Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår

Shoppingresa till Krakow

 • Cityresor
 • Kraków
10 omdömen
från 2.579 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Bo 2, 3 eller 4 nätter på Aparthotel BlueBells i Gamla stan inkl. frukost, flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn samt transfer.

Välkommen till södra Polens pärla Krakow, tidigare känt för unik stadskärna, färgstark kultur och prisvärda restauranger. Ett annat ess i rockärmen är stadens shopping - följ med på shoppingresa till Krakow!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta, Arlanda eller Kastrup till Krakow
 • Transfer t/r från flygplatsen till hotellet (ordnas av hotellet)
 • 2, 3 eller 4 nätter på Aparthotel Bluebells
 • Frukost på Café Columbus (50 meter från hotellet)
Shoppingresa till Krakow

Liksom Stockholm stoltserar Krakow med ett vackert, enhetligt Gamla stan. Här har arkitekturen blomstrat till en utomordentligt mysig atmosfär. Precis som på hemmaplan är shopping ett nyckelord - fast till mycket bättre pris!

Njut av Krakows shopping och strosa längs de inte alls för fyllda gatorna och fyll på garderoben eller fynda vackra gåvor till nära och kära eller ta ett besök i en juvelaffär för extra utsmyckning.

Läs vidare och inspireras av Krakows shoppingutbud!

Aparthotel Bluebells

 • Hotel
 • Kraków, Polen
Cafe

Beläget i hjärtat av staden, endast 9 minuter till fots från det historiska torget Rynek Glowny och nära till de judiska kvarteren Kazimierz, ligger moderna Aparthotel Bluebells. Frukosten får du serverad på mysiga Café Columbus som ligger ungefär 50 meter från hotellet. Reception som är öppen och bemannad dygnet runt, gratis Wi-Fi och snackbar. Hotellet lämnar inget att önska och bäst av allt- läget ger dig perfekt utgångsläge att utforska Krakow!

 • +-2
Läs mer
Room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Rummen är luftiga och fräscha med eget badrum som är utrustat med dusch och diverse toalettartiklar. Wi-fi, DVD och TV finns i alla rum. Några har även egen balkong med fin utsikt över staden.

Vart ska jag shoppa?

 • Pan Tu Nie Stał - en trendig butik i en supermysig lokal, nästan som att vara i ett vardagsrum.
 • Galeria Ora - fokuserar mestadels på vackra smycken och juveler för både män och kvinnor. I övrigt är det en urläcker plats att avnjuta lunch eller ett glas vin på.
 • Szambelan - hört talas om polsk vodka? Här finns de i alla möjliga smaker!
 • Galeria LueLue - shoppa minnesvärda fotografier från för och efterkrigstiden!
 • Galeria Kazimierz - här hittar du i stort sett allt. Krakows mest kompletta galleria.
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatter på ca 5 kr per person per natt som betalas på plats
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 2 vuxna + 1 barn (0-6 år) + 1 baby (0-2 år) per rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år bor gratis och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-6 år bor gratis och betalar fullt pris på flyget
Barn från 7 år räknas som vuxna och betalar fullt pris

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Internet

Gratis Wi-Fi

Delbetalning

Du kan delbetala detta erbjudande
Läs mer om delbetalning under "Betalning", längst ned på sidan

Transfer

Transfern väntar på dig i ankomsthallen. Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning. Detta så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler.

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter