• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Brasilien med Rio, Iguacufallen & paradisstränder

 • Rundresa
 • 12, 13, 15 eller 16 nätter
 • Brasilien
4 omdömen
från 18.969 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Redan bokad 13 gånger

Upplev mäktiga Brasilien; välj mellan 11 eller 14 nätters rundresa på olika hotell inkl. daglig frukost, spännande utflykter samt all transfer.

Låt dig förföras av brasilianska sambarytmer, drömstränder och den oförglömliga Jesus-statyn som blickar över staden. Exalteras av hela tre inkluderade utflykter samtidigt som du kan lägga till utflykt med segelbåt, helikopter och motorbåt - låt äventyret börja!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Göteborg till Rio de Janeiro
 • 11 eller 14 nätter på 4 olika hotell (se resplan för mer information)
 • Frukost
 • Cykelutflykt i Rio de Janeiro
 • Utflykt till argentinska & brasilianska Iguacu-fallen
 • 2 inrikesflyg
Tillval
 • Båtutflykt till Iguacu Falls
 • Helikoptertur Iguacu Falls
 • Stadstur i Rio de Janeiro (heldag)
 • Segelbåt med guide (heldag)
På äventyr i Brasilien

Hisnande landskap, gyllene sandstränder, djupa regnskogar, vänliga människor och en atmosfär som andas samba - välkommen till Brasilien! Upptäck den södra delen av landet under denna rundresa till de imponerande Iguaçu-fallen, pulserande Rio de Janeiro, paradisvackra Paraty och mycket mer.

Passa även på att lägga till valbara utflykter - vad sägs om helikopter eller motorbåtstur vid Iguacu-fallen, segelbåt i Paraty eller stadstur i Rio?

Resplan

Dag 1 - 3: Rio de Janeiro - Brasiliens hjärta

Dag 1: Välkommen till Brasilien - resan tar fart i färgstarka Rio de Janeiro, staden som karaktäriseras av den gigantiska Jesus-stayn, sambamusik och fartfylld strandfotboll. När du anländer på flygplatsen väntar den inkluderade transfern redo att ta dig till hotellet där en första natt väntar... Läs mer

Mirador Rio Copacabana Hotel  eller liknande

Dag 4 - 6: Vattenfallen vid Iguacu

Dag 4-6 väntar med hisnande Iguacufallen, där du övernattar i 3 nätter. Första dagen spenderas med en resa med inrikesflyg, transfer till hotellet samt en övernattning innan äventyret till de stora vattenfallen tar fart.

När dag 5 drar undan gardinerna väntar en heldag vid fallen, du ... Läs mer

Foz Plaza Hotel - Rua Marechal Deodoro - Centro  eller liknande

Dag 7 - 9: Paradisiska Paraty

När dag 7 faller in är det dags att ta inrikesflyget mot Sao Paolo där en transfer väntar på att ta dig raka vägen till exotiska Paraty, där du har möjligheten att lägga till en spännande utflykt med segelbåt.

Efter att du anlänt till ditt hotell har du resten av den första dagen fri ... Läs mer

Pousada do Príncipe - Avenida Roberto Silveira - Centro  eller liknande

Dag 10 - 15: Exotiska Brasilien - Ilha Grande

Vid dag 10 är det dags att styra skepparen mot Ilha Grande, där du får en större inblick i Brasiliens exotiska sida. Transfern tar dig till hamnen i Angra dos Reis där en båt kommer ta dig vidare till Ilha Grande - var noga med att ta med dig tillräckligt med kontanter eftersom det inte går at... Läs mer

Recreio da Praia  eller liknande
Lägg till en utflykt!

Stadstur i Rio de Janeiro (heldag)
- Lägg till en lärorik och spännande stadstur under vistelsen. Utflykten varar i cirka 8h och tar dig igenom stadens häpnadsväckande historia, vidare upp till berget "Sugar Loaf" som vakar över staden och hela vägen upp till Jesus-statyn på Corcovado.
- Utflykten varar i 8h och startar mellan 8:00-9:00 på morgonen.
- Utflykten inkluderar en engelsktalande guide
- Transfer t/r
- Frukost & lunch
- Utflykten äger rum under resans 3:e dag.

Vattenfallen i Iguacu med Motorbåt
- Se de bedårande och massiva vattenfallen på nära håll från en motorbåt. Färdmedlet med motorbåt ger dig en av de bästa förutsättningarna du kan få för att uppleva naturundret Iguacu. Vattenfallen är en av Brasiliens naturliga stoltheter och måste upplevas på plats.
- Båtturen tar ca 30 minuter.
- Utflykten äger rum under resans 4:e eller 5:e dag.

Vattenfallen i Iguacu med helikopter
- Naturundret Iguacu och dess vattenfall är definitivt vackert från vattnet och från observatoriet - men en helikoptertur är något helt annorlunda. Det brasilianska landskapet är en oförglömlig bild för ögat från ovan, en oförglömlig upplevelse i helikoptern med hörlurar för öronen och en perfekt blick över vattenfallen som numera är världsberömda.
- Helikopterturen varar i cirka 10 minuter.

Paraty med segelbåt
- Paraty är numera världsberömt för sina paradisiska bukter och spegelblanka vatten, med det exotiska ölandskapet alltid närvarande. Paraty består av upp emot 65 öar och bjuder på fantastisk natur - passa även på att snorkla, bada och att känna sanden mellan tårna när ni stannar med båten. Du upplever Paraty allra best genom en avkopplande segelbåtsfärd som du kan lägga till i bokningsprocessen. Låt vinden ta tag i seglet och koppla av till den helande havsbrisen, bara i Paraty!
- Utflykten varar i cirka 5h.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-30 kr per person och natt i Brasilien, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 vuxna och 1 spädbarn upp till 1 år - Rundresa Brasilien 11 nätter
Max 3 vuxna och 1 spädbarn upp till 1 år - Rundresa Brasilien 14 nätter

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-2 år: rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Barn 3-12 år: rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

4.741 kr - 5.167 kr rabatt på hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Generell rabatt

Baserat på minst 2 fullt betalande personer:
tredje resenären och uppåt: rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Visumkrav

Vänligen observera att för att besöka Brasilien, behöver du vanligtvis inte ett visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Brasilia/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Passregler

Passet måste vara giltigt minst 6 månader efter hemresedatumet.

Vaccinationskrav

Om du ska resa till Brasilien kan du behöva vaccinera dig mot Gula febern, Malaria samt Hepatit A och B. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

ESTA vid mellanlandning

Du kan komma att mellanlanda i USA.

Vänligen observera att för att besöka USA, behöver du vanligtvis inte ett visum men ett inresetillstånd (ESTA) krävs. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Washington/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till. Observera att om du reser med ett provisoriskt pass måste du skaffa visum

Liknande boende

Om de nämnda hotellen inte är tillgängliga kommer du istället att bo på liknande hotell i närheten. Du kommer att få reda på det slutgiltiga boendet när du mottar dina resedokument, senast 5 dagar innan avgång.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter