Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Upptäck UNESCO-listade Ischia & Neapel

 • Rundresa
 • 7 nätter
 • Italien
från 4.799 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Italiensk atmosfär under en rundresa i 7, 9 eller 14 nätters med middag, pianokväll, wellness och transfer.

Se fram emot en fantastisk semester och rundresa till ön Ischia och Neapel, vilket ger dig stora möjligheter att uppleva mycket av den italienska atmosfären och njuta av livet. På Ischia kan du sätta ditt dagliga liv på is och njuta av solen på stranden, besöka det intressanta medeltida slottet Aragonese och prova alla typer av fisk- och skaldjursrätter som är öns specialitet. I Neapel kan du smaka på de bästa italienska pizzorna och utforska stadens intressanta och imponerande arkitektur. Så markera din kalender och se fram emot att besöka vackra Italien!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Köpenhamn, Stockholm Skavsta till Neapel
 • Samtliga transfers
 • Frukost
 • 5, 7 eller 11 nätter på Hotel Carlo Magno**** på Ischia inkl. halvpension, wellness och fitness, 1x Ischia-middag, samt 1x pianokväll
 • 2 eller 3 nätter i dubbelrum på Hotel JFK i Neapel inkl. frukost
Resplan

Dag 1 - 5: Njut av livet på ön Ischia

Den lilla ön Ischia vid Neapelkusten är den största i Neapelbukten. Resan hit börjar med upphämtning på flygplatsen och en färjetur ingår även för att komma till fantastiska Ischia. Ön är världens enda med termisk vatten, som sägs ge ett långt och friskt liv. Ön är grön, frodig och full av en ... Läs mer

Hotel Carlo Magno

Dag 6 & 7: Upptäck Neapel

Neapel är den tredje största staden i Italien och en av landets äldsta och mest spännande städer. Neapels historiska centrum är idag ett världsarv, och du kommer snabbt att upptäcka varför, med dess imponerande kyrkor, slott, palats och parker. Neapel är också känd för sin underbara matkultur ... Läs mer

Hotel Jfk Napoli
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt i Ischia ca 20 kr per person per dag som betalas på plats
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Barnrabatt

Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Transfer & transport

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Transfer ingår i resan mellan Neapel flygplatsen och hotellet på Ischia (inkl. färja), transport från Ischia till hotellet i Neapel (inkl. färja) och transfer från hotellet till Neapels flygplats ingår.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter