Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Superläge vid Roms främsta shoppinggata

 • Cityresor
 • 2, 3 eller 4 nätter
 • Rom
från 2.199 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Hedra den eviga staden med ett besök: 2, 3 eller 4 nätter på supercentrala Hotel Regno inkl. frukost samt flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn

Rom byggdes lyckligtvis inte på en dag. När du får möjlighet att gå runt på de mest attraktiva torgen i den mest romantiska staden i världen, är varje steg en resa tillbaka i tiden. Ta ett stopp vid barockkyrkor fulla av påkostade utsmyckningar från antiken. Utgå från ditt hotell till fots och finn Fontana di Trevi mindre än 200 meter bort likväl som Pantheon och Roms bästa shopping.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter, Skavsta eller Kastrup till Rom
 • 2, 3 eller 4 nätter på Hotel Regno
 • Frukost
Tillval
 • Privat transfer t/r från flygplatsen till hotellet
 • Vinprovning (2 viner+plockmat)
 • Guidad tur i Rom
Roma, ti amo!

Rom, du vackra stad! En hyllningslåt till den eviga staden skulle enkelt kunna skrivas. Ta en titt på Forum Romanums ruiner, vandra på kullerstensgatorna med en god gelato i handen- glassbarer finns runt varje hörn. Känner du plötsligt en gudomlig närvaro? Det kan vara de gamla romerska gudarna från Pantheon, Rom är nämligen också en stad full med kyrkor och endast fasaderna är något du kan fästa blicken på i timmar. Titta upp på de underbara takmålningarna som är rena mästerverk och förundras av varje steg.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Hotel Regno

 • Hotel
 • Rom, Italien
Hotel

Här, mitt i sprudlande Rom har du bästa möjliga utgångsläge för en weekend i Rom. Mitt på Roms mest populära shoppinggata och endast 200 m från Trevi-fontänen ligger den fina 1500-tals byggnaden, Hotel Regno. Receptionen har 24-timmars bemanning och runt om på hotellet finns gratis Wi-Fi. Förutom shoppingen och vissa av Roms landmärken runt hörnet finns även nära tillgång till stadens kollektivtrafik som tar dig dit du vill på bästa möjliga tid.

 • +1
Läs mer
Room 2

Standard dubbelrum

2 vuxna per rum

Här bor du bekvämt i ett rum utrustat med dubbelsäng, tv, gratis Wi-Fi samt luftkonditionering och en minibar. Toaletterna har antingen badkar eller dusch samt toalettartiklar till förfogande.

Travelbird tipsar!

Rom är verkligen en stad full av populära sevärdheter och det finns alltid något att se eller göra. Fontana di Trevi, Pantheon, Colosseum, Vatikanen och Castel Sant Angelo, bara för att nämna några, är alla värda ett besök. Några mer specifika tips är:

 • Shoppa mat och vin i Eataly, ett fem våningar stort matköpcentrum. Här kan man även prova maten eller några av italiens fantastiska ingredienser.
 • Området Trastevere är ett måste i Rom. Här finns något för gammal som ung, för den hungriga som för den törstige.
 • Villa Borghese är en vacker park i Rom som passar perfekt för en picknick i solen under vår- och sommardagarna. Beskåda de vackra byggnaderna, besök museet eller hyr en båt och ro runt.
Valbara utflykter

Guidad stadstur:
Se Roms sevärdheter under en stadstur i luftkonditionerad buss samt en guidad vandringstur i den historiska stadskärnan med engelsktalande guide. Beundra bl.a. Trevi-fontänen, Piazza Navona samt Petersplatsen i Vatikanen (observera att Petersplatsen är stängd för besökare på söndagar). Du får även besöka imponerande Pantheon (obs: stängd 1/5). Notera att axlar och knän måste vara täckta under besök till vissa sevärdheter och bekväma skor rekommenderas. Se till att du är på plats vid Via Giovanni Amendola 32 senast kl. 8.45 då turen börjar kl. 9.00. Turen kostar 27 euro per person.

Vinprovning:
Lär dig mer om italienska viner under en vinprovning i charmiga stadsdelen Trastevere tillsammans med en sommelier. Du kan även beställa mat (egen bekostnad) och förvandla din vinprovning till en lätt lunch eller middag. Du kan välja mellan följande vinprovningar:
-Bubbelvin och vitt vin, bubbelvin och rött vin, två vita viner eller två röda viner från italienska regioner i norr eller söder
-Tre toscanska viner, tre piedmontiska viner eller tre friuliska viner
-Bubbelvin från norra Italien, vitt vin från centrala Italien och rött vin från södra Italien
Brunello di Montalcino, Barolo och Amarone della Valpolicella
Vinprovningen kostar 27 euro per person

Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 40 kr per person och natt i Rom, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna per rum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Barnrabatt finns tyvärr ej att tillgå

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & dryck

Hotellet erbjuder frukost

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet är beläget 14,4 km från Rom Ciampino flygplats och 22,4 km från Rom Fiumicino flygplats

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter