Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Aktivitet inkluderad

Upptäck de antika mysterierna i Aten

 • Cityresor
 • 3, 4 eller 5 nätter
 • Aten
från 4.019 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upptäck heliga Aten med 3, 4 eller 5 nätter på Coral Hotel**** inkl. frukost, utflykt till Poseidons tempel, flyg t/r från Stockholm eller Göteborg med handbagage.

Aten slår upp portarna till sin grekiska mytologi! Ta del av erbjudandet som tar dig till Poseidons mytomspunna tempel. En upplevelse för livet!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Aten
 • 3, 4 eller 5 nätter på Coral Hotel****
 • Daglig frukost
 • Utflykt till Poseidons tempel (halvdagsutflykt)
Aten och gudarnas tempel

Många parar ihop Grekland med soliga badstränder och utsökta grillrätter, med all rätt. Som greklandälskare upplever TravelBird däremot ett visst ansvar att understryka det gudomliga kulturarvet som huvudstaden Aten visar upp. Ta en paus från solterasserna och njut av en utflykt till gudarnas tempel, närmare bestämt Poseidons.

Erbjudandet inkluderar ett par himmelska dagar i Aten men framförallt en spännande utflykt till Poseidons mytomspunna tempel, på toppen av berget. Hit har vidskepliga lokalinvånare såväl som nyfikna besökare kommit under en lång lång tid för att få perspektiv på saker. Låt dig inspireras av ett makalöst världsarv samtidigt som pulserande Aten väntar med olympiska arenor, monument som illustrerar demokratins första spadtag och mycket, mycket mer.

Coral Hotel Athens

 • Hotell
 • Palaio Faliro, Grekland
Hotel © Coral Hotel Athen

Du bor på ett genomgående fräscht och stilrent hotell en kort taxifärd från centrala Aten. Hotellet är 4-stjärnigt och serverar frukost varje morgon i restaurangen och i hotellbaren kan du avrunda dina spännande dagar med en smarrig drink. Hotellet har även en stor spa-avdelning med bastu, jacuzzi och många fler avkopplande förnödenheter. Välkommen!

 • +5
Läs mer
Double Room© Coral Hotel Athen

Dubbelrum

Du bor i ett rymligt dubbelrum utrustat med skrivbord och stol, bekväma sängar såväl som ett privat badrum med dusch och toalett.

Grekisk mytologi - Poseidon

Erbjudandet inkluderar en utflykt till Poseidons mytomspunna tempel. Nedan följer lite rolig fakta om platsen och dess karaktärer...

 • Poseidon ses som havets, jordbävningarnas och hästarnas gud
 • Enligt legenden bror till den store Zeus och undervärldens Hades
 • Enligt grekisk mytologi tillhör det heliga berget 'Mount Olympus' Poseidon, Zeus & Hades
 • Poseidon skapade hästen då han var tillfrågad att forma det vackraste djuret världen någonsin hade sett
 • Poseidon är ofta illustrerad på bilder, framstormande genom havsytan med en magisk treudd i höger hand

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Praktiskt information om utflykten

Utflykten varar i en halvdag (cirka 4h)
Utflykten inkluderar upphämtning och avlämning vid hotellet
Utflykten inkluderar samtliga entrébiljetter under utflykten

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
 • Turistskatt ca € 29,50 per bokning per natt
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-11 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget

Internet

Mot avgift

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Ja

Mat & dryck

Restaurang och bar på hotellet

Wellness

Hotellet har ett stort spa

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet ligger 2 minuter promenad från stranden, 15 minuter bilfärd från centrala Aten samt cirka 40 minuter med lokaltrafik från flygplatsen.

Coral Hotel Athens
35 Possidonos Avenue
Paleo Faliron, Palaio Faliro
Aten, 17561
Grekland

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter