• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Rundresa bland Balis skatter

 • Rundresa
 • 14 nätter
 • Indonesien
20 omdömen
från 11.269 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Redan bokad 38 gånger

Beundras av Balis skönhet under en 12 nätters rundresa med 5 olika boenden, flera äventyrliga utflykter, frukost & all transfer.

Klarblå himmel, värmande solsken, ändlösa stränder, tropisk regnskog och sången från färgglada fåglar - välkommen till Bali, gudarnas ö i västra Stilla havet. Överraska dig själv med en magisk blandning av natur, kultur och god mat under en rundresa i paradiset på jorden.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Göteborg till Denpasar
 • 3 nätters på Ari Putri Sanur eller liknande
 • 2 nätter på Mimpi Resort Menjangan eller liknande
 • 1 natt på Mimpi Resort Tulamben eller liknande (vänligen observera att på grund av utbrottet av Agung Moiny är natten i Tulamben tillfälligt utbytt mot en natt på Aneka Lovina Villas & Spas.
 • 2 nätter på Rama Shinta Candidasa eller liknande
 • 4 nätter på Bakung Ubud eller liknande
 • Frukost
 • Dagsutflykt till nordvästra Bali
 • Utflykt till varma källor, Singaraja & kinesiskt tempel
 • Utflykt till Tirta Gangga & traditionell by, Tenganan
 • Heldagsutflykt till Kertha Ghosa, Bukitjambul, Batursjön & Goa Gajah
 • All transfer
Tillval
 • Snorkling i Menjangan
 • Trekking i soluppgången i Batur
Upptäck paradisön Bali

Flyg iväg på ett äventyr i västra Stilla havet och lär känna Balis fantastiska natur, kultur och befolkning. Under rundresan bor du på 5 bekväma hotell med pool på olika delar av ön, och din engelsktalande chaufför guidar dig från plats till plats. Besök traditionella byar, bada i heta källor, upplev exotiska djur och växter, smaka på lokala läckerheter som Gado Gado eller Nasi Goreng och njut av solen på Balis oändliga stränder.

Resplan

Dag 1 - 3: Välkommen till Bali!

Sträck på benen efter en lång resa och njut av den fuktiga värme som slår emot ansiktet när du kliver av planet. Din chaufför hämtar dig på flygplatsen för att köra dig till resans första hotell i kustbyn Sanur.

I Sanur väntar 3 nätters avkoppling bland vita paradisstränder, turkosa v... Läs mer

Hotel Ari Putri  eller liknande

Dag 4 & 5: Gerokgak på norra Bali

Efter 3 nätter i Sanur går resan vidare mot norra Bali och området Gerokgak. Samtidigt är det dags för resans första utflykt som bär av mot nordvästra sidan av ön. Ni hämtas upp på hotellet i Sanar kl. 8:30 och guidas sedan genom vackra landskap och mäktig natur. Du besöker Pacung Highland, fr... Läs mer

Mimpi Resort Menjangan  eller liknande

Dag 6: Tulamben

Under dag 6 står det en del på agendan! Du besöker hamnen i Singaraja och ett kinesiskt tempel. Du gör också ett kort stopp vid Mount Agung, också kallat Gunung Agung, som är en vulkan på ön. Den utbröt första gången år 1969 och resterna kan fortfarande ses idag. Det senaste utbrottet var år 2... Läs mer

Mimpi Resort Tulamben  eller liknande

Dag 7 & 8: Candidasa

Efter frukost går resan vidare mot Candidasa, och på vägen dit stannar ni till vid några intressanta sevärdheter! Första stoppet blir det kungliga vattenpalatset Tirta Gangga, som byggdes 1948 av kung Karangasem. Arkitekturen är en blandning av kinesiska och balinesiska stilar och är uppbyggt ... Läs mer

Rama Shinta Hotel Candidasa  eller liknande

Dag 9 - 13: Ubud

Dag 9 är det dags för äventyr igen! Kl. 9:00 hämtas ni upp på hotellet för att åka till den magnifika paviljongen Kertha Ghosa som byggdes på 1700-talet och användes som domstol fram till 1940-talet. Ni åker även till de otroliga risplatåerna i Bukit Jambul, till den vackra vulkanen Mount Kint... Läs mer

Bakung Ubud Resort & Villa  eller liknande
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Min 3 personer och max 3 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år - Trippelrum
Max 2 vuxna och 1 barn upp till 17 år och 1 spädbarn upp till 2 år - Dubbelrum
Max 1 vuxen och 1 spädbarn upp till 2 år - Enkelrum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

4.998 kr - 6.126 kr rabatt på hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Generell rabatt

Baserat på minst 2 fullt betalande personer:
tredje resenären och uppåt: rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Visumkrav

Vänligen observera att för att besöka Indonesien behöver du ett visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Jakarta/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Passregler

Observera att ditt pass måste vara giltigt minst 6 månader efter planerad hemresa

Vaccinationskrav

Om du ska resa till Indonesien rekommenderas det att vaccinera dig mot Hepatit A och B samt eventuellt malaria. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Liknande boende

Om de nämnda hotellen inte är tillgängliga kommer du istället att bo på liknande hotell i närheten. Du kommer att få reda på det slutgiltiga boendet när du mottar dina resedokument, senast 5 dagar innan avgång.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter