Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Upptäcktsresa till Sri Lanka & Maldiverna

 • Rundresa
 • Sri Lanka, Maldiverna
från 27.129 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

En magisk rundresa väntar på dig: under 12 nätter på olika hotell får du uppleva både Sri Lanka & Maldiverna inkl. 12 guidade utflykter & mycket mer.

Vill du upptäcka ett nytt exotiskt land? Eller njuta av vita sandstränder under en solig semester? Lyckligtvis behöver du inte välja, för på denna resa upptäcker du både pärlan Sri Lanka och paradisön Maldiverna. Från teplantage så långt ögat kan se, förhistoriska tempel och färgstark kultur och mat i Sri Lanka till några av världens vackraste stränder och kristallklart vatten i Maldiverna.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg från Stockholm Arlanda/Köpenhamn till Colombo och från Malé till Stockholm Arlanda/Köpenhamn
 • 1 natt på Club Palm Bay
 • 2 nätter på Thilanka Resort & Spa
 • 2 nätter på Serene Grand Hotel
 • 1 natt på Olympus plaza hotel
 • 1 natt på Athgira River Camping
 • 1 natt på Fishermans Bay
 • 4 nätter på Paradise Island Resort & Spa
 • Daglig frukost
 • Inrikesflyg från Colombo till Male
 • Transfer t/r mellan flygplats och hotell samt vid alla utflykter som ingår
 • Biljett för tåg från Kandy till Haputhale
 • 12 utflykter - varav 1 safariutflykt
 • Engelsktalande chaufför från dag 1 till dag 9 (i Sri Lanka)
Tillval
 • Utflykt till Sigiriya
 • Cykelutflykt i Polonnaruwa
 • Utflykt till tandtemplet
Sri Lanka & Maldiverna

Sri Lanka är känt för sitt unika landskap, antikens kultur och naturligtvis, ändlösa teplantage. Under den här turen lär du känna detta vackra land, och reser via Negombo till Dambulla och sedan vidare till Kandy. Längs vägen passerar du traditionella byar, får beskåda den Indiska oceanens glimt vid horisonten, och upptäcka den färgstarka kulturen med alla spännande dofter. En unik tågresa tar dig till Haputale, innan du står öga mot öga med den majestätiska nationalparken Udawalawe med elefanter och vattenbufflar om vartannat. De sista dagarna tillbringar du på ett av världens vackraste platser: Maldiverna. Njut av solens strålar på den bländande stranden eller hitta en hängmatta där du kan slumra till under några timmar i värmen - det är vad vi kallar en dröm!

Resplan

Dag 1: Ankomst i Negombo

Idag du kommer till Sri Lanka, eller 'Pärlan i Indiska oceanen' som det även kallas. Du landar i Negombo på västkusten av ön. Du kommer då till det första hotellet, där du kan koppla av efter den långa resan. Resten av dagen kan du göra vad du vill. Ta in den vackra utsikten över Indis... Läs mer

Club Palm Bay  eller liknande

Dag 2 & 3: Sigiriya & Habarana

Idag lämnar du Negombo och reser mot inlandet. Du reser till grottemplet i Dambulla, även känd som det gyllene templet i Dambulla. Detta imponerande tempel - som stolt är med på UNESCO:s världsarvsl såsom Ganesh och Vishnu. En imponerande design som du absolut måste se. Detta område i Sri Lank... Läs mer

Thilanka Resort And Spa  eller liknande

Dag 4 & 5: På väg till Kandy

Efter frukost är det dags att checka ut och åka vidare. På morgonen står ett besök till en fiskeby först på programmet. I denna traditionella landsby, vid en sjö, kommer du att ta del av den lokala kulturen i en katamaranbåt på sjön och får beundra både vackra fåglar och växter. I programmet i... Läs mer

Serene Grand Hotel  eller liknande

Dag 6: Teplantage & tåg till Haputale

På dag sex är det dags att åka till de omgivande teplantagerna samt till en tefabrik. Sri Lanka är särskilt känt för sitt Ceylon-te och under ditt besök kommer du att lära dig allt om dessa berömda tesorter. Du blir bekant med lokala teplockare som berättar om det traditionella arbetet. Efterå... Läs mer

Olympus Plaza Hotel  eller liknande

Dag 7: Tempelbesök & Udawalawe National Park

Du börjar dagen med ett besök på ett tempel i en liten by i området. Detta besök är helt ägnat meditation och under denna unika upplevelse möter du lankesiska munkar. Se till att du bära kläder som adekvat täcker din kropp, helst i en vit eller ljus färg.

Idag är det även dags för ännu... Läs mer

Athgira River Camp  eller liknande

Dag 8: Weligama/ Galle Fort

Dag 8 börjar med ett besök på Eth Athuru Sevana, ett skyddad område för elefanter. Denna plats grundades 1995 och erbjuder plats att lämna babyelefanter, som har omhändertagits, tills de kan leva självständigt. En unik upplevelse!

Sedan fortsätter utflykten med ett besök på Galle Fort,... Läs mer

Fishermans Bay Hotel  eller liknande

Dag 9 - 13: Maldiverna

Vad kan vara bättre än en bländande vacker strand och ett dopp i det kristallklara vattnet vid Indiska oceanen? Efter en vecka bland några av Sri Lankas höjdpunkter har du fyra dagar på dig att slappna av, njuta av solen och beundra Maldivernas vackra natur och omgivning. Njut av en dag på en ... Läs mer

Paradise Island Resort & Spa  eller liknande
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Visumkostnader
 • Måltider som inte är nämnda
 • Dryck vid måltider på Paradise Island Resort & Spa
 • Dricks
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 1 person - Enkelrum
Min 2 personer och max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 1 år - Dubbelrum
Min 3 personer och max 3 personer - 3-bäddsrum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Inget enkeltillägg

Internet

Wi-Fi är tillgänglig gratis eller mot en avgift på de flesta hotell. Observera att internethastigheten kan variera.

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Pass

Vänligen observera att ditt pass måste vara giltigt minst 6 månader efter avresedatum

Reseinformation

Notera även att resrutten och/eller utflykter kan komma att ändras på grund av orsaker TravelBird inte rår över. I denna rundresa finns det inget lägsta eller högsta antal resenärer. Det innebär att det finns en möjlighet att du kommer att resa ensam, om du har bokat resan för en person. Maximalt antal deltagare är 40. Utflykter som nämns i rundresan kommer att ske oavsett hur många deltagare som finns i din resa. Under resan i Sri Lanka har du en engelsktalande guide med på resan, men inte i Maldiverna.

Visum Maldiverna

Vänligen observera att för att besöka Maldiverna, behöver du vanligtvis inte ett visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/New-Delhi/Reseinformation/Reseinformation-Maldiverna/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Visum Sri Lanka

Vänligen observera att för att besöka Sri Lanka, kan du behöva ett visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/New-Delhi/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Vaccination Maldiverna

Om du ska resa till Maldiverna kan du behöva vaccinera dig mot Gula febern, Hepatit A och B. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Vaccination Sri Lanka

Om du ska resa till Sri Lanka kan du behöva vaccinera dig mot Gula febern och Hepatit A. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Liknande boende

Om de nämnda hotellen inte är tillgängliga kommer du istället att bo på liknande hotell i närheten. Du kommer att få reda på det slutgiltiga boendet när du mottar dina resedokument, senast 5 dagar innan avgång.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter