Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Taxi ingår
 • Aktivitet inkluderad

Neapel, Pompeji & Amalfikusten

Cityresor 3 nätter Neapel

pris per person från 4.129 kr
baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

3 eller 4 nätter på Hotel Europeo i Neapel med guidad utflykt till Pompeji och Amalfikusten, privat transfer t/r samt flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn.

I Neapel ser du vulkanen Vesuvius från första parkett, strosar med fötterna i Medelhavets varma vågor och äter världens godaste pizza. Här är konsten, matkulturen och den vibranta, mysiga stadskänslan alltid närvarande.I detta erbjudande ingår dessutom en guidad utflykt till Amalfikusten och Pompeji, där du kommer få se den världsberömda vulkanen Vesuvius och upptäcka naturfenomenets magi. En kokande gryta som präglat området under en lång, lång tid. Ta chansen och upplev naturhistorisk spänning i Italien!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta eller Kastrup till Neapel
 • Privat transfer t/r mellan flygplatsen och hotellet
 • 3 eller 4 nätter på Hotel Europeo
 • Guidad dagsutflykt till Pompeji & Amalfikusten inkl. lunch (dag 2)
Upplev genuina Neapel

Neapel är Italiens 3:e största stad, efter Rom och Milano, och är en av världens äldsta städer som fortfarande är bebodd. Staden har ett stort affärsområde och ett av världens viktigaste hamnområden. Den stora gamla stadsdelen är med på UNESCO:s världsarvslista och strax utanför staden ligger berömda platser som Pompeii och det kungliga slottet i Caserta. Ett smörgåsbord av italienska sevärdheter!

Hotel Europeo

(34 recensioner)
Hotel Neapel, Italien
Hotel

Du bor på ett hotell beläget mitt i Neapels historiska världsarvslistade stadsdel, med gångavstånd till Federico II University samt en kort promenad från havskanten. Hotellet är pittoreskt och karaktäriseras av varierande konstverk, mestadels i form av färggranna tavlor. I baren kan du avrunda en äventyrsfylld dag med en smarrig drink till kvällskvisten.

 • +2
Läs mer
double room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Ett rymligt dubbelrum utrustat med bekväma sängar, sittgrupp för sociala tillfällen såväl som ett privat badrum med dusch, toalett samt en hårtork.

Triss i TravelBird-tips

 • Besök det berömda slottet Caserta som klassas som ett världsarv av UNESCO. Slottet var under en lång tid hemmaborgen för italienska kungligheter från hela landet. Promenera genom de minnesvärda och pompiösa salarna och hoppa in i den levande, italienska sagan.
 • Pizzan sägs komma från just Neapel - här bemästrar man konsten att förvandla ett par enkla ingredienser till någonting helt fantastiskt och enligt många - världens godaste pizza!
 • Museo di Capodimonte är ett av Italiens allra största museum som ruvar på välbevarade kvarlämningar från romarriket, italiensk konst och mycket annat. Stort, maffigt och beläget på kullen 'Capodimonte'.
Dagsutflykt till Pompeji & Amalfikusten

På resans andra dag är det dags för dagsutflykten och upphämtning sker kl. 8:20 på hotellet NH Ambassador 800 meter från hotellet på Via Medina, 70 80133. I dagsutflykten ingår en rundtur i Pompeji, ett besök till en berlockfabrik och keramisk verkstad. Turen är guidad och en 3-rätterslunch ingår. Totalt tar utflykten omkring cirka åtta timmar.

Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Frukost
 • Inträde till Pompeji 11 € (ca 110 kr) per person
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt i Neapel, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer per bokning online, vänligen kontakta TravelBirds kundtjänst för bokning av fler personer (max upp till 4 personer) per rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-8 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn från 9 år räknas som vuxen och betalar fullt pris på hotell och flyg

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtet

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Mat & dryck

Hotellet har en restaurang samt en bar

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Du bor i centrum av Neapel, en kort promenad från Federico II University samt ungefär 30 minuter bilfärd med transfern från flygplatsen.