• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Safari i Tanzania & paradiset Zanzibar med halvpension

 • Rundresa
 • 13 nätter
 • Tanzania
15 omdömen
från 17.859 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Redan bokad 71 gånger

Fantastisk rundresa till Tanzanias exotiska djurliv & Zanzibars sandstränder - 11 nätter på 4 hotell inkl. halvpension, alla transporter och spännande utflykter samt flyg.

Redo för ditt livs resa? Tänk att få se zebrorna beta på savannerna, lejonen njuta i solen och elefanterna lunka bland buskarna - garanterat en unik upplevelse! Under din inkluderade safari i Selous Game Reserve får du med lite tur uppleva "The Big Five" samt många andra exotiska djur. Semestern förgylls ytterligare med avkoppling på Zanzibars kritvita, gnistrande sandstränder. Packa resväskan och låt din afrikanska dröm gå i uppfyllelse!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Zanzibar (rutten innehåller mellanlandning, se tid och plats i bokningsprocessens steg 3)
 • Inrikesflyg t/r från Zanzibar till Selous Game Reserve
 • All transport på rundresan
 • 11 nätter i dubbelrum eller familjerum på 4 olika hotell (se resplan för mer information, observera att ordningen på hotellen kan ändras beroende på hur resplanen ser ut)
 • Övernattning på flyget kan tillkomma (beroende på avresedatum och avreseort)
 • Halvpension på alla hotell utom Shaba Boutique Hotel (endast frukost)
 • Möjlighet att uppgradera till helpension vid bokning (utom på Shaba Boutique Hotel)
 • 4 utflykter ingår: utflykt till lokal by, båtsafari, safari till fots, jeepsafari (se resplan för mer information, observera att ordningen på resplanen kan ändras beroende på ankomstdatum)
Resplan

Dag 1 - 3: Karibuni Zanzibar - välkommen till Zanzibar!

När du landar på Zanzibar, kommer du att omfamnas av varma, exotiska dofter och ett fantastiskt landskap. Nu startar semestern på den vackra paradisön, Zanzibar. Du plockas upp på flygplatsen och efter cirka en timmes tur är du på ditt första hotell, Reef & Beach Resort, där du tillbringar... Läs mer

Reef & Beach Resort

Dag 4 - 6: Safari i Selous viltreservat

Den fjärde dagen av din rundtur kommer du att köras till flygplatsen och ta ett inrikesflyg till fastlandet. Här kan du se fram emot att besöka den afrikanska Safari Club i Selous Game Reserve Safari Tour (Afrikas största viltreservat). Här erbjuds en pool och restaurang, där du serveras dina ... Läs mer

Africa Safari Camp Selous Game Reserve

Dag 7 - 11: Paradisiska Zanzibar

Rundresans sjunde dag flygs du tillbaka till Zanzibar, där de närmaste fem dagarna består av strand, sol och spännande utflykter. Du kommer att vistas på Paradise Beach Resort efter ca 45 min med bil. Detta 4-stjärniga hotell är det perfekta boendet för ren avkoppling i en storslagen miljö. Sv... Läs mer

Paradise Beach Resort

Dag 12: I hjärtat av Stone Town

Din sista kväll på en rundresan sker på vackra Shaba Boutique Hotel i Zanzibar Town. Tack vare sitt centrala läge kan du utforska staden till fots och köpa souvenirer till familj och vänner.

Rundresans sista dag och dags att packa dina väskor och är redo att ta en tjugo minuters bilres... Läs mer

Shaba Boutique Hotel
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt: 3 USD per person per natt
 • Inträdesavgift: Cirka 11 USD per person
 • Inträde till Selous viltreservat: 77 USD per person
 • Dryck under måltider samt alla måltider, som inte nämns i erbjudandet
 • Landningsavgift ca 11 USD
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer - Dubbelrum
Min 3 personer och max 4 personer - Familjerum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

3.997 kr rabatt på hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Generell rabatt

Rabatten beror på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Internet

Gratis Wi-Fi på samtliga hotell

Halvpension eller helpension

Halvpension: Frukost och middag exkl. drycker
Helpension: Frukost, lunch och middag exkl. drycker

Observera att det inte finns restauranger nära hotellen (med undantag för Shaba Boutique Hotel)

Observera att det endast ingår frukost på Shaba Boutique Hotel

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Inrikesflyg

Inrikesflyg t/r från Zanzibar till Selous Game Reserve ingår. Observera att under regnperioden (april-juni), kan det hända att du blir körd med jeep från Dar es-Salaam till Selous Wild Reserve

Bagage

På inrikesflyget mellan (Zanzibar - Tanzania - Zanzibar är det enbart möjligt ta med max 15 kg bagage. Det går bra att lämna resterande bagaget på Reef & Beach Resort och det kommer sedan att transporteras till hotellet i Zanzibar (Paradise Beach Resort).

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Visumkrav

Vänligen observera att för att besöka Tanzania behöver du ett visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Dar-es-Salaam/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Vaccinationskrav

Om du ska resa till Tanzania rekommenderas det att vaccinera dig mot Hepatit A och B samt malaria. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Reseinformation

Den här turen är en enskild resa, men du kan komma att resa i en grupp. Detta beror på antalet bokningar på det angivna datumet. Notera även att resrutten och/eller utflykter kan komma att ändras på grund av orsaker TravelBird inte rår över

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter