• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Resa bland världsarven Ischia & Neapel

Rundresa 7, 9 eller 14 nätter Italien

pris per person från 5.879 kr
baserat på 2 personer

Rundresa i Italien inkl. boende & frukost på båda hotell, middag i Ischia, pianokväll, wellness på hotellet i Ischia, transfer & flyg.

Se fram emot en fantastisk semester och rundresa till ön Ischia och Neapel, vilket ger dig stora möjligheter att uppleva mycket av den italienska atmosfären och njuta av livet. På Ischia kan du sätta ditt dagliga liv på is och njuta av solen på stranden, besöka det intressanta medeltida slottet Aragonese och prova alla typer av fisk- och skaldjursrätter som är öns specialitet. I Neapel kan du smaka på de bästa italienska pizzorna och utforska stadens intressanta och imponerande arkitektur. Så markera din kalender och se fram emot att besöka vackra Italien!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Kastrup till Neapel
 • Samtliga transfers på resan
 • 5 eller 11 nätter på Hotel Carlo Magno**** på Ischia inkl. halvpension, wellness och fitness, 1x Ischia-middag, samt 1x pianokväll
 • 2 eller 3 nätter i dubbelrum på Hotel JFK i Neapel inkl. frukost
 1. Dag 1 - 5: Njut av livet på ön Ischia

  Den lilla ön Ischia vid Neapelkusten är den största i Neapelbukten. Resan hit börjar med upphämtning på flygplatsen och en färjetur ingår även för att komma till fantastiska Ischia. Ön är världens enda med termisk vatten, som sägs ge ett långt och friskt liv. Ön är grön, frodig och full av en vacker italiensk atmosfär med vackra trädgårdar och parker, vingårdar i terrasser, sluttningar och pittoreska små byar. Här hittar du några av Neapels vackraste stränder, så det finns goda möjligheter att hoppa i vågorna eller koppla av på den varma sanden. Ischia är känd för sin goda mat som särskilt omfattar de färska smakerna från havet - men ön är också känd för att servera en särskilt bra kaninrätt och för dess lakritssmaksatta likör gjord av ruccola.

  Det mest imponerande historiska monument i Ischia är medeltidsslottet Argonese. Slottet ligger på en liten ö utanför Ischia och är ansluten till huvudön med en bro. Efter en kort promenad över bron får du en fantastisk utsikt över Argonese med historia som går tillbaka till 474 f.Kr. - en historia om romarna och pirater.

  Efter ett par fantastiska dagar i Ischia är det dags att lämna ö-livet och ta båten till fastlandet för nästa stopp att glädjas över, världsarvsstaden Neapel!

  Naples International Airport -> Hotel Carlo Magno 51.2 km

  Piscine

  Hotel Carlo Magno

  Hotel Forio, Italien

  Hotel Carlo Magno är ett 4-stjärnigt hotell som ligger i vackra gröna omgivningarna vid Epomeo. Hotellet är utrustat med reception, bar, restaurang och pianobar. Från hotellets terrass kan du njuta av en fantastisk utsikt över ön och havet eller så kan du koppla av vid utomhuspoolen (öppen från mitten av mars till oktober, beroende på väder), hotellets turkiska bad eller besöka gymmet. Dubbelrummen är utrustade med privat badrum med hårtork, telefon, TV, värdeskåp och luftkonditionering.

  • +5
  Läs mer
 2. Dag 6 & 7: Upptäck Neapel

  Neapel är den tredje största staden i Italien och en av landets äldsta och mest spännande städer. Neapels historiska centrum är idag ett världsarv, och du kommer snabbt att upptäcka varför, med dess imponerande kyrkor, slott, palats och parker. Neapel är också känd för sin underbara matkultur och den vulkaniska jorden i området gör att grödorna här är extra läckra. Det sägs att Italiens bästa pizza, pasta och även kaffe kan avnjutas precis här, så passa på att njuta till fullo av det italienska köket på en av Neapels många kaféer och restauranger.

  Vad som garanterat också är värt ett besök är Pompeii - och det är en bra idé att ta en guidad tur. Det var en gång en fantastisk romersk stad, som var täckt av aska när Vesuvius fick sitt utbrott. Pompeji berättar, med sina många intressanta strukturer och statyer, en otrolig berättelse om en tid som kraftigt har förändrat det moderna samhället.

  Efter en oförglömlig italiensk semester är det dags att vinka hejdå till hotellet och lämna Neapel - i alla fall för denna gång!

  Hotel Carlo Magno -> Hotel Jfk Napoli 37.4 km

  chambre double

  Hotel JFK

  Hotel Neapel, Italien

  3-stjärniga Hotel JFK i Neapel ligger 500 meter från tunnelbanan och ca 1,5 km från San Paolo-stadion. Hotellet är inrett med en reception och en frukostmatsal. Dubbelrummen är utrustade med privat badrum med hårtork, TV, minibar (mot avgift), telefon, värdeskåp och luftkonditionering.

  Läs mer
Välj ett avresesdatum
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt i Ischia ca 20 kr per person per dag som betalas på plats
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 vuxna per rum
Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Internet

Der är gratis Wi-Fi på hotellens allmänna områden

Husdjur

Husdjur är inte tillåtet

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr ej rullstolsanpassad

Transfer & transport

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Transfer ingår i resan mellan Neapel flygplatsen och hotellet på Ischia (inkl. färja), transport från Ischia till hotellet i Neapel (inkl. färja) och transfer från hotellet till Neapels flygplats ingår.

Flyguppgifter

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!