med din favoritperson. I restaurangen väntar franska delikatesser och i hotellbaren kan du avrunda dagarna med stil.

 • +2
Läs mer
Appartement living room

Lägenhet (4 personer)

Du bor i en helt egen lägenhet, precis som man ska i Frankrike. Lägenheten är rymlig och har plats för 4 personer och är utrustad med sängar samt privat badrum med dusch och toalett.

Franska rivieran med TravelBird!

På hotellet:

Hammam-bastu
Jacuzzi
Bordtennis
Massagemöjligheter
Spa
Bastu

Cykeluthyrning - superkul!
Tennisbana - en pigg start på morgonen!

Underhållningsprogram för barnen

 • Du bor närmare bestämt i idylliska Mandelieu- en avkopplande kustort precis vid havet och knappt 8km från centrala Cannes. Runt hörnet väntar Zen-vänliga vyer där tankarna faller på plats och i byn väntar blommiga fontäner, en djuprotad filmkultur och charmerande restauranger, barer och franska kaféer.
 • Franska rivieran passar alltid utmärkt för sol och bad. Med hyrbilen kan du utforska kustremsan som är fylld av små, gömda badstränder. Det finns även större omtalade stränder som passar utmärkt för sol, bad och avkoppling. På med sandalerna!
 • Området är även berömt för sina populära parfymer - besök ett parfymeri eller strosa runt i de mysiga parfymbutikerna och shoppa det som alla tycker om, som oftast annars är så dyrt.
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-25 kr per person och natt i Frankrike, som betalas på plats)
 • Deposition på 300€ per stuga som reserveras på plats
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 4 personer per rum (4 vuxna eller 2 vuxna och 2 barn)

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 20% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-12 år får 20% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn 13-17 år räknas som vuxen och betalar fullt pris på hotell och flyg

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

8 € per natt

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & dryck

Erbjudandet inkluderar frukost varje morgon. Hotellet har även en restaurang samt en bar

Wellness

Hotellet har en stor spa-anläggning

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Plats

Hotellet är beläget cirka 10 minuter promenad från populära Mandelieu Beach.

Mimozas Resort Cannes
4 Avenue Gaston De Fontmichel
06210 Mandelieu-la-Napoule
Frankrike

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter