Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Utforska Portugals stränder med hyrbil

 • Solsemester
 • Buarcos
från 4.919 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Portugals gömda stränder: 5, 7 eller 9 nätter på Hotel Atlântida Sol i Figueira da Foz inkl. frukost, hyrbil och flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn.

Portugal är färgstarkt, prisvärt, gastronomiskt och naturälskarnas självklara semesterval. På kusten norr om Lissabon väntar oexploaterade semesterorter med gömda stränder och genuin atmosfär. Flyget tar dig till Lissabon, varifrån du enkelt kör till badorten Figueira da Foz på två timmar. Resten av semestern kan du susa fram från by till by och njuta av den Portugisiska gästfriheten, solen och havet!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn till Lissabon
 • 5, 6 eller 9 nätter på Hotel Atlântida Sol
 • Frukost
 • Hyrbil (Renault Clio eller liknande)
 • Fri parkering
Figueira da Foz på Portugals kust

Kuststaden Figueira da Foz präglas av sol och strand. Staden ligger vackert belägen vid Mondego-flodens mynning och är ett sant paradis för strand- och havsälskare. Denna del av Portugal är tämligen oupptäckt bland utländska turister, vilket bevarar känslan av genuinitet och färgstark portugisisk kultur. Prisnivån hålls också nere, vilket ger dig möjlighet till många långa kvällar på stadens bodegor. Du kan även utforska intilliggande Serra da Boa Viagem och njuta av den berömda, panoramiska utsikten från utsiktstornet Miradouro da Vela. Eller ta en sväng till regionshuvudstaden Coimbra (30 km) som är en ståtlig universitetsstad med många historiska sevärdheter.

Hotel Atlântida Sol

 • Hotel
 • Buarcos, Portugal
Hotel Atlântida Sol pool

Hotel Atlântida Sol ligger 1 minuts promenad från stranden, med magisk utsikt över Atlanten. Hotellet har utomhuspool, inomhuspool och jacuzzi. I restaurangen serveras lokala specialiteter som färsk fisk från Atlanten. Hotellet har även en takbar som bjuder in till avkoppling i solnedgången. Är du lagd åt det sportiga hållet kan du glädja dig åt hotellest tennisbana. Runt om hotellet finns även många natursköna vandringsleder. Wi-Fi finns tillgängligt i allmänna utrymmen och parkering är gratis.

Läs mer
hotel atlantida sol room

Dubbelrum

3 vuxna per rum

Rummen är luftiga och utrustade med luftkonditionering, satelit-TV, dubbelsäng, radio och eget badrum med dusch och toalett.

Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Bensin
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 3 vuxna och 1 barn 0-2 år per rum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-18 år och 3:e vuxen får varierande rabatt på hotellpaketet beroende på avresedatum och betalar fullt pris på flyget

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Internet

Gratis Wi-Fi i allmänna utrymmen

Parkering

Gratis parkering

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & dryck

Restaurang och bar

Wellness

Utomhuspool

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter