Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Barndomens dröm i Disneyland Paris

 • Cityresor
 • Paris
från 3.989 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Magiska Disneyland Paris inkl. 2 nätter i dubbelrum, frukost, entrébiljett till Disneyland Paris, flyg t/r från Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm samt transfer t/r från hotellet till Disneyland.

Ta klivet in i Disneys magiska värld med förtrollande feer och Törnrosas sagoslott. Ta dig igenom labyrinten från Alice i underlandet eller hoppa på Jack Sparrows häftiga äventyr i piratvärlden. I luften svävar Buzz Lightyear samtidigt som Kalle Anka tjattrar till Kajsa och den ständigt skrattande Långben. Ta med barnen på livets äventyr i Disneyland Paris, biljetter ingår!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Kastrup, Landvetter eller Arlanda till Paris
 • 2 nätter på Radisson Blue Disneyland Paris****
 • Frukost
 • Entrébiljetter till Disneyland Paris
 • Transfer t/r mellan hotellet och Disneyland
En magisk värld, för alla!

Välkommen till Europas mest besökta nöjespark med mängder av kända karaktärer från filmrutan. Stjäl en kram av Musse Pigg, tjattra med Kalle Anka eller försök dra ur svärdet i stenen nedanför det vita sagoslottet. Erbjudandet inkluderar entrébiljetter till den stora nöjesparken. Låt äventyret börja!

Radisson Blu Disneyland

 • Hotel
 • Magny-le-Hongre, Frankrike
Radisson Blu Disneyland

Välkommen till Disneyland Paris och 4-stjärniga Radisson Blu. Hotellet är beläget vid områdets golfbana med gröna och lugnande vyer. En kort bil eller bussresa från hotellet finns även goda shoppingmöjligheter i form av gallerian Val d'Europe. Väl på hotellet njuter ni av ett avslappnande wellnesscenter samt två restauranger.

 • +-2
Läs mer
Radisson Blu Disneyland family room

Dubbelrum (biljett till 1 park)

2 vuxna per rum

Alla rum på Radisson Blu Disneyland är utrustade med en stor TV, te och kaffebryggare samt gratis Wi-Fi på rummet. Ni väljer mellan dubbelrum med plats för 3 personer alternativt familjerum för max 4 personer och har tillgång till privat badrum med dusch och toalett.

Disney's sagolika drömvärld

Disneys Sagoslott: Disneylands stora flaggskepp, monument och favoritbyggnad att ta bilder på, slottet från Törnrosa. Längst upp i tornet låg hon och sov, tills den sagolika prinsen kom och väckte henne med en kyss.

Alice i underlandet: Kan du ta dig igenom kaninens kluriga labyrint? Upptäcktsfärden genom underlandet är fylld av intressanta möten med kända ansikten från filmen - passar stora som små!

Fart och fläkt: Testa Indiana Jones bergochdalbana med inspiration från filmen. Fartfylld spänning blandas med jakten på den gömda skatten, håll i hatten!

Pinocchio: Besök Pinocchios drömvärld med en magisk fe och ett drömhus, precis som i filmen.

Pirates of Caribbean: Piratfantaster, se hit! Kliv in i Jack Sparrows spännande vardag med vajande segel, anrik piratanda och forntida byggnader. En attraktion som älskas av både vuxna och barn.

 • Entrébiljetter till Disneyland Paris
 • Musse Pigg, Kalle Anka, Långben och många mer
 • En drömvärld för Disney-älskande barn
 • Disneys drömlika sagoslott
 • Från ett drömslott till ett annat - boende på 4-stjärniga Radisson Blu Disneyland
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer mellan flygplatsen och hotellet
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 20-30 kr per person och natt i Paris, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 15:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Dubbelrum: max 3 personer (2 vuxna och 1 barn upp till 11 år)

Familjerum: max 4 personer (max 3 vuxna och 1 barn eller 2 vuxna och 2 barn)

Barn över 12 år räknas som vuxna

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 3 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 3-11 år betalar 82€ för hotellpaketet och vuxenbiljett på flyget
Barn 12-17 år betalar 112€ för hotellpaketet och vuxenbiljett på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, vänligen kontakta kundtjänst vid bokning

Mat & dryck

Hotellet har restaurang samt bar

Wellness

Hotellet har ett eget wellnesscenter

Transfer

Erbjudandet inkluderar transfer t/r från hotellet till Disneyland

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Radisson Blu Disneyland® Paris ligger cirka 3 km från Disneyland® som nås lätt med en transferbuss från hotellet. Paris ligger cirka 30 min bort med bil.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter