Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Beundra kärlekens stad från vattnet

 • Cityresor
 • Paris
14 omdömen
från 1.869 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Bo 2, 3 eller 4 nätter på Hotel Ariane i konstnärskvarteret Montparnasse inkl. frukost, kryssning på Seine och flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Fira livet med en resa till evigt charmerande Paris! Stadens skönhet upplevs som bäst från floden Seine och därför får du ta del av en flodkryssning under din vistelse. Du bor på ett hotell bland mysiga marknader och barer i kulturkvarteret Montparnasse med bra förbindelser till stadens kända sevärdheter såsom Eiffeltornet och det klassiska kvarteret Saint-Germain-des-Prés.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Kastrup eller Landvetter till Paris
 • 2, 3 eller 4 nätter i dubbelrum på Hotel Ariane Montparnasse
 • Frukost
 • Seine-kryssning (valfri dag)
Montparnasse i Paris

Vakna upp varje morgon till Montparnasses imponerande arkitektur, roliga marknader och fyndvänliga butiker. Ta en café au lait på något av de charmiga fiken innan du utforskar Paris gedigna kulturutbud. När du känner för att vila benen kan du hoppa på en Seine-kryssning som ingår i erbjudandet och tar dig förbi kända landmärken som Eiffeltornet, Notre Dame och Musée d'Orsay.

Hotel Ariane Montparnasse

 • Hotell
 • Paris, Frankrike
Property

Välkommen till charmiga Montparnasse och ett minst sagt lika charmigt hotell. Ni bor cirka 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Pernety samtidigt som ni njuter av hotellfrukost varje morgon och dekoration från klassiska landmärken i Paris. Receptionen är öppen dygnet runt och du kan låna dagstidningar i lobbyn. Gratis Wi-Fi finns i hela hotellet.

 • +2
Läs mer

Dubbelrum

De färgglada rummen har platt-TV med satelitkanaler, telefon, fläkt, gratis Wi-Fi och privat badrum med fräsch dusch och toalett.

Tips kring ditt hotell

Paris är en sann världsstad! Staden är dock väldigt stor och du kan få ut mycket mer av din resa om du planerar på förhand. Här kommer några praktiska tips inför din Paris-resa:

 • Seine-kryssning: Njut av Paris på bästa sätt! Glid förbi vackra monument och eleganta husfasader, under pampiga broar och mot nya upplevelser. Håll kameran redo!
 • Le Jardin du Luxembourg: Paris är inte enbart känt för sina pampiga byggnader utan även för sina stora, imponerande parker. Le Jardin du Luxembourg-parken ligger drygt 2 km från ditt hotell och bjuder på ett grönt andningsrum, ett vackert palats och en vacker damm omringat av stolar där både parisare och besökare kopplar av och njuter av den fina miljön
 • Cimetière du Montparnasse: I närheten av hotellet hittar du den välkända Montparnasse-kyrkogården där legender som Simone de Beauvoir, Serge Gainsbourg och Jean-Paul Sartre ligger begravda.
 • Restaurangen Montparnasse 1900: Ca 2 km från hotellet hittar du detta historiska brasserie med extravaganta dekorationer där klassiska parisiska rätter serveras av välklädda servitörer

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
 • Turistskatter på 1,65 € (ca 16 kr) per person per natt som betalas på plats
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Per person

Rumskapacitet

Max 2 personer per dubbelrum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Ingen barnrabatt finns att tillgå

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har inte rullstolsanpassade rum men hiss

Mat & dryck

Frukostservering

Seine-kryssning

I erbjudandet ingår en kryssning på Seine. Biljetterna hämtar du ut i receptionen på ditt hotell vid incheckning

Flygplatser i Paris

Du anländer på olika flygplatser i Paris beroende på vilken flygplats du väljer att flyga ifrån.
Norwegian (Arlanda) till Orly
EasyJet (Kastrup) till Charles de Gaulle
AirFrance (Landvetter) till Charles de Gaulle
Ryanair (Skavsta) till Beauvais

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet är beläget ca 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Pernety som smidigt tar dig runt staden med ca 15 minuter tågresa från Champs-Elysées.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter