Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Taxi ingår
 • Aktivitet inkluderad

Romantik & båttur i charmiga Prag

 • Cityresor
 • 2, 3 eller 4 nätter
 • Prag
6 omdömen
från 2.119 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Besök den tjeckiska pärlan! Bo 2, 3 eller 4 nätter på Hotel Don Giovanni**** i Prag inkl. frukost, romantisk båttur, flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn samt privat transfer.

Upptäck Prag från vattnet under den romantiska båtturen och njut av den fantastiska utsikten över utsmyckade fasader i gamla stan. Denna Östeuropeiska metropol har behållit sin individuella charm och erbjuder en hel del att upptäcka: historiska byggnader, såsom Karlsbron och Pragborgen, slingrande gator med små butiker och caféer. En sak är säker: Prag är en stad att bli kär i!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Prag
 • Privat transfer t/r mellan flygplats och hotell
 • 2, 3 eller 4 nätter på Hotel Don Giovanni Prague****
 • Daglig frukost
 • 1x romantisk båttur för 2 personer (dag 2)
Den gyllene staden Prag

Den tjeckiska huvudstaden är känd i hela världen för sin naturskönhet. Under en promenad genom den gamla staden känns det snart som att du har hamnat i en berättelse av bröderna Grimm. Prag har många historiska byggnader, monument och tjeckiska specialiteter att utforska tillsammans.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Hotel Don Giovanni Prague

 • Hotel
 • Prag, Tjeckien
Hotel Don Giovanni

Don Giovanni Hotel Prague är ett 4-stjärnigt hotell beläget i Prags populära bostadsområde "Vinohrady". Hotellet har goda kollektivtrafikförbindelser och du kan nå stadens historiska centrum inom 10 minuter. Detta stadshotell byggdes 1995 och är uppkallat efter Mozarts opera Don Giovanni. Nära hotellet finns ett av Prags största köpcentrum "Atrium Flora". Missa inte heller hotellets takterrass med fantastisk utsikt över Prag!

 • +6
Läs mer
Doppelzimmer Hotel Don Giovanni

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Standardrum som är 22 m² och inrett med en modern design och varma färger. Rummet har badrum med dusch, hårtork, telefon, luftkonditionering, satellit-TV, te- och kaffekokare samt ett värdeskåp.

Romantiska tips

 • Låt romantiken flöda i den gyllene staden! Njut av en vacker utsikt över staden och klättra upp i Petrin Hill, Prags motsvarighet till Eiffeltornet i Paris.
 • Ta vackra bilder tillsammans i stadens absoluta hjärta och promenera längs sträckan gamla stans torg och det kända landmärket Karlsbron.
 • En lugn oas som rekommenderas är Wine O´Clock Shop Prague. I denna gemytliga miljö kan en romantisk middag avnjutas. Tips! Boka bord här för att inte missa denna minnesvärda vin- och matupplevelse.
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt som betalas på plats
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 14:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 2 vuxna + 1 baby (0-2 år) + 1 barn (3-17 år) per rum. Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två betalande gäster per rum:
Barn under 2 år bor gratis på hotellet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2 år bor gratis på hotellet och betalar fullt pris på flyget
Barn 3-17 år får rabatt på hotellpaketet (beror på resedatum den slutliga summan ser du i samband med bokning före betalning) och betalar fullt pris på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & Dryck

Hotellet har 3 restauranger och 2 barer

Wellness

Hotellet har jacuzzi och bastu (erbjuds mot avgift)

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Båttur

Du får ditt värdebevis via e-post tillsammans med dina andra resehandlingar. Vänligen skriv ut värdebeviset och ta med det på resan

Båtturen startar kl. 16:00 på resans 2:a dag. Se till att du är vid kajen senast 10 minuter före avgång

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter