Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Bilsemester på södra Cypern

 • Rundresa
 • Cypern
från 7.209 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upplev en bilsemester på Cypern: 7 nätter på 2 olika hotell inkl. frukost, möjlighet att uppgradera till halvpension, flyg t/r från Stockholm, handbagage samt hyrbil under hela vistelsen.

Cypern är känt för sina soldränkta stränder, arkeologiska sevärdheter och vänliga människor. Denna vackra ö har över 320 soldagar om året, låter inte det helt underbart? Förbered dig för en härlig bilsemester med strandhäng, vandringar i naturen, utsökta medelhavsrätter och naturligtvis en härlig bränna som grädde på moset.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta med Ryanair till Paphos
 • Handbagage
 • 4 nätter i dubbelrum på Queens Bay
 • 3 nätter i dubbelrum på Amorgos Boutique Hotel
 • Daglig frukost
 • Hyrbil under hela vistelsen (Renault Twingo eller liknande)
 • Gratis parkering
En smak av Cypern

Cypern är känt för sina magnifika stränder - här hittar du allt från karga kustlandskap till familjevänliga sandstränder som bjuder in till solig avkoppling. Testa vattensporter, allt från dykning till vindsurfing, eller flanera längs palmkantade strandpromenader och njut av den fantastiska medelhavsmaten.

När du njutit av strandlivet ett tag vill du kanske upptäcka Cyperns vackra inland med skogstäckta berg, frodiga vinodlingar och vidsträckta dalar eller insupa den mångsidiga kulturen på museer, arkeologiska fyndplatser och mysiga restauranger. Med hyrbilen är du fri som en fågel!

Resplan

Dag 1 - 4: Kissonerga & Paphos

Cypern välkomnar dig med soldränkta landskap och härliga sandstränder! När du landat på flygplatsen hämtar du upp din hyrbil och börjar resan mot ditt första strandhotell som ligger på öns västkust nära världsarvet Paphos. Här kan du koppla av vid hotellets pooler, på den närliggande stranden ... Läs mer

Queens Bay Hotel eller liknande

Dag 5 - 7: Larnaca

Larnaca är den tredje största staden på Cypern med cirka 77 000 invånare, vid landets sydöstra kustremsa. Staden är en av de viktigaste platserna i landet på grund av den påtagliga exporten och importen som tar plats vid den stora och vackra hamnen. Många av husen i staden är byggda på forntid... Läs mer

Amorgos Boutique Hotel eller liknande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Incheckat bagage (kan väljas som tillval)
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt på Cypern, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-11 år betalar 350 kr för hotellpaketet och fullt pris på flyget
Barn 12-17 år får 50% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget

Internet

Wi-Fi finns tillgängligt gratis eller mot en avgift

Parkering

Gratis parkering

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr ej rullstolsanpassad

Mat & dryck

Båda hotellen har egna restauranger och barer. Frukost serveras varje morgon

Tillåtet bagage

Handbagage: Max 10 kg (55 x 40 x 20 cm)
Incheckat bagage: Max 15 kg (tillval)

Flygtider

Vänligen observera att flygtiderna är preliminära. Vi letar efter det bästa flyget till dig och gör vårt yttersta för att hitta bra flygtider åt dig. Det kan dock hända att en flygtid längre inte är tillgänglig och vi blir då tvungna att erbjuda en alternativ flygtid, vilket kan påverka längden på din vistelse (till exempel sen ankomst till destinationen och tidig ankomst tillbaka till Sverige)

Övrig information

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Om detta inte sker inom 48 timmar tvingas vi att annullera din bokning och i detta fall gäller våra avbeställningsregler

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter