från
3.809 kr
 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Transfer inkluderad

Solsemester med utflykt till Nerjas grottor

Solsemester 7 eller 14 nätter Nerja

pris per person från 3.809 kr
baserat på 2 personer

Soldränkta Nerja med spännande utflykt: 7 eller 14 nätter på MB Boutique Hotel inkl. frukost, utflykt till grottorna i Nerja, flyg t/r från Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg samt handbagage och transfer.

Andalusien och soliga Nerja stoltserar i vanlig ordning med badvänliga stränder och kristallklart vatten, perfekt för en avkopplande solsemester. Nu lägger vi även till en utflykt till Nerjas bedårande grottor, en oförglömlig upplevelse!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta, Kastrup eller Landvetter med Ryanair eller från Arlanda med Norwegian till Malaga
 • Transfer t/r mellan flygplatsen och hotellet
 • Handbagage
 • Incheckat bagage (endast vid resa med Norwegian)
 • 7 eller 14 nätter på MB Boutique Hotel
 • Frukost
 • Utflykt till grottorna i Nerja inkl. transfer (information om biljetten erhålles på plats)
Tillval
 • Checka in max 1 bagage på 15 kg per person med Ryanair
Nerja med sol bad och grottor!

Nerja - pärlan på spanska solkusten som präglas av kilometerlånga sandstränder, vänlig badtemperaturer, en genuin andalusisk atmosfär och ett häpnadsväckande naturlandskap. I erbjudandet ingår en utflykt till de historiska grottorna som klassas som ett världsarv av UNESCO - med all rätt!

Ta en paus från all delikat tapas och soldränkta timmar på stranden och stig in i Nerjas grottor som lockar besökare från hela världen - ibland har de även konserter och andra uppträdanden i grottorna. Även utan konserter är grottorna en fantastisk upplevelse i sig, stig in, se dig omkring och häpnas av alla kantiga, kristalliknande takkronor och djupa dalar. En resa till solen fylld av bad, avkoppling och spännande naturupplevelser!

MB Boutique Hotel
dakterras

Ditt boende i Nerja ligger 200 meter från från stranden Torrecilla Beach. Hotellet erbjuder även Wi-Fi i hela byggnaden såväl som en elegant takterrass med jacuzzi samt en stor restaurang och bar i hotellets bottenvåning. Hotellet är barnfritt och ger dig och din favoritperson riktigt kvalitetstid under semestern, precis som man behöver ibland.

Dubbelrum
room

Du bor i ett rymligt dubbelrum utrustat med bekväma sängar, sittgrupp för sociala tillfällen såväl som ett privat badrum med dusch och toalett.

Sol, bad och utflykt till Nerjas grottor

 • Grottorna i Nerja: Under vistelsen väntar en spännande utflykt till grottorna i Nerja, ett världsarv om du frågar UNESCO. Utflykten varar i ungefär 45 minuter där du utforskar de massiva grottorna som liknar ett magiskt underverk. Förutom oförglömliga, dramatiska scener inuti får du även se förhistoriska målningar från de spanska förfäderna, såväl som geologiska formationer. En transfer hämtar upp dig på hotellet och tar dig smidigt till grottorna och tillbaka. Grottorna är mer eller mindre ett måste i Nerja!
 • Balcon de Europa är ett av Nerjas mest populära landmärken och står för en hisnande utsikt över havet, på en klippa ovanför stranden. En plats där besökare såväl som lokalinvånare arrangera bröllop, fångar solnedgången eller stretchar efter en uppfriskande joggingtur. Ta dig hit!
 • Burriana Beach: Burriana Beach är en orörd strand perfekt för lugna stunder med favoritpersonen eller för bad och lek under semestern. Stranden är gömd mellan klipporna och är idealisk för dagar utan måsten - njut av en picknick i solen och runda av dagen på Burriana Beach vid en av de närliggande, spanska restaurangerna.

Praktiskt information om utflykten

Utflykten varar i cirka 45 minuter
Utflykten inkluderar transfer t/r från hotellet till grottorna
Vänligen observera att du får all information såväl som biljetter på plats vid hotellet

Välj ett avgångsdatum

Exklusive
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-30 kr per person och natt på Mallorca, som betalas på plats)

Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum (2 vuxna eller 1 vuxen & 1 barn från 13 år)

Vänligen observera att barn under 13 år ej är tillåtna på hotellet

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Ingen barnrabatt att tillgå.

Vänligen observera att barn under 13 år ej är tillåtna på hotellet

Internet

Gratis Wi-Fi på hela hotellet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & dryck

Frukost serveras varje morgon

Wellness

Hotellet har en jacuzzi & ett gym

Tillåtet bagage

Norwegian
Handbagage: Max 10 kg (55 x 40 x 23 cm)
Incheckat bagage: Max 20 kg (inkluderat)

Ryanair
Handbagage: Max 10 kg (55 x 40 x 20 cm)
Incheckat bagage: Max 15 kg (tillval)

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vänligen observera att flygtiderna är preliminära. Vi letar efter det bästa flyget till dig och gör vårt yttersta för att hitta bra flygtider åt dig. Det kan dock hända att en flygtid längre inte är tillgänglig och vi blir då tvungna att erbjuda en alternativ flygtid, vilket kan påverka längden på din vistelse (till exempel sen ankomst till destinationen och tidig ankomst tillbaka till Sverige)

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Plats

MB Boutique Hotel
Plaza Chaparil, 1
29780 Nerja
Spanien