Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår
 • Taxi ingår
 • Tåg ingår
 • Aktivitet inkluderad

Njut av färggranna Prag & spaparadiset Budapest

 • Rundresa
 • 6 nätter
 • Ungern, Tjeckien
från 4.219 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Kulturellt äventyr till två av Centraleuropas vackraste städer: Prag & Budapest! Bo 3 nätter i vardera stad på 4-stjärniga hotell inkl. frukost, flodkryssning i Prag, inträde till Gellért Spa i Budapest, flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn, privat transfer mellan flygplats och hotell samt tågbiljett mellan Prag och Budapest.

Ge dig ut på ett minnesvärt äventyr till två enastående kulturpärlor i centrala Europa: Prag & Budapest! Beundra Prags gyllene stadsbild under en flodkryssning för att sedan åka tåg genom natursköna landskap till Budapest där du kan kombinera lugna spabad med intressanta stadsvandringar. Du bor på 4-stjärniga hotell nära centrum - denna bekväma resa erbjuder alltså inte enbart spännande sevärdheter utan även möjligheter till total avkoppling!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg från Arlanda eller Kastrup till Prag och returflyg från Budapest
 • Privat transfer från Prag flygplats till hotellet i Prag
 • Privat transfer från hotellet i Budapest till Budapest flygplats
 • Tågbiljett från Prag till Budapest med platsreservation (restid: ca 6,5 timmar)
 • 3 nätter i dubbelrum på Design Merrion Hotel**** i Prag med 1x flaska vatten, vin och godis på rummet
 • 3 nätter i dubbelrum på Hotel Belvedere**** i Budapest med välkomstdrink, stadskarta samt tillgång till pool och bastu
 • 1x flodkryssning i Prag (dag 2)
 • 1x inträde till Gellért Spa i Budapest (valfri dag)
 • Daglig frukost
Prag & Budapest - fördubbla dina upplevelser

Är du ute efter en prisvärd resa som har lite av allt? Åk iväg på ett vackert äventyr till Prag och Budapest och njut av fantastisk arkitektur, slott, flodkryssning, världsarv, panoramautsikter, spabad, wellnesshotell och härliga utekvällar med god mat. Du reser från Prag till Budapest med tåg och får njuta av frodiga landskap och underbara vyer på vägen.

Prag och Budapest utstrålar en helt unik charm vilket gör att besökare fängslas av deras skönhet gång efter gång. Denna resa passar perfekt för den som vill njuta av livets goda!

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Resplan
 1. Natt 1 - 3: Gotisk stil och barock i Prag

  Välkommen till Prag - Tjeckiens gyllene huvudstad där kulturen flödar och enastående monument runt varje gathörn charmar vilken besökare som helst! Prag är känt som "de hundra spirornas stad" och är hem för otaliga vackra kyrkor i gotisk och barockstil. Gå på en lång promenad genom d... Läs mer

  Design Merrion Hotel
 2. Natt 4 - 6: Bedårande badstaden Budapest

  När du väl anländer till Budapest-Keleti-tågstationen efter en scenisk resa genom Böhmens skogar och den ungerska landsbygden (ca 6,5 timmars resa), kan du ta tunnelbanan till ditt hotell. Sedan är det dags att utforska Budapest, en stad med historiska sevärdheter, livliga barer och avkoppland... Läs mer

  Hotel Belvedere Budapest
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatter på 350 HUF (ca 12 kr) per person per natt i Budapest som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 2 vuxna + 1 bebis (0-2 år) per rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Barnrabatt finns att tillgå och varierar beroende på avresedatum

Internet

Gratis Wi-Fi på båda hotellen

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr inte rullstolsanpassad

Mat & dryck

Båda hotellen har egen restaurang och bar

Wellness

På Hotel Belvedere i Budapest finns en inomhuspool och bastu

Delbetalning

Du kan delbetala detta erbjudande
Läs mer om delbetalning under "Betalning", längst ned på sidan

Transfer

Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning. Detta så att chauffören kan komma i kontakt med dig om ni inte hittar varandra vid ankomsthallen (leta efter skylt med ditt namn och/eller TravelBird)

Tågbiljetter

Tågbiljetter skickas till dig via e-post och måste skrivas ut och tas med på resan
Direkttåget avgår från Prag mellan kl. 9:30 och 12:00 och resan tar ca 6,5 timmar (exakt tid får du tillsammans med dina biljetter via e-post)
Det finns en restaurangvagn på tåget
Du har reserverad plats på tåget
Vänligen se till att vara på perongen i god tid innan tåget avgår

Flodkryssning i Prag

Du får ett värdebevis tillsammans med dina andra resehandlingar. Skriv ut detta värdebevis och ta med det på resan

Kryssningen varar i 1 timme och inkluderar audioguide
Avgång mellan 3 november och 20 mars: varje timme mellan kl. 11:00 till 17:00
Avgång mellan 21 mars och 2 november: varje halvtimme mellan kl. 10:00 till 18:00 och sedan en gång i timmen (kl. 19:00, 20:00 samt 21:00)

Spainträde i Budapest

Du får ett värdebevis tillsammans med dina andra resehandlingar.
Skriv ut detta värdebevis och ta med det till Gellért Spas infodisk

Du väljer själv vilken dag och tid du besöker Gellért Spa. Spat har öppet dagligen mellan kl. 9:00 och 20:00 men biljetten måste hämtas innan kl. 18:00 (kontrollera aktuella öppettider på hemsidan innan ditt besök)

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter