Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Lyxkänsla i Bryssel med 5* hotell

 • Cityresor
 • Bryssel
från 2.289 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Femstjärnig vistelse i Bryssel: 2 eller 3 nätter på Hotel Metropole***** med frukost, välkomstdrink, fri tillgång till minibar på hotellet samt flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Ta del av bedårande Bryssel i ett lyxpaket. Hotellet är 5-stjärnigt och staden är fullsmockad med glitter och glamour!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta, Kastrup eller Landvetter till Bryssel
 • 2 eller 3 nätter på Hotel Metropole*****
 • Frukost
 • Välkomstdrink
 • Fri tillgång till minibar
 • Sen utcheckning på söndagar (fram till kl. 14:00)
Bryssel med guldkant

Magnifika byggnader, snirkliga gator och grönklädda parker. Från stadens kaféer ångar våffeljärnen samtidigt som ölkaféernas uteserveringar proppas fulla med människor på nolltid när vårsolen ligger på. Lägg till ett 5-stjärnigt hotell med gångavstånd till många av stadens sevärdheter samt välkomstdrink när du anländer till lyxiga Hotel Metropole. Lyxigt boende i en lyxig och charmerande stad!

Hotel Metropole

 • Hotel
 • Bryssel, Belgien
Hotel

Du bor på 5-stjärniga Hotel Metropole***** för lite extra lyx i vardagen. Hotellet daterar ända från 1895 vilket gestaltar sig i den klassiska stilen som karaktäriserar hela hotellet. Den grandiosa lobbyn följs tätt upp av vackra marmortrappor som leder ända upp i de eleganta rummen. Hotellet har även en trevlig restaurang med lokala såväl som internationella rätter, och i baren kan du njuta av goda drinkar efter en dag av lyxiga äventyr i Bryssel.

 • +-1
Läs mer
Chambre supérieure

Rum Superior

Precis som resten av hotellet osar det lyx om hotellrummen. Du bor i ett rymligt och minst sagt lyxigt Rum Superior med bekväma sängar, högt till tak, TV, ett par stolar såväl som privat badrum med dusch, toalett samt en hårtork.

Lyxiga äventyr i Bryssel

Följ TravelBirds röda, men alltjämt guldiga tråd för extra lyxkänsla under vistelsen i Bryssel.

 • Fortsätt på samma lyxiga spår och besök klassiska Grand Place, Bryssels stora magnifika torg. Under vår- och sommartid fylls torget av vackra blommor samtidigt som de lyxiga husen omringar torget.
 • The Tram Experience är en restaurang omnämnd av självaste Michelinguiden. Förutom maten sticker även platsen ut, då restaurangen är belägen i en spårvagn från 1960-talet som åker runt stan medan du njuter av läckra rätter.
 • Magritte Museum ger definitivt lite extra guldkant i tillvaron. Här finns världens största samling av verk från glamourösa Renee Magritte, underbart vackert!
 • Ser du det vackra art nouveau-huset till höger på bilden? Detta är Bryssels kända Instrumentmuseum, inhyst i ett gammalt varuhus med anor från 1899, och särskilt populärt för brunchälskare på söndagar (reservering rekommenderas!). Givetvis är museet i sig också värt ett besök för den musikinstresserade.
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 40-50 kr per person och natt i Bryssel, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum (2 vuxna och 1 barn upp till 3 år)

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-3 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn 4-17 år räknas som vuxen och betalar fullt pris på hotell och flyg

Internet

Gratis Wi-Fi på hoetllet

Husdjur

Nej

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Hiss

Ja

Mat & dryck

Hotellet har restaurang samt bar

Wellness

Hotellet har ett wellnessområde

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet ligger 10 minuter promenad från Bryssels centralstation samt cirka 12 km från Bryssel flygplats.

Hotel Metropole
Place de Brouckere 31
1000 Bryssel
Belgien

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter