Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Tåg ingår

Utforska världsarven i Rom & Neapel

 • Rundresa
 • Italien
4 omdömen
från 3.889 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

5 eller 7 nätters rundresa till Rom och Neapel med transfer inkl. tågresa samt flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn.

Utforska de två italienska UNESCO-städerna Rom och Neapel. Dessa fantastiska städer har gemensamt att deras stadskärnor är historiska och listade på UNESCO:s världsarvslista. Med denna spännande stadsrundresa kan du bocka av flera av världens verk som du inte vill missa i livet. Leta fram ett par bekväma skor, ett strålande humör och gör dig redo för en spännande resa i historisk och kulturell anda.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta eller Kastrup till Rom
 • 4 nätter på WHR Termini i Rom
 • 1 eller 3 nätter på Hotel Europeo i Neapel (vid 5 eller 7 nätters rundresa, se resplan nedan)
 • Tågresa Rom-Neapel-Rom
Med tåg genom Italien

På denna spännande rundresa börjar du utforska Rom i ett par dagar och därefter väntar en tågresa söderut till Neapel. Här väntar en eller tre nätter, beroende på om du väljer fem eller sju nätters rundresa, med historisk charm. Efter en skön vistelse i södra Italien väntar en tågresa tillbaka till den italienska huvudstaden och två nätter som knyter samman semestern.

Resplan

Dag 1 - 3: Charmas av Rom

Denna spännande stadsrundresa börjar med två nätter i den italienska huvudstaden, historie- och kulturparadiset Rom. Stadens historiska centrum är listad på UNESCO:s världsarvslista och det är lätt att förstå varför. Varför inte börja rundresan med att besöka unika världskulturarv, då fler dag... Läs mer

WRH Termini

Dag 4 - 6: Nyfiken på Neapel

Dag tre fortsätter i Neapel och här spenderar du tre nätter (eller en natt vid fem dagars rundresa). Denna levande storstad bjuder, liksom Rom, på historia i världsklass. Hela Neapels gamla stadskärna är ett världsarv, och här finns sevärdheter så att det räcker och blir över. Ett världsarv so... Läs mer

Hotel Europeo

Dag 7 & 8: Missat något? Ingen fara! Dags för Rom igen

Det går inte att få nog av den italienska huvudstaden - dags för Rom igen! Spendera dina sista två nätter med att utforska klassikerna Fontana di Trevi, spanska trappan och njut av italiensk mat i världsklass. Den heliga stolen och Vatikanstaten sattes upp på UNESCO:s världskulturarvslista 199... Läs mer

WRH Termini
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt i Rom ca 35 kr per person och dag
 • Turistskatt i Neapel ca 10 kr per person och dag
 • Transfer t/r mellan flygplats och hotell
 • Extra avgift på 15€ för incheckning efter kl. 23:00
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Sen incheckning

Observera att det tillkommer en avgift på 15 EUR vid sen incheckning efter 23:00 på WHR Termini i Rom

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum
Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn från 2 år får eventuellt viss rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget beroende på avresedatum

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr ej rullstolsanpassad

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter