Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Italienska rivieran & blommiga San Remo

 • Solsemester
 • Sanremo
från 9.869 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

4, 6 eller 7 nätter på Hotel Miramare Continental Palace 4* i San Remo inkl. daglig frukost, hyrbil, middag, vinprovning samt flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn.

Upptäck den italienska blomsterrivieran! Det ljuva livet på italienska rivieran och San Remo väntar. Den charmiga blomsterstaden San Remo bjuder in till en skön semester där den blommiga jorden samsas med små vikar, färgstarka byar och olivkullar. Utforska San Remos berömda blomstermarknad, upptäck charmiga orter i Ligurien och bila längs den italienska blomsterrivieran. Låt inspirationen blomma och charmas av den italienska rivieran!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Köpenhamn till Nice
 • 4, 6 eller 7 nätter på Hotel Miramare Continental Palace****
 • Daglig frukost
 • 1x middag per person
 • 1x vinprovning per person
 • Hyrbil (Peugot 208 eller liknande)
 • Gratis parkering på hotellet
 • Fri tillgång till cykel (vid tillgänglighet)
San Remo

Resan till den italienska blomsterstaden San Remo startar i franska Nice, där hyrbilen hämtas på flygplatsen. Efter ca en timmes körning välkomnar den italienska rivieran och San Remo dig.

San Remo är en chic, praktfull och grönskande stad. Här kan man berika sig kulturellt och njuta av stadens blomsterprakt. Stadens stadskärna är en bilfri stadsdel som kallas La Pigna, så här kan du njuta av ett rivieraliv i charm. San Remo är omgiven av vackra kullar och kusten är prydd med palmer. I San Remo finns mängder av charmiga butiker, restauranger och uteserveringar - varför inte utforska dessa på en strandpromenad? Välkommen till blommiga San Remo!

Hotel Miramare Continental Palace****

 • Hotel
 • Sanremo, Italien
Hotel 2

Hotellet är beläget en minuts promenad från stranden. Hotel Miramare Continental Place byggdes 1873 och en blommig park på 10 hektar med tropiska träd och växter omger hotellet. Hotellet är en lugn oas och ligger alldeles intill San Remos strandpromenad.

 • +7
Läs mer
Chambre

Dubbelrum

3 vuxna per rum

Dubbelrummet är utrustat med satellit-TV, telefon, minibar, värdeskåp, badrum med dusch eller badkar samt hårtork.

Blomstrande tips

Utforska blomsterrivieran med mysiga utflyker:

 • Blomstermarknaden i San Remo - Stadens berömda blomstermarknad med blommor från blomsterkusten. En fröjd för ögonen och doftsinnet!
 • Valle Argentina - Vildvuxet vackert landskap. Njut av en skön promenad med mäktig naturutsikt.
 • Villa Nobel - Ett museum med lummig trädgård. Alfred Nobel tillbringade sina sista år här.
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum
Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år bor gratis på hotellet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-11 år bor gratis på hotellet och betalar fullt pris på flyget
Barn 12-16 år får 40 % rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Personer från 17 år får 15 % rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget

Internet

Hotellet har gratis Wi-Fi

Parkering

Det finns gratis parkering på hotellet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & Dryck

Information om erbjudandets inkluderande middag och vinprovning fås vid ankomst på hotellet

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter