• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår

Vårvärme i Santa Susanna med helpension

Solsemester 7, 10 eller 14 nätter

pris per person från 4.389 kr
baserat på 2 personer

Redan bokad 8 gånger

7, 10 eller 14 nätter Hotel Caprici**** inkl. helpension, flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn och transfer t/r mellan flygplats och hotell.

Möt solen på en av Costa Bravas vackraste stränder! I en lugnt område på bekvämt avstånd från både Blanes och Barcelona kan du koppla av på ett 4-stjärnigt strandhotell i den charmiga semesterorten Santa Susanna. Här trivs badfantaster, soldyrkare, vandringsentusiaster och matälskare - solsäkra 2017 redan nu!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter, Kastrup eller Skavsta till Barcelona
 • Transfer t/r mellan flygplats och hotell
 • 7, 10 eller 14 nätter på Hotel Caprici****
 • Helpension (frukost, lunch & middag i bufféform exkl. dryck)
Lata dagar med sol & bad i Santa Susanna

Santa Susanna ligger mindre än 60 kilometer från Barcelona, på Costa Brava. Från den närliggande tågstationen kan du enkelt ta dig till den katalanska huvudstaden för ett avbrott i strandlivet. I Santa Susanna å andra sidan hittar du en lång boulevard och ett stort antal butiker och restauranger, vilket gör orten till den perfekta platsen för en fantastisk resa till solen! Santa Susanna har tilldelats turistpris för bästa semesterort och erbjuder ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar, t.ex. sportaktiviteter och kulturfestivaler som Magimässan, Shakespearefestival och diverse barnteatrar.

Hotel Caprici Santa Susanna

(28 recensioner)
Hotel Barcelona, Spanien
Hotel 1

Checka in på ett mycket omtyckt hotell endast 1 minuts promenad från stranden i Santa Susanna, nära tågstationen varifrån du enkelt tar dig till både livliga Barcelona och krogtäta Blanes. Använd gym, bastu, utomhuspool, bar, spelrum och solterrass under din vistelse, och njut av goda buffémåltider i restaurangen.

 • +4
Läs mer
Room

Dubbelrum

4 vuxna per rum

Ditt bekväma dubbelrum har luftkonditionering, satelit-TV, balkong med utsikt över semesterorten eller havet samt två sängar och eget badrum med dusch, toalett och hårtork.

Restips i Santa Susanna

 • Klättra upp till den mäktiga slottet Tossa de Mar (ligger inom 30 kilometer från Santa Susanna) och beundra den magnifika utsikten över havet.
 • Njut av områdets solmogna frukter och nyfångade Medelhavsfisk.
 • Smaka på den kallpressade jungfruoljan som varit en av specialiteterna i regionen sedan bronsåldern.
Välj ett avresesdatum
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-15 kr per person och natt från 17 år (max 7 nätter), som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 13:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Per person

Rumskapacitet

Max 3 vuxna eller 2 vuxna och 1 barn per rum

Reser ni i större sällskap kan ni boka flera rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar för hela hotellrummet men bara en flygbiljett

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-11 år får varierande rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn från 12 år och 3:e vuxen får 25% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Gratis allmän parkering i näreten

Husdjur

Husdjur är tyvärr inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & dryck

Restaurang och bar

Wellness

Inomhuspool, utomhuspool, bastu och jacuzzi

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!