Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Boende inkluderat

Designhotell i centrala Malmö

 • Bilsemester
 • Malmö
8 omdömen
från 419 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Bo 1, 2, 3 eller 4 nätter inkl. frukost på Moment Hotels precis vid Malmös centralstation

Charmas av Malmös kontinentala vibbar, vackra strandpromenad och berömda parker. Njut av Sveriges godaste falafel, ta ett dopp vid Ribersborgs kallbadhus och njut av ett bekvämt designhotell med promenadavstånd till hela Malmös nöjesutbud!

Erbjudandet inkluderar
 • 1, 2, 3 eller 4 nätter på Moment Hotels
 • Frukost
Malmö

Du behöver inte åka långt för att uppleva en mer kontinental atmosfär med fantastiska restauranger och en avslappnad stämning, i Malmö hittar du allt det! Här finns en mängd kulturupplevelser att upptäcka - allt från konsertkvällar på KB, scenkonst på Moriskan och utställningar på Moderna Museet, till marknader på Möllevångstorget. För lugn och ro rekommenderas sköna kvällspromenader vid Västra hamnen och vill du piggna till rekommenderar vi ett besök på Ribersborgs kallbadhus.

Moment Hotels Malmö

 • Hotel
 • Malmö, Sverige
Lobby

Välkommen till Malmös kaxigaste och smartaste hotell! Moment Hotels har skalat bort allt onödigt, och satsat på det som är viktigast – smidig incheckning, smart planlösning och personlig service. De kallar det Lean Luxe – ändamålsenlig lyx som dessutom kryddats med Urban Farming, vilket innebär att de odlar frukt och grönsaker på taket. Starta dagen med en kopp kaffe innan du njuter av en härlig frukostbuffé. Hotellet ligger centralt i Malmö, ett stenkast från centralstationen och Stortorget, samt några minuters promenad från ett stort utbud av butiker, restauranger och barer. Helt enkelt det ultimata läget för att utforska stan! Tar du dig hellre runt på två hjul så finns gratis cyklar att låna på hotellet (i mån av tillgång).

 • +-4
Läs mer
Double Room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

De 10m² stora standardrummen är utrustade med en 140 cm bred Kungsäng av högsta kvalitet med sköna sänglinnen. Rummet är inrett med skrivbord, gratis Wi-Fi, platt-tv och ett badrum med dusch. Här får du alla förutsättningar för en god natts sömn så att du är utvilad inför morgondagens äventyr!

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Flyg eller annan transport till Malmö
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Partnerns villkor

TravelBird fungerar som en resebyrå för Moment Hotels Malmö. Du ingår i ett avtal med Moment Hotels Malmö. TravelBirds bokningsvillkor (B) och vår partners villkor gäller för detta erbjudande. Den fullständiga resesumman (exklusive bokningsavgift) återbetalas om beställningen annulleras upp till 1 före avresa. Beloppet återbetalas inte om avbokning sker efter denna dag.

Pris

Per person

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum (sover i en dubbelsäng på 140 cm)

Reser ni i större sällskap går det bra att boka flera rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar för hela dubbelrummet

Barnrabatt

Ingen barnrabatt finns att tillgå

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Hotellet har 8 parkeringsplatser i garage för 185 kr per natt, vänligen kontakta hotellet direkt för bokning

Husdjur

Husdjur är tyvärr ej tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har 4 anpassade DLX rum för 300 kr extra per natt
Vänligen kontakta vår kundtjänst för information och bokning

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter