Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Boende inkluderat

Egen lägenhet på danska Møn

 • Bilsemester
 • Stege
från 4.019 kr
 • frånpris per paket
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Se fram emot Møns fantastiska natur! Bo 2, 4, 7, 10 eller 14 nätter i egen lägenhet för 4 eller 6 personer på Residens Møen inkl. frukost, vatten, värme, el och slutstädning. Priset är per lägenhet.

Upptäck Møns karga kalkstensklippor, vita sandstränder och fascinerande historia! Bo bekvämt med familj och vänner i egen lägenhet i huvudbyn Stege. Ta med vandringskängorna och utforska öns natur till fots, eller strosa i de pittoreska köpmansbyarna med charmiga kalkmålningar, vackra kyrkor och ståtliga fästning - du behöver inte resa långt för en att ha en enastående semester!

Erbjudandet inkluderar
 • 2, 4, 7, 10 eller 14 nätter på Residens Møen
 • Frukost
 • Sängkläder och handdukar
 • Vatten, värme och el
 • Slutstädning
Ledighet på natursköna Møn

Møn är känt för sin fantastiska natur med kritvita sandstränder och imponerande klippor som stupar rätt ner i havet. Klippkanten är 7 km lång och upp till 128 meter hög, vilket gör det till Danmarks högsta. Ön bjuder på några av Danmarks vackraste vyer och på det höga området kring "Høje Møn" finns en speciell flora och fauna, bland annat 18 ovanliga orkidéarter, och sedan 2001 har pilgrimsfallen häckat i området.

Utöver en fantastik natur har Møn även flera mysiga byar med spännande kulturhistoria. Du kan bland annat besöka pittoreska kyrkor och beskåda tre av Danmarks mest förnämsta kalkstensmålningar utförda av Elmelundmästaren - du hittar kalkstensmålningarna i Elmelunde, Keldby och Fanefjord kyrka. På ön hittar du även många museum, gallerier och musikanläggningar. I Stege finns dessutom restauranger, butiker och en välbevarad fästning att utforska!

Residens Møen

 • Hotel
 • Stege, Danmark
Hotel

Residens Møen ligger fint beläget i hjärtat av Stege. Härifrån kan du njuta av öns idylliska omgivningar - österut hittar du Stege kyrka och stadens pittoreska centrum, och i väst kan du njuta av utsikten över Stegebukten och den imponerande drottning Alexandrines bro från 1943. Residens Møen berättar om en svunnen tid och den ursprungliga fastigheten byggdes redan 1703 på Frederiks IIII initiativ. Här har många adelsmän bott genom åren, men idag är det ett modernt semesterboende vid havet med gratis Wi-Fi, fri parkering, restaurang och trädgård.

 • +2
Läs mer
4-personerslejlighed

Lägenhet för 4 personer

Lägenhet har ett sovrum med två sängar och ett vardagsrum med en bäddsoffa. Det finns även TV med flera danska, tyska och svenska kanaler samt privat badrum med dusch och toalett.

6-personerslejlighed

Lägenhet för 6 personer

Lägenhet har två sovrum med två sängar i vardera samt ett vardagsrum med bäddsoffa och TV. Utöver det finns utrustat kök och eget badrum med dusch och toalett.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transport
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Partnerns villkor

TravelBird fungerar som en resebyrå för Residens Møen. Du ingår i ett avtal med Residens Møen. TravelBirds bokningsvillkor (B) och vår partners villkor gäller för detta erbjudande. Den fullständiga resesumman (exklusive bokningsavgift) återbetalas om beställningen annulleras upp till 7 före avresa. Beloppet återbetalas inte om avbokning sker efter denna dag.

Pris

Pris är beräknat per lägenhet

Kapacitet

Lägenhet för max 4 personer
Lägenhet för max 6 personer

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Priset gäller per lägenhet oavsett om du bokar för 1, 4 eller 6 personer

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Gratis parkering

Husdjur

Det är möjligt att ta med upp till 2 husdjur mot 150 DKK per djur per natt som betalas på plats, vänligen kontakta kundtjänst för bokning

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Mat & dryck

Hotellet har restaurang och frukostservering

Plats

Residens Møen ligger i huvudstaden Stege, 75 km från Köpenhamns flygplats och 152 km från Malmö.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter