Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

4* hotell i London Brick Lane

 • Cityresor
 • 2, 3 eller 4 nätter
 • London
från 2.939 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

2, 3 eller 4 nätter på London Arbor City**** inkl. frukost och flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Spendera pengarna på något välförtjänt och härligt - ta med kompisen eller familjen till London! Njut av shopping, sightseeing och mysiga stunder. Dessutom bor du på 4* hotell mitt i London under hela vistelsen, vad väntar du på?

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta eller Landvetter till Stansted
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Gatwick
 • 2, 3 eller 4 nätter på Arbor City Hotel****
 • Frukost
London

Oavsett om du vill se konst, ta del av historia eller shoppa så är möjligheterna i denna stad oändliga! Har du redan besökt de typiska sevärdheterna kanske du är intresserad av att upptäcka något mer ovanligt, till exempel London zoo, en kryssning på Themsen eller London Aquarium?

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Arbor City Hotel London

 • Hotel
 • London, Storbritannien
Property

Arbor City Hotel är - precis som det låter - beläget i centrala London och utgör en perfekt bas för att utforska många av staden främsta sevärdheter. Från hotellet är det endast en kort promenad till Tower of London och Brick Lane. Förutom ett bra läge så värnar hotellet om sina gäster och erbjuder en trivsam boendemiljö med gratis Wi-Fi, bar, terrass och restaurang.

 • +4
Läs mer

Dubbelrum club

2 vuxna per rum

Dubbelrummen som kallas club är inredda med en dubbelsäng, luftkonditionering, Wi-Fi, skrivbord, TV, vattenkokare och eget badrum med badrock.

Executiverum

2 vuxna per rum

Executiverummen är kingsizesäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, Wi-Fi, skrivbord, sittdel/soffa, TV, vattenkokare och eget badrum med badrock.

Våra bästa Londontips!

 • Natural History Museum är ett av de största museerna för naturhistoria i världen, och som dessutom har fri entré!
 • The Oldtruman Brewery i östra London är en samlingsplats för hippa marknader, spännande utställningar, barer och butiker.
 • OXO Tower på Themsens södra strand är ett läckert brasserie med häftig utsikt över Londons skyline.
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer t/r mellan flygplats och hotell
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 13:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Per person

Rumskapacitet

Dubbelrum club: max 2 vuxna + 1 barn (0-12 år)
Executiverum: max 4 vuxna + 1 barn (0-3 år)

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka 2 rum

Barnrabatt

Gäller med två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-12 år får varierande rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

£49 per natt som betalas på plats

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna på resan

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, vänligen kontakta TravelBirds kundtjänst för bokning

Hiss

Hoteller har hiss

Mat & dryck

Hotellet har restaurang och bar

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler. Vi försöker alltid att boka de bästa flygtiderna åt dig. Det kan dock hända att en tid ej längre är tillgänglig. I sådana fall erbjuder vi ett alternativt flyg, vilket kan påverka din vistelse (till exempel sen ankomst till destinationen och tidig ankomst tillbaka till Sverige).

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor.

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Plats

Hotellet ligger 1 minuts promenad från tunnelbanestationen Aldgate East. Från både Gatwick och Stansted är det enkelt att åka kommunalt till hotellet och resan tar ca 1 timme och 15 minuter.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter