Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Roadtrip på Sardinen i oktober

 • Rundresa
 • Italien
från 4.959 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upplev Sardiniens drömlika landskap i 7 nätter inkl. boende på hotell med pool, frukost, roliga extran, möjlighet att lägga till utflykter, flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn samt hyrbil.

Sardinien är en sann paradisö som har alla ingredienser för en lyckad semester: orörd natur, idylliska stränder och givetvis ett fantastiskt kök! Med din hyrbil utforskar du öns dolda vikar och pittoreska byar i din egen takt och kan när som helst stanna till vid en solig sandstrand eller en vacker naturpark för att njuta av den varma sommarvädret.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Olbia
 • Hyrbil (Fiat 500 eller liknande)
 • 7 nätters rundresa:
 • 2 nätter på Hotel & SPA Riviera Castelsardo inkl. 1x inträde till SPA Riviera (2 timmar)
 • 2 nätter på Villa Barbarina Nature Resort i Alghero
 • 3 nätter på Hotel Fuile 'E Mare nära Orosei eller 3 nätter på Lù Hotel i Carbonia
 • Gratis parkering på Villa Barbarina Nature Resort, Lù Hotel & Hotel Fuile 'E Mare
Tillval
 • Biljetter till Grotte di Nettuno (Villa Barbarina i Alghero)
 • Vinprovning på Villa Barbarina i Alghero
 • Middag på terrass med kött- eller fiskmeny på Hotel Fuile 'E Mare i Orosei
 • Besök till Posada med vinprovning från Hotel Fuile 'E Mare
 • Båtutflykt och vandringstur från Cala Fuile till Cala Luna (från Hotel Fuile 'E Mare)
 • Båtutflykt till olika Cala-byar (från Hotel Fuile 'E Mare)
Drömska Sardinien

Välkommen till paradisön Sardinien! Här njuter du av det genuina Italien, omringad av kristallklart hav, historiska byar och underbar mat. Den sardinska gästfriheten kommer säkert att få dig att trivas och det härliga klimatet kan du njuta av till fullo genom att utforska öns fantastiska vita sandstränder.

Resplan

Dag 1 & 2: Medeltida Castelsardo

Efter att du landat i Olbia och hämtat ut hyrbilen är det dags för din första upplevelse! Du bor i den pittoreska medeltidsbyn Castelsardo - en av norra Sardiniens berömda sevärdheter. Här väntar ett myller av färggranna hus, staplade på varandra runt ett berg. Högst upp på berget ligger Caste... Läs mer

Hotel Riviera SPA

Dag 3 & 4: Rustika Alghero

Alghero, en av Sardiniens större städer med 40 000 invånare, har allt du kan önska av en semesterort. Den gamla stadskärnan omges av en historisk stadsmur och uppe på muren finns glassbarer, kaféer och krogar som ackompanjeras av en underbar utsikt. Innanför muren gömmer sig slingrande gränder... Läs mer

Villa Barbarina Alghero

Dag 5 - 8: Avsluta med havsläge

Efter händelserika dagar i Castelsardo och pulserande Alghero får du njuta av strandnära läge med tre nätter på Hotel Fuile 'E Mare, nära Orosei. Istället för de tidigare upptågen där du kommit nära stadskulturen och lokalbefolkningen väntar nu ett hotell beläget ett stenkast från stranden... Läs mer

Hotel Fuile 'E Mare
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatter på 1€ per person per natt på Villa Barbarina Nature Resort som betalas på plats
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotell- och hyrbilspaketet

Barnrabatt

Ingen barnrabatt

Internet

Gratis Wi-Fi på alla hotell

Parkering

Parkering mot avgift på Hotel & SPA Riviera Castelsardo (10€/natt)
Gratis parkering på Villa Barbarina och Hotel Fuile E'Mare

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr ej rullstolsanpassad

Mat & dryck

Alla hotell har restaurang förutom Hotel Fuile 'E Mare som har en snackbar

Wellness

Hotel & SPA Riviera Castelsardo har en wellnessavdelning samt en utomhuspool öppen mellan kl. 10:00 och 20:00 (från juni till september)
Villa Barbarina Nature Resort har en utomhuspool (öppen från maj till september)
Hotel Fuile 'E Mare har en utomhuspool öppen mellan kl. 9:00 och 19:30 (från och med maj)

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter