Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår

Karibien vid stranden med all-inclusive

 • Solsemester
 • Punta Cana
från 12.909 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Förtrollas av en magisk semester i Punta Cana i Dominikanska Republiken! En resa som inkluderar 7, 10 eller 12 nätter på 4* VIK Arena Blanca med all-inclusive (frukost, lunch, middag, snacks samt dryck), flyg t/r samt transfer t/r.

Karibien och Vita stränder så långt ögat kan nå, latinamerikanska rytmer och karibisk atmosfär. Ta fram boken du länge velat läsa och slå dig ner vid det paradisiska karibiska havet. På hotellet väntar lyxig all-inclusive, aktiviteter och mycket mer. Paradiset väntar!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Kastrup eller Arlanda till Punta Cana
 • Transfer t/r mellan flygplatsen och hotellet
 • 7, 10 eller 12 nätter på VIK Arena Blanca****
 • All-inclusive (frukost, lunch, middag, snacks & dryck)
Karibiska semesterdrömmar

Dominikanska republiken utgör två tredjedelar av den tropiska ön Hispaniola i Karibiska havet och gränsar Haiti. Du är ständigt omringad av paradisiska landskap i form av turkost vatten, vita sandstränder, grönskande berg och bördiga dalar. Lokalinvånarna är välkomnande och berättar gärna för besökare om platsens alla guldkorn - på kvällstid kan du dansa till rytmiska latinamerikanska toner samtidigt som dagarna väntar med långa middagar på stranden. Här väntar även ett fantastiskt liv under havet, dykare förvånas av färgstarka koraller och exotiska fiskarter, gigantiska sköldpaddor och valar. Punta Cana lever upp till drömmen om det paradisiskt Karibien, upplev din drömsemester genom TravelBird!

VIK Arena Blanca

 • Hotel
 • Punta Cana, Dominikanska republiken
Hotel VIC Arena Blanca swimming pool

Ett hotell som upprätthåller den paradisiska känslan en karibisk semester bör innehålla. Hotellet är stort och beläget precis vid stranden, där du kan njuta av sol och bad. Hotellet är även utrustat med hela fyra restauranger samt en bar som båda är stolta ambassadörer för erbjudandets all-inclusive. Förutom swimmingpool, egen strand, restaurang och bar finns även en hårsalong. För extra avkoppling finns även ett spa på hotellområdet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Läs mer
Hotel VIC Arena Blanca bathroom

Dubbelrum

3 vuxna per rum

Du bor i ett stilrent och rymligt dubbelrum utrustat med bekväma sängar för en god nattsömn, sittgrupp för sociala tillfällen, TV såväl som ett privat badrum med dusch, toalett samt en hårtork.

Observera att du även kan välja att bo med havsutsikt.

All-inclusive

Under semestern har du tillgång till ett storartat all-inclusiveutbud med frukost, lunch, middag, dryck och snacks. Du har även möjlighet att välja och vraka från flera restaunger och trattorior, håll i hatten!

 • Frukost, lunch & middag i restaurangen El Mirador
 • Snacks & snabbmat på eftermiddagen i restaurangen El Bucanero
 • Middag på italiensk tratteria eller på Estrella del Mar dom bjuder på internationella rätter
 • Snacks & snabbmat på El Bucanero innefattar hamburgare, korv med bröd, glass, vin, öl och lokala specialdrinkar. Här kan du även njuta av fika och annat smått och gott under eftermiddagen
 • Dryckespaket - njut av lokalproducerat vin, öl läsk och andra drinkar (fri tillgång till fyra barer)
 • Hotellets lobbybar
 • Loungebar Calipso
 • Beach Bar Bucanero
 • Disco Fun Pub
Aktiviteter i Punta Cana

Underhållningsprogram
Daglig underhållning vid hotellet (sång och dans)
Aerobics
Danslektioner - känn de latinamerikanska rytmerna!
Dyklektioner i hotellets swimmingpool
Mini Club för barn mellan 4-12 år
Pingisbord
Två tennisbanor
Gym

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt
 • Inresetillstånd på ca 10 USD p.p. som betalas vid ankomst på flygplatsen
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Observera att du kan välja mellan dubbelrum och ett dubbelrum med havsutsikt.

Max 3 vuxna per rum och 1 barn upp till 12 år

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-12 år får 50% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn 13-17 år räknas som vuxen och betalar fullt pris på hotell och flyg

Internet

Wi-Fi mot en avgift

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Husdjur

Nej

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr inte rullstolsanpassat

Wellness

Hotellet har ett stort spa

Mat & dryck

Hotellet har 4 restauranger och flera barer

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Pass

Passet måste vara giltigt minst 6 månader efter hemresedatumet

Visum

Vänligen observera att för att besöka Dominikanska republiken behöver du ett visum som vanligtvis går att köpa på plats. För aktuell information angående visum råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Karibien/Reseinformation/Reseinformation-Dominikanska-republiken/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till

Vaccination

Om du ska resa till Dominikanska republiken rekommenderas det att vaccinera dig mot Hepatit A och eventuellt B samt Kolera. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/

Plats

Hotellet är beläget precis vid stranden, 5 minuter bilfärd från Manati Theme Park samt cirka 30 minuter bilfärd med transfern från flygplatsen.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter