• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Tåg ingår
 • Aktivitet inkluderad

Från Oslo till Bergen med tåg

 • Cityresor
 • 4 eller 6 nätter
 • Norge
6 omdömen
från 4.799 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Redan bokad 7 gånger

En äventyrlig resa till vårt förtrollande grannland: 4 eller 6 nätter i Oslo och Bergen inkl. fjordkryssning, tåg från Oslo till Bergen samt flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn.

Res genom vackra landskap och fjordar från Norges huvudstad Oslo till den medeltida staden Bergen. Resan har sin start i Oslo, där många museer, det brusande stadslivet och den omgivande naturen bara väntar på att upptäckas. Sedan bär det av mot västkusten där den charmiga staden Bergen väntar tillsammans med en oförglömlig fjordkryssning! En naturskön tågresa tar dig från Oslo till Bergen: luta dig bakåt, njut av resan och förtrollas av det pittoreska landskapen som swishar förbi fönstren. Det är inte för inte som denna järnväg anses vara en av de vackraste i världen!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg från Arlanda eller Kastrup till Oslo
 • Flyg från Bergen till Arlanda eller Kastrup
 • 4 eller 6 nätters resa: 2 eller 3 nätter på Hotel Anker Oslo och 2 eller 3 nätter på Magic Hotel
 • Frukost
 • Tåg mellan Oslo och Bergen (sträckan mellan Voss och Bergen kan ersättas med buss, beräknas vara klart i slutet av maj)
 • Fjordkryssning (dag 2 i Bergen)
Resplan

Dag 1 & 2: Gemytliga Oslo (Dag 1-3 vid 6 nätter)

Ni ankommer till Oslo och Anker Hotel. Här tillbringas de närmsta dagarna av resan. En kombinationen av frodig skog och ett pulserande stadsliv- i Oslo får man det bästa av båda världar. Upptäck historiska byggnader såsom det kungliga slottet och universitetet och ta en shoppingtur på Karl Jo... Läs mer

Anker Hotel

Dag 3 - 5: Bland fjäll och fjordar i Bergen (Dag 4-7 vid 6 nätter)

På dag 3 (eller 4) går tåget till Bergen. Tågresan är mycket speciell. Luta dig tillbaka, slappna av och låt er imponeras av den fantastiska norska naturen som susar förbi fönstren. Efter en vacker resa genom Norge, som tar cirka sju timmar, kommer du till Bergen, Norges näst största stad. Här... Läs mer

Magic Hotel
OBS

Vänligen observera att många affärer och restauranger är stängda under juletid.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna + 1 barn under 2 år i befintliga sängar

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år bor gratis på hotellet när de sover i befintliga sängar och betalar spädbarnsbiljett på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi på båda hotellen

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellen är tyvärr ej rullstolsanpassade

Hiss

Hotellen har hiss

Mat & dryck

Anker Hotel i Oslo har en bar
Magic Hotel Bergen har restaurang & bar

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Tågbiljetter

Hur tar jag mig från flygplatsen till hotellet?
- Ta tåglinjen "Bybane" till hållplatsen "Danmarksplass"

Hur tar jag mig från tågstationen och sedermera hotellet?
- Ta buss nummer 13 från Bergens busstation (höger vid järnvägsstationen) till Solheimsviken (höger på hotellet)

Plats

Anker Hotel ligger 15 minuters promenad från Oslos huvudgata - Karl Johan. Från centralstationen tar det ca 15 minuter att gå till hotellet.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter