• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Sommarhalvåret på Amalfikusten

Solsemester 4, 5 eller 7 nätter Massa Lubrense

(7 omdömen)
pris per person från 4.129 kr
baserat på 2 personer

Redan bokad 11 gånger

Bila längs Amalfikusten och bo 7 nätter på Hotel Villa Fernanda inkl. halvpension, hyrbil, parkering och flyg t/r från Köpenhamn.

Pittoreska byar som klättrar på dramatiska klippor, azurblått hav och fantastisk mat - det är inte utan anledning som den färggranna Amalfikusten är världsberömd! Hotel Villa Fernanda är en idealisk bas för en oförglömlig resa längs en av de vackraste kuststräckorna i världen. Här kan du se fram emot en semester med kulturella upplevelser på platser som Pompeji, Ravello och Sorrento, medan vägen dit bjuder på enastående vyer över vackra vingårdar, karga klippor och färggranna blommor. Vi har ordnat med halvpension, flyg tur och retur samt hyrbil, så du kan se fram emot några underbara dagar fyllda med sol, god mat och spännande upplevelser!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Kastrup till Neapel
 • Handbagage max 10 kg
 • 7 nätter på Hotel Villa Fernanda
 • Halvpension (frukost och middag exkl. dryck)
 • Hyrbil (Fiat 500 eller liknande)
 • Gratis parkering (i mån av plats)
Tillval
 • Checka in max 1 bagage på 15 kg per person
Fängslande Amalfikusten

På Amalfikusten i södra Italien möts du av azurblått hav, pittoreska byar och frodiga trädgårdar som blomstrar i regnbågens alla färger. Denna otroliga kuststräcka är vida känd för sin skönhet och lockar många celebriteter. Från vackra Sorrento kan du ta båten över till exklusiva Capri, där bougainvillea klättrar längs husfasaderna. Längs hela kusten väntar hänförande vyer över horisonten, den läckraste maten i världen och storslagna badvikar.

Hotel Villa Fernanda

Hotel Massa Lubrense, Italien
Hotel Villa Fernanda Pool

Mitt på Amalfihalvöns spets, endast 12 km från vackra Sorrento och ca 65 km från Neapels flygplats, tornar Hotel Villa Fernanda upp sig bland åkrar och olivlundar. Den rosa gården har en stor terrass där du kan äta frukost eller koppla av med en drink. Poolen bjuder in till sol och bad, och på hela fastigheten finns gratis Wi-Fi. I restaurangen serveras vällagade middagar av lokala råvaror och du kan köpa till italienska viner på plats. I området finns mycket att upptäcka, t.ex. Sant’Agatas lilla centrum, klostret "Deserto”" och lagunerna Crapolla och Jeranto.

Läs mer
Room

Dubbelrum

3 vuxna per rum

Dubbelrummen har satelit-TV, luftkonditionering, telefon, skrivbord och eget badrum med hårtork. En del rum har även balkong.

Amalfikustens bästa

Hyrbilen ger er idealisk möjlighet att utforska den vackraste delen av Italien. Detta får du inte missa:

 • En tur förbi den världsberömda staden Pompeji (28 km), som tillhörde romarriket och begravdes i lava efter vulkanen Vesuvius utbrott
 • 79 e.Kr.
 • Ta även en sväng förbi den mäktiga vulkanen Vesuvius (50 km).
 • Följ med på en segelbåt och beundra Amalfikustens färggranna fasader från vattnet. Besök också exklusiva Capri.
 • Vill du se en mindre turistig del av Amalfikusten? Bege dig till ön Ischia och njut av lugnet och naturen.
 • Ravello (40 km) är en av områdets mest pittoreska byar med kullerstensgator, butiker fyllda med keramik, botaniska trädgårdar och fantastisk utsikt.
 • Du vill smaka på den bästa maten i världen ska du ska stanna till i staden Amalfi (30 km). Här kan du njuta av gudomliga smaker medan solen går ner vid horisonten.

Hyrbil inkluderat

Njut av friheten att köra runt själv med hyrbil. Vi väljer rätt storlek på bilen och ser till att upphämtningen ansluter sig smidigt till ditt flyg.

 • Självriskförsäkring
 • Fria mil
Läs mer

Viktig information

 • Du har en Peugeot 208, VW Polo, Renault Clio eller liknande beroende på storleken på ditt resesällskap.
 • Huvudföraren måste inneha ett kreditkort utfärdat i dennes namn med tillräcklig kredit för att reservera depositionen på max 2500 €. Beloppet kan variera och beror på typ av bil.
 • Huvudföraren måste ha ett giltigt körkort med minst 2 års körerfarenhet.
Se alla villkor
Välj ett avresesdatum
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Incheckat bagage (kan väljas som tillval)
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-30 kr per person och natt som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 10:30

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max två vuxna och ett barn 0-11 år per dubbelrum

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-11 år får 15% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn från 12 år räknas som vuxna och betalar fullt pris

Ensamresande

Ensamresande betalar för hela hotellpaketet men bara för en flygbiljett

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Gratis parkering i mån av plats

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna på resan

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr inte rullstolsanpassad

Hiss

Hotellet har ingen hiss

Mat & dryck

Restaurang och bar

Wellness

Utomhuspool öppen till september

Tillåtet bagage

Handbagage: Max 10 kg (55 x 40 x 20 cm)
Incheckat bagage: Max 15 kg (tillval)

Flygtider

Vänligen observera att flygtiderna är preliminära. Vi letar efter det bästa flyget till dig och gör vårt yttersta för att hitta bra flygtider åt dig. Det kan dock hända att en flygtid längre inte är tillgänglig och vi blir då tvungna att erbjuda en alternativ flygtid, vilket kan påverka längden på din vistelse (till exempel sen ankomst till destinationen och tidig ankomst tillbaka till Sverige)

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!