Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Sommarkänsla vid magiska Gardasjön

 • Solsemester
 • 4 nätter
 • Limone Sul Garda
31 omdömen
från 3.099 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

4 eller 7 nätter bland citronträden vid Gardasjön med boende inkl. halvpension, fri tillgång till swimmingpool samt flyg & hyrbil.

Välkommen till Hotel La Limonaia, 100 meter från Italiens största och i särklass vackraste sjö. Gardasjön liknar ett hav och i listan nedan hittar du de allra häftigaste utsiktsplatserna över naturfenomenet. Hyrbil är inkluderat så du kan svischa fram i egen takt, bella Italia!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Kastrup eller Skavsta till Bergamo
 • 4 eller 7 nätter på Hotel La Limonaia
 • Halvpension (frukost & middag exkl. dryck)
 • Hyrbil
 • Gratis parkering
 • Fri tillång till poolområdet
 • Solsäng & parasol
Tillval
 • Checka in max 1 bagage på 15 kg per person med Ryanair
Citronträd, utsiktsplatser & halvpension i Garda

Föreställ dig dramatiska berg, djupa grönklädda dalar och slingrande Gardasjön - här rullar du fram med erbjudandets hyrbil samtidigt som hela din kropp fylls av harmoni. Vid sidan av vägen vajar citronträden och den friska utsikten över Italiens största sjö. Garda är enligt många landets vackraste sjö, en plats som lockar mängder av ro-sökande besökare varje år. Platsen är utmärkt för fridfulla bilturer med nedvevad ruta, uppfriskande långvandringar och för enastående utsikter.

Vid sidan av alla naturfenomen lurar vingårdar runt vartannat hörn, besök populära Strada del Vino med mer än sextio vingårdar.

Du bor närmare bestämt i den forna fiskebyn Limone på Gardasjöns nordvästra strand, bland citronträd och lummiga trädgårdar. Byn liknar en mysig labyrint fylld med pittoreska caféer som bjuder in till en cappuccino i vårsolen eller focaccia under kvällskvisten.

Hotel La Limonaia

 • Hotell
 • Limone Sul Garda, Italien
terrace

Hotellet är beläget på en kulle i mitten av ett grönt och frodigt landskap med sitt egna naturliga vattenfall. Från solstolarna har du en vacker utsikt över sjön, och detsamma gäller utsikten från spaområdet, där du kan slappna av ännu mer. Poolen kan kyla ner dig under varma dagar, restaurangen erbjuder läcker mat, och baren serverar uppfriskande drycker.

 • +4
Läs mer
terrace

Dubbelrum

Du bor i ett rymligt och genomgående fräscht dubbelrum utrustat med bekväma sängar, TV samt ett privat badrum med dusch, toalett och en hårtork. Max två vuxna per dubbelrum.

terrace

Trebäddsrum

Du bor i ett genomgående fräscht 3-bäddsrum utrustat med sängar, tv samt ett privat badrum med dusch, toalett och en hårtork. Minst och max för två vuxna och ett barn (0-16 år) per 3-bäddsrum.

wellness

Fyrbäddsrum

Du bor i ett genomgående fräscht 4-bäddsrum utrustat med bekväma sängar, tv samt ett privat badrum med dusch, toalett och en hårtork. Minst och max för två vuxna och två barn (0-16 år) per 4-bäddsrum.

Utsikter över Gardasjön

En sådan magisk plats som Gardasjön måste givetvis ses från första parkett, därför har vi letat fram de bästa utsikterna i området.

 • Malcesine - många menar att den lilla byn Malcesine bjuder på den allra bästa utsikten. Du kan bilen till linbanan, och linbanan till toppen. Hisnande!
 • Det finns en drömsk plats längs vägen mellan Torri del Benaco och Albisano, beläget vid Torr-höjden. Utmärkt att ta sig till med bil.
 • Är du ute efter en utmaning med lite vandring rekommenderar vi gångbanan upp till Rocca, snöra skorna hårt!
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-15 kr per person och natt i Garda, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 15:00

Utcheckning

Fram till kl. 10:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer - Dubbelrum
Max 2 vuxna och 1 barn upp till 16 år - Trebäddsrum
Max 2 vuxna och 2 barn upp till 16 år - Fyrbäddsrum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-5 år: får 100% rabatt per vistelse
Barn 12-16 år: får 30% rabatt per vistelse
Barn 6-11 år: får 50% rabatt per vistelse
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Generell rabatt

Ej tillgängligt

Parkering

Gratis på hotellet

OBS

Luftkonditionering finns bara tillgänglig under Juli och August

Mat & dryck

Hotellet har bar och restauarang

Wellness

Hotellet har ett wellnesscenter

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Plats

Gardasjön ligger i norra Italien nära staden Verona. Limone sul Garda ligger på den nordvästra sidan av sjön i nationalparken Parco Regionale dell'Alto Garda. Hotellet ligger mindre än 1 km från centrum av Limone och 100 meter från sjön.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter