Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Taxi ingår

Kulturrika Wien & spa

 • Cityresor
 • Wien
från 5.329 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Storslagna Wien inkl. 2 nätter på Hotel Wien Margareten**** med frukost, biljetter till Aquapura City Spa (bastu, ångbad, avslappningsrum & mer), flyg t/r från Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg samt transfer t/r från flygplatsen till hotellet.

I Wien charmar de flesta med chokladdränkt Sachertårta, pompösa palats och historiska slott bredvid modern arkitektur och trendiga butiker. Lägg även till spabesök på läckra Aquapura City Spa - avkoppling utan dess like!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Wien
 • Privat transfer t/r mellan flygplatsen och hotellet
 • 2 nätter på Hotel Wien Margareten****
 • Frukost
 • Spa: biljetter till hotellets egna Aquapura City Spa

Falkensteiner Hotel Wien Margareten

 • Hotel
 • Wien, Österrike
Wellnessterrasse

Välkommen till ett 4-stjärnigt, elegant hotell i Wien. Hotellet stoltserar med wellnessavdelning såväl som en fin restaurang med lokala specialiteter, en mysig hotellbar och en flådig solterrass. I hotellets spa kan du njuta av hammambad, boka massage eller svettas i bastun. Hotellet bjuder även på gratis Wi-Fi.

 • +5
Läs mer
Zimmer

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Du bor i ett rymligt och stilrent dubbelrum utrustat med sittgrupp för sociala tillfällen, bekväma sängar såväl som ett privat badrum med dusch, toalett samt en hårtork.

Tips i Wien

 • Erbjudandet inkluderar spabiljette till Aquapura City Spa, en välförtjänt paus i vardagen. Njut av 240m² av lyxigt spa med ångbastu, avslappningsområden och mycket mer!
 • Besök den tysk-romerska kejsarfamiljens vinterbostad Hofburgpalatset, här föddes Marie-Antoinette år 1755! Idag är palatset bostad åt Österrikes president och inhyser bland annat bibliotek, museum och den anrika Spanska ridskolan.
 • Wien är berömt för sin kafékultur och enastående bakverk. Slå dig ner på ett av stadens fik för att avnjuta ett klassiskt bakverk - till exempel chokladig Sachertårta.
Biljett till Aquapura City Spa

Erbjudandet inkluderar spabiljetter till 'Aquapura City Spa' - njut av en välförtjänt paus i vardagen! Spaområdet är beläget på takvåningen med hela 240m² av avkoppling.

Du erhåller all information om spabiljetten på plats vid hotellet.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-30 kr per person och natt i Wien, som betalas på plats)
Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum (2 vuxna & 1 barn upp till 11 år)

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 3 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn 4-17 år räknas som vuxna och betalar fullt pris på hotell och flyg

Internet

Gratis Wi-Fi på hotellet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & dryck

Frukost varje morgon.

Hotellet har även en restaurang samt en bar

Wellness

Erbjudandet inkluderar biljetter till hotellets egna Aquapura City Spa

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig!

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Flygschema

Klicka på den flygplats du önskar resa från för att se tillgängliga datum och priser:

Plats

Hotellet är beläget 100 meter från tunnelbanestationen Margaretengürtel där du når centrum av Wien via 3 stop med tunnelbanan. Från flygplatsen tar transferfärden ungefär 20 minuter.

Falkensteiner Hotel Wien Margareten****
Margaretengürtel 142
05. Margareten, 1050 Wien
Österrike

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter