• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Drömkombination i Marocko

 • Rundresa
 • 7 eller 8 nätter
 • Marocko
4 omdömen
från 6.609 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Redan bokad 12 gånger

Besök två städer i vackra Marocko! 7 nätter på 5* resort samt riad inkl. frukost, hiking- och kajaktur, spa, all transfer och en romantisk middag.

Drömdestinationen Marocko bjuder denna gång på stadsbrus i Marrakech och förtrollande natur i Bin el-Ouidane. Hitta lugnet bland drömska landskap i Atlasbergen, koppla av på 5-stjärnigt sparesort och åki väg på vandrings- och kajaktur för att sedan möta vimlet, dofterna och sevärdheterna i den så kallade röda staden, Marrakech. Krydda din resa med valfria utflykter efter eget behag!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Marrakech
 • All transfer
 • 3 nätter på Widiane Resort***** i Bin el-Ouidane inkl. tillgång till spa och 1x romantisk middag för 2 personer
 • 4 nätter på Riad Shaloma (eller liknande) i Marrakech inkl. stadskarta
 • Daglig frukost
 • 2 timmars hikingtur & 2 timmars kajakpaddling i Bin el-Ouidane
Tillval
 • Utflykt till Ourika-dalen
 • Utflykt till kuststaden Essaouria
 • Utflykt till Ouzoud
Resplan

Dag 1 - 3: Lyxresort vid sjön Bin el-Ouidane

Under den starks marockanska solen kan det bli mycket varmt - den stiliga utomhuspoolen på välrenommerade Widiane Resort & Spa vid sjön Bin el-Ouidane bjuder på härlig uppfriskande badstunder. Här kan du verkligen koppla av med alla sinnen, andas in den friska luften och njuta av de fantas... Läs mer

Widiane Resort & Spa*****

Dag 4 - 8: Hänförande riad i Marrakech

Dags att uppleva stadsbruset och doftande marknader i färggranna Marrakech! Din transfer kör dig från Bin el-Ouidane till ditt boende i Marrakech och staden kommer säkert att direkt förtrolla dig med sin atmosfär som tagen ur Tusen och en natt. Promenera längs livliga basarer, beundra vackra m... Läs mer

Riad Shaloma  eller liknande
Tillvalsutflykter

 • Utflykt till Essaouira vid Atlantkusten: Utflykten börjar kl. 8:00 på morgonen och bjuder på vackra stränder, vita hus med blå dekorationer likt grekiska hus, läckra skaldjursspecialiteter och lokala hantverk. Utflykten tar slut kring kl. 18:00.
 • Utflykt till Ouzoud-vattenfallen: Kl. 8:00 på morgonen bär det av mot den lilla byn Ouzoud och mot de kända, 110 meter höga vattenfallen som anses vara Nordafrikas vackraste. Ta på dig bekväma skor. Utflykten tar slut kring kl. 18:00.
 • Utflykt till Ourika-dalen: Kl. 9:00 på morgonen börjar utflykten och tar dig förbi natursköna landskap, traditionella bus samt byn Setti Fatma som ligger 1500 meter över havet vid Atlasbergens branta sluttning. Utflykten tar slut kring kl. 16:00.
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt ca 40 kr per person per natt på Widiane Resort
 • Turistskatt ca 25 kr per person per natt på Riad Shaloma
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn upp till 6 år per rum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

3.160 kr rabatt på hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Wellness

Widiane Resort har utomhuspool, spaavdelning med bastu och hammam samt gym

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Passregler

Passet måste vara giltigt 6 månader efter hemresedatumet.

Visumkrav

Vänligen observera att för att besöka Marocko, behöver du vanligtvis inget visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Rabat/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Vaccinationskrav

Om du ska resa till Marocko kan du behöva vaccinera dig mot Hepatit A. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Liknande boende

Om du bor på ett "liknande" hotell kommer du att bo på ett jämförbart hotell i närheten. Hotellet du kommer att bo på är samma typ av hotell eller bättre än hotellet som beskrivs i erbjudandet. Du får det slutgiltiga boendet med dina resedokument, senast 5 dagar före avresa.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter