Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Sista chansen: kulturpärlan Lublin

 • Cityresor
 • nätter
 • Lublin
25 omdömen
från 1.559 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Mysiga Lublin i Polen: 3 eller 4 nätter med frukost samt flyg t/r från Stockholm.

Kulturpärlan Lublin hamnar ofta i skymundan av giganter som Krakow, Warszawa och Gdansk. Staden kryllar däremot av spännande historia - judiska kvartér, magiska restauranger och vackra slott. Möt vårsolen i Lublin och häpnas av en outforskad stad med mängder av spännande överraskningar!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta till Lublin
 • 3 eller 4 nätter på Hotel Campanile Lublin
 • Frukost
Ny polsk favorit i Lublin

Låt TravelBird presentera en ny polsk diamant, Lublin! Staden är relativt outforskad men med en bred repertoar - historiska broar, kullerstensgator och murriga kaféer med allt från polska bakverk till den berömda smaksatta vodkan.

Lublin är en salig blandning av polsk, ukrainsk såväl som judisk historia. För den historieintresserade väntar mängder av sevärdheter - ta en titt på judiska porten, lärorika Muzeum Wsi Lubelskiej, historian om John the Evangelist eller varför inte Lublin Union monument, upprättad i Litauens ära.

Bokar du nu är chansen väldigt stor för den efterlängtade vårsolen!

Hotel Campanile

 • Hotel
 • Lublin, Polen
Hotel Campanile restaurant

Du bor i ett genomgående fräscht hotell med en trevlig restaurang såväl som en mysig bar. Efter en lång dag med aktiviteter rekommenderar vi att runda av dagen med en smarrig drink i hotellbaren.

Läs mer
Hotel Campanile dobbeltrom

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Du bor i ett rymligt dubbelrum utrustat med bekväma sängar, ett par stolar, TV samt ett privat badrum med dusch, toalett samt en hårtork.

Maximera resan i Lublin

Slå dig ner på ett kafé, sippra kaffe vid sidan av polska bakverk eller njut av solen på en av Lublins många promenadstråk. Här finns även museum och mycket annat intressant!

 • Majdanek National Museum - en utmärkt plats för alla våra historieintresserade vänner. Muséet kryllar av intressanta verk som berättar en intressant historia om staden och Polen.
 • Gillar du mysiga stadskvartér? Lublin Old Town är någonting helt unikt. Området charmar med sin pittoreska storlek samtidigt som den fortfarande innehåller allt man förväntar sig av ett historiskt kvartér.
 • Lublin Castle - stadsslottet där besökare lämnas förtrollade av Lublins historiska berättelse. Här har du även en magisk utsikt över ovannämnda Old Town.
 • Mer utsikt? Promenera till Trinity Tower, en ståtlig byggnad men superfin utsikt över hela staden.
 • Mer historia? The Grodzka Gate är stadsporten som delade av de kristna och judiska kvartéren. Idag ett öppet och välkomnande område för alla glada & nyfikna besökare, såväl som lokalinvånare.
 • Smaksatt vodka - en av Polens specialitéer. Testa och häpnas!
 • Polen är berömt för sitt underbara kök. Polackerna konkurrerar med italienarna i både pris och smak. Fyllda piroger, kryddiga korvar och mycket annat!
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-15 kr per person och natt i Polen, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00 - 00:00

Utcheckning

Fram till kl. 07:00 - 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum (1 eller 2 vuxna & 1 barn upp till 9 år)

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-10 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn 11-17 år räknas som vuxen och betalar fullt pris på hotell och flyg

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Nej

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Ja

Mat & dryck

Hotellet har restaurang samt en bar

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter