• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Stad, strand & veteranbilar på Kuba

 • Rundresa
 • 8, 11 eller 15 nätter
 • Kuba
39 omdömen
från 11.199 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Redan bokad 83 gånger

Förbered dig på en kulturresa i Karibien och upplev det bästa av Kuba i Havanna och Cayo Santa Maria med veteranbilstur och mer.

Missa inte att upptäcka genuina Kuba innan det är för sent! Se framemot en resa som ingen annan där du kommer nära kubanska folket i Havanna och får njuta av lyxig resort med all-inclusive på paradsisstränderna i Cayo Santa Maria. Förbered dig på Västindiens solsprakande dagar och stjärnklara nätter!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Havanna (rutten innehåller mellanlandning, se tid och plats i bokningsprocessens steg 3, observera att flygavgångarna påverkar den totala reslängden som syns i kalendern)
 • Privat transfer t/r mellan flygplats och Casa Particular
 • 4 nätter på Casa Particular i centrala Havanna (3 första nätterna och sista natten)
 • 3x frukost på Casa Particula i Havanna
 • Veteranbilstur i Havanna på dag 2
 • Shuttletransfer mellan Casa Particular till Cayo Santa Maria
 • 3, 6 eller 10 nätter på Lagunas del Este i Cayo Santa Maria med all-inclusive Reser du med barn bor ni på Ocean Casa del Mar. Rumstyper och typ av pension är samma)
 • Shuttletransfer från Cayo Santa Maria tillbaka till Havanna
Tillval
 • Havana Tropicana Show (min 16 år)
 • Båttur och snorkling i Cayo Santa Maria
 • Dagsutflykt till Viñales (barn)
 • Dagsutflykt till Trinidad
 • Dagsutflykt till Viñales (vuxen)
Rytmer, veteranbilar och vita stränder

Den ultimata Kubaresan: bo i Casa Particular för en genuin och hemtrevlig upplevelse av Havanna inkl. en stadstur i klassisk veteranbil, och sedan på en resort i Cayo Santa Maria med drömlika stränder, en mängd aktiviteter och all-inclusive med hela 9 restauranger att välja bland! Kuba har en världsunik historia och natur så det är en destination varenda människa borde se, smaka, dansa och upptäcka!

Resplan

Dag 1 - 3: Bienvenido a La Habana!

Välkommen till Kuba och huvudstaden Havanna! Här får tre nätter. Som namnet antyder, är en Casa Particular ett privat hus och dina husvärdar kommer ta emot dig som en gäst i sitt hem. Närmre den kubanska kulturen och folket kan man inte komma!

Njut av en färgstark mix av 50-talsbilar, ... Läs mer

Dag 4 - 9: Cayo Santa Maria - ett karibiskt paradis

Efter äventyr i Havanna bär resan vidare till ön Cayo Santa Maria längre österut utanför Kubas nordkust. Din transfer väntar på dig utanför ett hotell som ligger ungefär 20 minuter promenad från ditt Casa. Resan tar ungefär 6,5 timmar och avgår runt kl. 05:00 (ingen frukost på Casa Particular,... Läs mer

Hotel Labranda Cayo Santa Maria

Dag 10: Tillbaka till Havanna

När du är nöjd med resort-livet och alla härliga intryck från Cayo Santa Maria är det dags att ta sig tillbaka till stadslivet i Havanna för en sista natt i det familjära Casa Particular-boendet. Passa på att återse dina favoritplatser i staden eller besöka det där stället du inte hann under r... Läs mer

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Kostnad för visum till Kuba
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn upp till 11 år och 1 spädbarn upp till 1 år - Dubbelrum 7 nätter
Max 2 vuxna och 1 barn upp till 11 år och 1 spädbarn upp till 1 år - Dubbelrum 10 nätter
Max 2 vuxna och 1 barn upp till 11 år och 1 spädbarn upp till 1 år - Dubbelrum 14 nätter

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

2.966 kr - 4.748 kr rabatt på hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Visumkrav

Vänligen observera att för att besöka Kuba, kan du behöva ett visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Havanna/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

ESTA vid mellanlandning

Du kan komma att mellanlanda i USA.

Vänligen observera att för att besöka USA, behöver du vanligtvis inte ett visum men ett inresetillstånd (ESTA) krävs. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Washington/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till. Observera att om du reser med ett provisoriskt pass måste du skaffa visum

Hälsoförsäkring

Obs! Vid inresa till Kuba behöver du ett utskrivet bevis på att du har en sjukförsäkring. Detta bevis måste vara utfärdat på engelska - kontakta ditt försäkringsbolag för att ordna detta

Passregler

Passet måste vara giltigt minst 6 månader efter hemresedatumet.

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats. Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Transfern t/r flygplatsen är privat och kör dig direkt till din Casa Particular

Transfern mellan Havanna och Cayo Santa Maria är delad med andra resenärer. Denna transfern avgår kl. 5:00 på morgonen från Hotel Armadores (ca 150 meter ifrån din Casa Particular). Du körs även tillbaka till Hotel Armadores av transfern

Vaccinationskrav

Om du ska resa till Kuba kan du behöva vaccinera dig mot Hepatit A och Tyfoid. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Internet

Wi-Fi finns på The Warwick Labranda Cayo Santa Maria mot avgift

Valuta

I Kuba handlar man med både kubanska pesos, CUC, och amerikanska dollar, USD. Då det finns väldigt få uttagsautomater på Kuba rekommenderar vi att du växlar pengar innan avresa samt tar med ditt VISA eller Mastercard kreditkort. Vanliga bankkort och American Express accepteras inte

Mat & dryck

På Casa Particular i Havanna ingår frukost

På Labranda Cayo Santa Maria ingår all-inclusive med alkoholhaltiga drycker och du kan välja bland hela 7 olika restauranger och 7 barer!

Wellness

På Labranda Cayo Santa Maria finns det två utomhus pooler och två stränder samt möjlighet att boka yoga klasser och massage mot avgift.

Reseinformation

Detta är en individuell resa, vilket innebär att ni inte reser runt i grupp

Casas Particulare

Casas Particulares är typiska boenden på Kuba. De är enkelt inredda och drivs av kubanska familjer. I de flesta fall bor du i samma lägenhet / hus som värdfamiljen, men du har eget privat rum, inklusive badrum.

Vänligen notera att värdarna inte alltid talar bra engelska, men att kommunicera är vanligtvis inte ett problem, eftersom det oftast finns grannar/personer runtomkring som kan kommunicera bättre på engelska.

Resedokument

5 dagar före avgång kommer du att få exakta flygtider samt ett välkomstdokument. De slutliga resedokumenten med adresserna till casas particulares kommer du att få på plats.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter