• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Supercentralt i London

 • Cityresor
 • 2, 3 eller 4 nätter
 • London
25 omdömen
från 1.219 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Redan bokad 122 gånger

2, 3 eller 4 nätter på centrala Royal National Hotel inkl. frukost, flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

London är stort, spännande och bjuder alltid på härliga upptåg! Gör resan enkel och bo mitt i smeten, endast 4 minuter från tunnelbanestationen Russel Square och med gångavstånd till British Museum och Madame Tussauds - se fram emot en enkel och smidig minisemester i Englands ståtliga huvudstad.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta, Landvetter, Arlanda eller Kastrup till London
 • 2 (ej möjligt 29-31 december), 3 eller 4 nätter på Royal National Hotel
 • Frukost
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
Russel Square i centrala London

London är stort och pulserande med aktiviteter och sevärdheter för alla smaker - därför är det så bra att bo centralt med nära till tunnelbanan! Inom promenadavstånd kan du uppleva spektakulära Madame Tussauds och Rosettastenen på British Museum, men du kan lika smidigt ta dig till SOHO's shoppingstråk, marknaderna i Shoreditch/Whitechapel eller teatrarna i West End.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Royal National Hotel

455 omdömen
 • Hotel
 • London, Storbritannien
restaurant

Detta 3-stjärniga, trevliga hotell ligger idealt beläget vid Russell Square Station i Londons hjärta, nära sevärdheter såsom British Museum, Covent Garden och Piccadilly Circus. Varje morgon serveras en kontinental frukost (varma frukosträtter kan beställas mot avgift) och dessutom finns en pub där du kan dricka öl samt en pizzeria för mysiga middagar. Hotellet är rökfritt och har gratis Wi-Fi.

 • +6
Läs mer
double room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Dubbelrummen har en dubbelsäng, är enkelt inredda och utrustade med TV, radio, te- och kaffefaciliteter, telefon samt eget badrum med dusch och toalett.

Trippelrum

3 vuxna per rum

Trippelrummen har en dubbelsäng och en enkelsäng. De är enkelt inredda och utrustade med TV, radio, te- och kaffefaciliteter, telefon samt eget badrum med dusch och toalett.

Med närhet till...

 • Russel Square - en gemytlig stor park eller 'Garden' som de själva kallar det. Supertrevligt med en promenad som paus i den fartfyllda dagen.
 • Ditt hotell är beläget i färgstarka Bloomsbury - här håller studenter, konstnärer och glada människor till. Många kallar det Londons mest gemytliga stadsdel!
 • Från hotellet har du gångavstånd till museum som Madame Tussauds och British Museum - båda världsberömda.
 • Charles Dickens Museum ligger ungefär 10 minuter promenad från hotellet. Kom in och hör historien om legenden!
 • En kort tunnelbanetur tar dig till Camden - en annan superpopulär stadsdel med mängder aktiviteter!
Välj ett avresesdatum
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Dubbelrum: Max 2 personer
Trippelrum: Max 3 personer

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka fler rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Det finns ingen barnrabatt att tillgå

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är tyvärr inte tillåtna på resan

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Mat & dryck

Frukostrestaurang

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet ligger vid Russell Square, en tunnelbanestation från Kings Cross tågstation och endast tre stationer från Euston tågstation. Från Gatwick tar det ca 40 minuter med tåg till Victoria Station (byt till tunnelbanan här och åk till Euston) och från Stansted tar det ca 1 timme med tåg och tunnelbana till Euston. Från Euston promenerar du till hotellet på knappt 10 minuter.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter