• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Pånyttfödda, trendiga Vilnius

 • Cityresor
 • 2, 3 eller 4 nätter
 • Vilnius
8 omdömen
från 999 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Redan bokad 38 gånger

Upplev nutida men samtidigt historiska Vilnius inkl. 2, 3 eller 4 nätter på Ibis Styles Hotel med frukost, transfer samt flyg

Litauens pittoreska huvudstad erbjuder en unik paus från vardagen, med historiska såväl som otroligt nytänkande inslag. Stadens atmosfär kan inte beskrivas, den måste helt enkelt upplevas. Tänk kullerstensgator, en färggrann historisk stadskärna, mysiga caféer och spännande kultur - se framemot en resa utöver det vanliga!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Vilnius
 • Shuttleservice t/r mellan flygplats och hotell samt hotell och centrum (specifika tider)
 • 2, 3 eller 4 nätter i dubbelrum på Ibis Styles Hotel***
 • Frukost
Vilnius i all sin prakt

Vilnius är känt av många som en vacker barockstad tack vare den pittoreska gamla stan som knappast lämnar någon själ oberörd. Flanera förbi stadens färggranna husfasader och besök historiska Gediminas torn, den enda kvarlevan från stadens historiska slott, eller besök en av mängder trendiga kaféer där de nytänkade Litauerna filar på nästa drag i livet.

Missa heller inte den mäktiga gotiska St. Anna-kyrkan byggt i rött tegel, som tillsammans med Vilnius gamla stad utnämndes till världsarv av UNESCO år 1994.

ibis Styles Vilnius

 • Hotel
 • Vilnius, Litauen
Ibis lobby

Detta moderna och stiligt inredda hotell erbjuder sina gäster en bekväm vistelse endast 5km från flygplatsen och 7 km från Vilnius gamla stad. Här hittar du en restaurang, en bar samt en reception öppen dygnet runt. Hotellet erbjuder även en kostnadsfri shuttle-tjänst mellan flygplatsen och hotellet, samt hotellet och stadskärnan.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Läs mer
Ibis dubbelrum

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Du bor i ett dubbelrum utrustat med en dubbelsäng eller två enkelsängar, platt-TV, gratis Wi-Fi samt ett privat badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

Trendiga upptåg i Vilnius
 • Užupis är stadskärnan med framtida inslag, nytänkande människor och glada caféer och restauranger. Här finns även mängder food trucks, testa 'Mother Trucker'!
 • Vilnius University daterar flera hundra år tillbaka samtidigt som platsen är stadens grundpelare för den nytänkande sfären. En häftig byggnad som berättar en lång historia, ända fram till idag.
 • Promenera längs den livliga gatan Pilies gatvė i gamla stadskärnan?
 • Senųjų Amatų Dirbtuvės, ett spännande namn med en spännande repertoar. Kliv in & häpnas av mängder fantastiska hantverk från unga som äldre konstnärer.
 • Historiefanatiker? Då vill du säkert besöka KGB-museet, inrymt i ett gammalt KGB-fängelse vid Lukiškės-torget

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Liknande erbjudanden
Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Ingen barnrabatt

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Mat & dryck

Restaurang och bar

Transfer

Det finns en gratis shuttleservice mellan flygplatsen och hotellet

Shuttlebussen avgår från flygplatsen till hotellet kl. 9:20, 11:10, 14:05, 17:00, 19:30, 22:20 med förvarning och 00:00 med förvarning (tiderna kan komma att ändras)

Shuttlebussen avgår från hotellet till flygplatsen kl. 8:50, 10:50, 13:45, 16:40, 19:20, 22:10 med förvarning och 23:50 med förvarning (tiderna kan komma att ändras)

Vänligen notera att vissa flyg har sen ankomst (kolla flygtiderna noga i kalendern innan bokning). Ifall du bokar ett flyg med sen ankomsttid kan det hända att du missar sista transfern. I detta fall kan du istället ta taxi till hotellet (ca 10 min, priset borde ligga kring 50-70 kr enkelväg)

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Ibis Styles Hotel är lämpligt beläget i sydöstra delen av Vilnius endast en 10-minuters bilfärd från flygplatsen. Från hotellet tar du dig smidigt till gamla stan med hotellets shuttle-buss eller allmän bus (för ca 10 SEK per biljett) på ca 10-15 minuter.

Ibis Styles Hotel Vilnius*** Minsko 14 LT02121 Vilnius Litauen

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter