Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår

Sol & bad i Torremolinos med helpension

 • Solsemester
 • 7 eller 14 nätter
 • Torremolinos
7 omdömen
från 5.389 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Besök Torremolinos nära Malaga i 7 eller 14 nätter på Blue Sea Gran Hotel Cervantes**** inkl. helpension, transfer samt flyg.

Drömmer du om att ligga i en stol medan solen skiner från en molnfri himmel och dagens viktigaste beslut är om du ska gå till stranden eller stanna vid poolen? Gör drömmen sann i vackra Malaga på den spanska solkusten. När du har checkat in på 4-stjärniga Blue Sea Gran Hotel Cervantes i den mysiga semesterorten Torremolinos har du bara lata dagar med sol, bad och god mat att se fram emot, så packa baddräkt, solkräm och den där boken du velat läsa så länge - nu sticker vi!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta, Landvetter eller Kastrup till Malaga
 • Shuttletransfer t/r mellan flygplats och hotell
 • 7 eller 14 nätter på Blue Sea Gran Hotel Cervantes****
 • Helpension (kan uppgraderas till all-inclusive i bokningsprocessen)
Torremolinos

Torremolinos är en semesterort på den berömda kusten Costa del Sol vid Medelhavet, endast 13 km från storstaden Malaga. Malaga var ursprungligen en fiskeby, men har sedan 1950 varit enormt populär bland resenärer som söker efter en solsemester kantad av strand, bad och spansk känsla. Torremolinos är känd för sina långa stränder som El Bajondillo och La Carihuela. Längs med strandpromenaderna lappar barer, restauranger och krogar om varandra i ett hräligt, sprudlande brus. I Calle San Miguel hittar du dessutom massor av shoppingmöjligheter.

I Torremolinos hittar du nöjen för både stora och små: Här finns allt från golfbanor till nöjesparker och vattenland. Är du intresserad av äkta andalusisk kultur ska du besöka Barrio del Calvario i stadsdelen El Calvario. El Calvario är en av de äldsta delarna av Torremolinos där man fortfarande kan känna den andalusiska fiskebyns atmosfär i de smala gatorna med gamla, låga hus och apelsinträd .

Tips i närheten!
 • Besök restauranggatan Calle de los Perros. Här hittar du som sagt restauranger, barer och olika butiker.
 • Stränderna är såklart höjdpunkten med Torremolinos. Besök El Bajondillo som ligger centralt i orten eller La Carihuela som är belägen ca 18 km från centrum. Här finns också restauranger och barer.
 • I staden finns också Aqualand som är en vattenpark med mycket roligt för alla åldrar. Parken har öppen från maj-oktober och erbjuder allt från adrenalinhöjande till avslappning och lek.
Helpension eller all-inclusive

Välj om du vill ha helpension eller all-inclusive i bokningsprocessen, detta är vad som ingår:

Helpension: Frukost, lunch och middag i bufféform utan dryck.
Frukost: 07:00 - 10:00 | Lunch: 13:00 - 15:00 | Middag: 19:00 - 22:00

All-inclusive: Frukost, lunch, middag i bufféform med dryck samt snacks och dryck som läsk, vatten, kaffe, te, öl, vin och utvalda spritsorter mellan kl. 11:00-23:00.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Min 2 personer och max 2 vuxna och 1 barn upp till 12 år och 1 spädbarn upp till 1 år per rum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Generell rabatt

Rabatten beror på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter