Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Lantliv i Toscana med vinprovning

 • Solsemester
 • 7 nätter
från 4.459 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Semester mellan strand och berg: 7 nätter i Toscana inkl. frukost, vinprovning, gratis parkering, flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn samt hyrbil (Peugeot 308 eller liknande).

Tidlösa och minst sagt grönskande landskap i Toscana blandas med en spännande vinprovning i Chianti-dalen. Alla har hört talas om vinet, men vem har besökt platsen? Här väntar italienskt lantliv, bedårande vinfärder och en mytomspunnen vinprovning!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta, Landvetter eller Kastrup till Pisa
 • 7 nätter på Locanda il Fornello
 • Frukost varje morgon
 • Hyrbil (Peugeot 308 eller liknande)
 • Vinprovning (mer info nedan)
Agriturismo & vin i Toscana

Du bor i Altopascio, en charmig by vid foten av Monte Carlo. "Kullen av Charles," med hänvisning till kejsaren Karl IV, är känd för sina fantastiska viner. Ironiskt nog inkluderar erbjudandet även en spännande vinprovning där du går igenom smaken, historian bakom processen och mycket mer.

Med hyrbilen har du även möjlighet att upptäcka Toscanas fabulösa landskap - utforska närliggande och minst sagt färgglada området Lucca, en medeltida stad med pittoreska broar, torg och katedraler. Välkommen till Toscana!

Locanda il Fornello

 • Hotel
 • Province of Lucca, Italien
hotel view

Ditt lantliga hotell är beläget mitt i det grönskande vinområdet Altopascio, med utsikt över landskapet. Hotellet är av klassisk italiensk stil med stora dörrar och öppna ytor, utmärkt för sociala tillfällen som landets karaktär förespråkar. Boendet har även en stor swimmingpool samtidigt som frukost serveras varje morgon såväl som vinprovningar på plats på hotellet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Läs mer
room Biancospino

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Du bor i ett dubbelrum inrett i klassiskt italiensk stil. Alla rum är rymliga och utrustade med bekväma sängar, sittgrupp för sociala tillfällen såväl som ett privat badrum med dusch, toalett samt en hårtork.

Toscanas lantliv

Ta bilen till Garfagnana-dalen och njut av friska vandringsturer i områdets makalösa utsiktsplatser bland dalar och berg.

Borgo Mozzano är även det ett måste under resan - en miniatyrstad i medeltid karaktär i Lucca-området. Här väntar ett dalande, grönt landskap där bland annat en u-formad bro är en av de främsta sevärdheterna.

Området är berömt för Bruschetta - här får du den genuina smaken!

Besök Chianti-dalen! Här ruvar lokalinvånarna på hemligheten bakom en av världens bästa viner, såväl som en stötande vacker natur.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Vinprovning

Vinprovning i Chianti

Söder om Florens, 1h & 30 minuter från ditt hotell når du slottet Vicchiomaggio, högst upp på en kulle. Här väntar en spännande vinprovning med följande viner på menyn:

1x glas IGT Toscana.
1x glas Chianti Classico.
1x glas Chianti Classico Riserva.

Du erhåller all ytterligare information om vinprovningen på plats via hotellet.

Mycket nöje!

Hyrbil inkluderat

Njut av friheten att köra runt själv med hyrbil. Vi väljer rätt storlek på bilen och ser till att upphämtningen ansluter sig smidigt till ditt flyg.

 • Självriskförsäkring
 • Fria mil
Läs mer

Viktig information

 • Du har en VW Polo eller liknande beroende på storleken på ditt resesällskap.
 • Huvudföraren måste inneha ett kreditkort utfärdat i dennes namn med tillräcklig kredit för att reservera depositionen på max 25000 SEK. Beloppet kan variera och beror på typ av bil. Se till att ditt kort har präglade siffror, dvs upphöjda siffror, då kort utan detta inte accepteras av den lokala uthyraren.
 • Huvudföraren måste ha ett giltigt körkort med minst 2 års körerfarenhet.
Se alla villkor
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt i Toscana, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 13:00 - 19:00

Utcheckning

Fram till kl. 09:00 - 11:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 4 personer per rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-3 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn 3-12 år får 50% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn 13-17 år får 20% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Gratis parkering

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet tyvärr är inte rullstolsanpassat

Mat & dryck

Frukost varje morgon.

Erbjudandet inkluderar även en spännande vinprovning

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet ligger 10 minuter bilfärd från populära Lucca samt ungefär 40 minuter bilfärd från flygplatsen i Pisa.

Locanda il Fornello
Via Mammianese Nord 1
55011 Altopascio
Italien

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter