Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Taxi ingår

Förgyll oktober med stadsmagi i Zagreb

 • Cityresor
 • Zagreb
från 5.309 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Bo 3 eller 4 nätter på Arcotel Allegra**** i Zagreb inkl. frukost eller halvpension, fri tillgång till bastu och ångbad i hotellets relaxavdelning, flyg t/r från Köpenhamn samt privat transfer.

Låt Kroatiens huvudstad charma! I denna kulturella stad finns spännande historia, vacker natur och häftiga stadsupplevelser att upptäcka. Här bor du mitt i hjärtat av Zagrebs centrum, ett perfekt läge i denna populära weekendstad.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Kastrup
 • Privat transfer mellan flygplats och hotell
 • 3 eller 4 nätter på Arcotel Allegra****
 • Frukost eller halvpension (läs mer längre ner i erbjudandet och välj i bokningen)
 • Fri tillgång till bastu och ångbad i hotellets relaxavdelning
Zagreb

Bli inspirerad av denna charmiga stad! Kroatiens huvudstad erbjuder ett varierat utbud av kulturella guldkorn, historiska monument, museer, lokala mat- och vinupplevelser, ett brett utbud av fritidsaktiviteter samt mycket aktivt nattliv. Helt enkelt allt du förväntar dig av en spännande stadsresa!

Arcotel Allegra Zagreb****

 • Hotel
 • Zagreb, Kroatien
Hotell

Beläget mellan centralstationen och centrum, kan man knappast bo mer centralt i Zagreb än på Arcotel Allegra. Zagrebs gamla stadsdelar ligger inom en 15 minuters promenad. När det är dags att koppla av efter en lång dag kan man njuta av bastu och ångbad på hotellets relaxavdelning på 6:e våningen med utsikt över takåsarna i Zagreb. Hotellets gym är utrustat med pilatesbollar, mattor och vikter för den som vara aktiv på semestern.

Läs mer
Rum

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Rummen är modernt och ljust inredda och utrustade med luftkonditionering, minibar, satellit-TV, DVD-spelare, badrum, hårtork samt skrivbord med stol.

Tips i Zagreb

Zagreb är inte bara en spännande stad i sig utan erbjuder en magisk natur och unika kulturupplevelser.

 • Vandra omkring bland alla världens målningar och föremål i det prestigefyllda museet Mimara.
 • Ett måste för alla aktiva naturälskare är att vandra upp för bergsluttningen Medvednica – på sommaren för att komma bort från stan en stund och på vintern för att åka skidor.
 • Besök någon av de smockfulla cafébarerna i promenadstråken Bogovićeva och Tkalčićeva, en lokal upplevelse som inte bör missas.
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt på ca 10 kr per person och natt (barn 12-18 år betalar ca 5 kr) som betalas på plats
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 2 vuxna + 1 barn (0-12 år) + 1 baby (0-2 år) per rum
Reser ni i ett större resesällskap är det möjligt att boka flera rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år bor gratis på hotellet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-12 år bor gratis på hotellet och betalar fullt pris på flyget

Internet

Hotellet har gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & Dryck

Erbjudandet inkluderar frukost varje morgon. Halvpension är möjligt som tillval. Hotellet är utrustat med en restaurang samt en bar

Tillåtet bagage

Norwegian
Handbagage: Max 10 kg (55 x 40 x 23 cm)
Incheckat bagage: Max 20 kg (inkluderat)

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats. Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter