• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår

Spalyx i Budapest

Wellness 3, 4 eller 5 nätter Budapest

(14 omdömen)
pris per person från 2.299 kr
baserat på 2 personer

Redan bokad 38 gånger

Boka in 3, 4 eller 5 nätter på storartade Danubius Grand Hotel Margitsziget**** i Budapest för en oförglömlig stadstur med spahotell i sekelskiftesmiljö! Hotellet ligger väldigt centralt men samtidigt på en vacker ö mitt på floden Donau som delar staden. Flyg från Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm samt transfer ingår.

Storartade Budapest är ett ständigt populärt resmål och har i århundraden stoltserat med sina termalbad och den vackra floden Donaus förlopp som delar staden i Buda och Pest. I detta erbjudande hamnar du mitt i floden på en vacker ö med 4* spahotell som bostad och grön oas för avkoppling

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Kastrup, Landvetter eller Skavsta till Budapest
 • Transfer t/r från flygplatsen till hotellet
 • 3, 4 eller 5 nätter i dubbelrum på Danubius Grand Hotel Margitsziget****
 • Daglig frukost
 • Tillgång till hotellets spa (pool, termalbad, jacuzzi, bastu, ångbad)
 • Tillgång till hotellets gym med fri tillgång till gruppträningar och aqua gym
Budapest & Margitsziget

Budapest är Centraleuropas stolthet och bjuder på vacker arkitektur, fascinerande historia, god mat och dryck och massor av shopping - till ett överkomligt pris. Här bara får man inte missa termalbaden och den smakrika maten - hur smakar en ungersk gulasch på riktigt?

Ön Margitsziget ligger mitt i Donau och förbinds med fastlandet på båda håll. Förutom ditt spahotell från 1873 och de vackra grönområdena runtom finns här bland annat en japansk trädgård, ett vackert vattentorn från 1911 som idag är utkikspunkt över floden.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Danubius Grand Hotel Margitsziget****

Hotel Budapest, Ungern
Danubius Grand Hotel Margitsziget

Ditt 4-stjärniga hotell ligger i ett lugnt område, i hjärtat av Budapest. I närheten hittar du bland annat tunnelbaneförbindelser till alla hörn och kanter av huvudstaden. En underjordisk gångväg förbinder hotellet med Health Spa Resort som du har fri tillgång till. Hotellets restaurang erbjuder en riklig frukostbuffé varje morgon och läckra maträtter på kvällarna. Här finns även en bar och på kvällen kan du beundra stjärnhimlen som pryder huvudstaden från takterrassen.

Läs mer
Danubius Grand Hotel Margitsziget, Room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Du kommer att bo i ett klassiskt inrett dubbelrum med luftkonditionering, TV med kabelkanaler, värdeskåp, minibar, kaffe- och tefaciliteter samt ett privat badrum med toalett och dusch. Några av rummen har balkong med utsikt över Donau eller parken.

Välj ett avresesdatum
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt (ca 4% av hotellkostnaden, betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn upp till 12 år per rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster:
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-12 år bor gratis på hotellet och betalar fullt pris för flyget
Barn från 13 år räknas som vuxna och betalar fullt pris

Extra säng?

Vill du lägga till en extrasäng för barn upp till 12 år, vänligen kontakta vår Kundtjänst efter bokning. I annat fall sover ni i befintliga sängar.

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum. Vänligen kontakta kundtjänst för bokning

Wellness

Tillgång till pool, termal bad, jacuzzi och ångbad samt gym och aqua gym

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt

Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning. Detta så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor

Plats

Ditt 4-stjärniga hotell ligger i ett lugnt område, i hjärtat av Budapest. I närheten hittar du bland annat tunnelbaneförbindelser till alla hörn och kanter av huvudstaden.