Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Aktivitet inkluderad

Whiskey & folksagor i Dublin t.o.m. dec

 • Cityresor
 • Dublin
4 omdömen
från 4.439 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upptäck Dublin med 3 nätter inkl. frukost, två utflykter: Whiskey Museum & kvällstur med historieberättande, flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn.

Här kommer Dublin i ett äventyrspaket! Erbjudandet tar dig till hjärtat av den irländska huvudstaden, till stadens Whiskey Museum och vidare på kvällsturen "Irish Storytelling Tour from Dublin" där du förtrollas av stadens mytologiska hjältar.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Dublin
 • 3 nätter på Clayton Hotel Leopardstown
 • Frukost
 • 2 utflykter:
 • Whiskey Museum i Dublin
 • Kvällsturen "Irish Storytelling Tour from Dublin"

Hotel Clayton Leopardstown

 • Hotel
 • Dublin, Irland
Hotel @ Clayton Hotel Leopardstown

Hotellet ligger ca 30 min söderut från Dublins centrum med spårvagn. Hållplatsen LUAS ligger i närheten. Hotellets restaurang lockar många lokala gäster som kommer för att njuta av irländska och internationella rätter till lunch och middag. På kvällen kan du ta plats i hotellbarens stora fåtöljer och smutta på en söt likör, en fräsch cocktail eller något fylligt irländskt öl.

 • +-4
Läs mer
Room @ Clayton Hotel Leopardstown

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Du bor i ett dubbelrum utrustat med sängar, sittgrupp för sociala tillfällen såväl som ett privat badrum med dusch, toalett samt en hårtork.

Under vistelsen i Dublin

Det går inte att sticka under stol med faktumet att erbjudandets utflykter är resans höjdpunkt - förbered dig på hisnande berättelser om staden, gatorna, stadshjältar och mytomspunna kvinnor och män som format Dublin.

Under resan sätter vi även in oss i den lokala whiskeykulturen - förbered dig på ett spännande besök till Dublins museum om just det, whiskey. Rökigt, sött, spännande och minst sagt ögonöppnande!

Utflykter under resan

Kvällsturen "Irish Storytelling Tour from Dublin"
- Utflykten tar dig på ett äventyr med buss från Dublin mot det närliggande områdets historiska platser. Hör historien om forntida vikingar, troll, upptäck nästintill heliga North Bull Island och se utsikten över Howth Head Lighthouse. Senare tar turen vidare bussen tillbaka mot Dublin där ni avslutar turen med en kyrkbar där ni får dricka god öl och sjunga inhemska folksånger, genuint är förordet!

Praktisk information:
- Turen varar i 2h
- Turen inkluderar en professionell guide
- Turen avgår från centrala Dublin (adress finns på biljetten)
- Transfer t/r (buss)
- Dryck ombord

Whiskey Museum
Har du någonsin drömt om irländsk whiskey? Då är detta resan för dig. Välkommen till museet som berättar historian om den mytomspunna drycken samtidigt som du får provsmaka de lokala delikatesserna på plats.

- Turen varar i 1h
- Turen inkluderar en professionell guide
- Museet är beläget i centrala Dublin (adress finns på biljetten)

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Ingen barnrabatt

Internet

Gratis Wi-Fi på hotellet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Ja

Mat & dryck

Erbjudandet inkluderar frukost varje morgon.

Hotellet är även utrustat med en restaurang samt en bar

Wellness

Hotellet har ett wellnessområde

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Från flygplatsen kan du ta taxi eller buss till hotellet som ligger ca 22 km bort.
Läs mer om buss på: http://www.aircoach.ie/

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter